bounty nanN približno 1x na mesec grem, in sicer pač geliranje, čez kake 3 tedne grem k njej da mi prehode spili pa mi jih nalakira, to mi zdrži kake 3 tedne in pol grem spet na geliranje. Lak mi drži ful dolgo, prav tako ko mi jih ona poriše. Tut po dva tedna. Ne vem no, js sm ful zadovoljna pa tut ni tko drago, na mesec porabim za nohte okol 30 €
brunett napisal/-a:bounty nanN približno 1x na mesec grem, in sicer pač geliranje, čez kake 3 tedne grem k njej da mi prehode spili pa mi jih nalakira, to mi zdrži kake 3 tedne in pol grem spet na geliranje. Lak mi drži ful dolgo, prav tako ko mi jih ona poriše. Tut po dva tedna. Ne vem no, js sm ful zadovoljna pa tut ni tko drago, na mesec porabim za nohte okol 30 €
tnx brunett .... žr nrki časa razmišljam da bi tudi sama sprobala kaj podobnega
Don't wanna feel the way I do, just wanna be right here with you, don't wanna see us appart, just wanna say straight from my heart: I miss you...
Josephina napisal/-a:Ne prevec z ocmi zavijat, da se ti ne bodo zasukale. (konc ot)
Jaz pa mislim, da _TheCosmoGirl_ upravičeno lahko zavija z očmi, glede na to da so jo nekatere 'napadle' oz. bile prepričane da ima umetne nohte, čeprav je sama večkrat napisala da so naravni. Nevem no zakaj je bilo treba dvomit v njene besede... _TheCosmoGirl_ full maš lepe nohte-res
Drugače pa jaz imam rada srednjo dolžino nohtov, ker zelo dolgi me ful motijo. Ponavadi imam samo prozoren lak al pa nežno roza. Drugič prilepim sliko...