Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
Lotti
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Above the clouds

Neprebrana objava Napisal/-a Lotti »

tjaskaaa napisal/-a:damyanchyka..potrjujem ja:) pač kukr jst poznam sebastijana oz. mikija..niti slučajno ni nek umirjen in ne vem kaj..ma kr staž nezga težkega jebača ..saj mel ga je in da se ne ozira kej dost na leta in se tud zadovolji s punčkami pa tisti k ga poznamo al pa dost je,da si iz nouga mesta pa to veš:) drgač pa ga najdete tud na myspace pod nickom sebastijan..mi je pa zanimivo,da se je logirou 3 dni nazaj in je še vedno in a relationship..čeprou on pravi,da ni...to punco drgač poznam s katero sta skup že neki časa..tud kr mlada:D:D:D

drgač mi je pa sandi hecn,podgurček en:)

No js Sebastijana tut osebno kr dobr poznam in...ja use tole kar pišete je čis res...dve leti nazaj.Dejstvo je, da se je u zadnjih dveh letih useen kr dost spremenu na bolš, sj ne rečm, da zdj je pa supr, sam ni pa več uno, kar je blo.Glede njegove punce pa...ona je sama izrazla željo, da je ne izpostavlja. Sj ga tut na oddajo ni pospremla.Ni se tega on odloču.Nimam pa zdj podrobnih informacij o tem kako odnos sta točno mela.Sm bla pa sicer tut js ena njegovih 16 letnic, samo že mnogo let nazaj;)Sva pa kolega in sigurno bom rekla dobro besedo zanjga :D
anahirbd
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a anahirbd »

tale Damjana je pa šefica enga lokala tle bliz.. oz. zame sploh ni lokal ampak beznica :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

anahirbd napisal/-a:tale Damjana je pa šefica enga lokala tle bliz.. oz. zame sploh ni lokal ampak beznica :D

pa valda, ona je samostojna podjetnica :D :lol:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ek ... 120109.php

Še mal novičk o gledanosti. Pa piše, da so med smetmi zlatniki in tisti, ki jih najde največ dobi nagrado :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

kaj ve katera čez kake avdicije so mogl it vsi ti ki so v hiši?
a je kera od vas prišla tok dalč?
ker jaz bi se prijavila naslednič :)) pa me ful zanima kako to zbirajo..
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je zaenkrat prov zanimivo gledat pa zaenkrat so mi še vsi kul. No edino Damjana mi gre mogoče malo na živce, ker deluje kot neka šefica.

Pa še eno stvar sem opazla - da v teh resničnostnih šovih skor nikol ni nobenih gorenjcev?! :gruebel: ... hja zgleda nismo dost čudaški :P (hec).
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Kaj je blo pa danes kej? Sem pozabla gledat. :)
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

MIGRENA napisal/-a:Men je zaenkrat prov zanimivo gledat pa zaenkrat so mi še vsi kul. No edino Damjana mi gre mogoče malo na živce, ker deluje kot neka šefica.

Pa še eno stvar sem opazla - da v teh resničnostnih šovih skor nikol ni nobenih gorenjcev?! :gruebel: ... hja zgleda nismo dost čudaški :P (hec).

Men tudi Damjana ne potegne. Že v soboto mi ni. Na jetra mi gre, ko se sprehaja z očali po hiši in se dela neko kuharco.
A moment on your lips, forever on your hips!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

MIGRENA napisal/-a:Men je zaenkrat prov zanimivo gledat pa zaenkrat so mi še vsi kul. No edino Damjana mi gre mogoče malo na živce, ker deluje kot neka šefica.

pa tudi prekmurcev in prlekov ni... glede na to, da so bili do sedaj že 4 resničnostni šovi, petega gledamo trenutno, bi lahko bil kdo iz SV Slovenije :?
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

nefertit napisal/-a:Men tudi Damjana ne potegne. Že v soboto mi ni. Na jetra mi gre, ko se sprehaja z očali po hiši in se dela neko kuharco.
Uh tudi meni :evil: , BB bi moral prepovedat nošenje sončnih očal v hiši (za zunaj ok še ne rečem no). Zgleda da želi bit kot Tina iz prvega BB ...
ela85 napisal/-a:
MIGRENA napisal/-a:Pa še eno stvar sem opazla - da v teh resničnostnih šovih skor nikol ni nobenih gorenjcev?! :gruebel: ... hja zgleda nismo dost čudaški :P (hec).
pa tudi prekmurcev in prlekov ni... glede na to, da so bili do sedaj že 4 resničnostni šovi, petega gledamo trenutno, bi lahko bil kdo iz SV Slovenije :?
Ja, čudn to no, v prvem so bli sami neki primorci in ljubljančani al kako že; ma bi blo zanimivo prleke in štajerce ter gorenjce dat vmes, a ne, bi jih blo fajn poslušat :)
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Meni pa letosnji BB sploh ni tako zanimiv, da bi jih gledala. Kdaj pa kdaj na njihovi spletni strani kaj preberem in tukaj, zvecer pa se mi jih ne da gledat. Mogoce bom gledala v petek, ko jih bodo selili, in kako soboto, ce bom doma.
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

ela85 napisal/-a: pa tudi prekmurcev in prlekov ni... glede na to, da so bili do sedaj že 4 resničnostni šovi, petega gledamo trenutno, bi lahko bil kdo iz SV Slovenije :?

Ja seveda jih ni bilo, ker potem bi poptv mogu še enega prevajalca plačat :) HEC

Do tega BigBrotherja ni bilo tud nobenga Dolenjca, letos so pa celo štirje, tako da bo najbrž tudi še čas za Prekmurce. V večini zbirajo samo ljudi iz vinorodnih dežel, wonder why?! :D
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

V komentarijih sem zasledila, da je Damjana stara in potem ste se ene pritoževale. Dejstvo je tako: ženska je zguljena k sto mater. V faco zgleda stara 45 let in ne 35. Sem vidla že sto boljših 35 letnic. Po moje se je malo zlagala, kolk jih šteje. :D Za primerjavo. Tjaša Železnik bo čez 2 meseca stara 34 let, pa zgleda vsaj 5 (če ne še več) let mlajša od te Damjane.

Kar se tipov tiče, mi pa noben ni všeč. Sebastjan je eno navadno glupo teslo, enako velja za vse ostale. Dejan :lol: Po poklicu je sin. Brez besed. Marko brezdomec gor, brezdomec dol. Zdaj ima streho nad glavo in tudi vodo, pa naj se umiva. Bi mu jaz že dala, če bi bila noter. Sandi pravi gasilec, lahko bi nastopal na izboru mister slovenskega podeželja. Marcelo mi enostavno ni všeč. Naske mali čefur je k en nerazvit netopir. Že itak ima grde uhe, pol si še pa tiste fejkič uhane gor prpopa. Un Sudanc pa je sicer OK, sam govori pa tak, da ga skor nič ne zastopim. Pa ne vem zakaj je skoz v tisto grdo zeleno deko zavit.
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Pa severna Primorska tud nikoli ni zastopana v resničnostnih šovih. Zdej, al smo premalo zanimivi... al pa prepametni, da bi se na to prijavljal... :D

Drugač pa jst poznam tud enga tipa, ki ma dekico. Pa je mojih let. Nekdo drug ma pač svojga naj medvedka. Je pa zadost posebna Jeanine s svojo niniko, da je not pršla. Marsikdo (večina) ni. Torej je že fajn met dekico, ane? :wink:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Lastovica napisal/-a:V komentarijih sem zasledila, da je Damjana stara in potem ste se ene pritoževale. Dejstvo je tako: ženska je zguljena k sto mater. V faco zgleda stara 45 let in ne 35. Sem vidla že sto boljših 35 letnic. Po moje se je malo zlagala, kolk jih šteje. :D Za primerjavo. Tjaša Železnik bo čez 2 meseca stara 34 let, pa zgleda vsaj 5 (če ne še več) let mlajša od te Damjane.

Kar se tipov tiče, mi pa noben ni všeč. Sebastjan je eno navadno glupo teslo, enako velja za vse ostale. Dejan :lol: Po poklicu je sin. Brez besed. Marko brezdomec gor, brezdomec dol. Zdaj ima streho nad glavo in tudi vodo, pa naj se umiva. Bi mu jaz že dala, če bi bila noter. Sandi pravi gasilec, lahko bi nastopal na izboru mister slovenskega podeželja. Marcelo mi enostavno ni všeč. Naske mali čefur je k en nerazvit netopir. Že itak ima grde uhe, pol si še pa tiste fejkič uhane gor prpopa. Un Sudanc pa je sicer OK, sam govori pa tak, da ga skor nič ne zastopim. Pa ne vem zakaj je skoz v tisto grdo zeleno deko zavit.

Isto je za Damjano rekla moja mami hehe. :D Pa tud men se neki podobnga zdi.
Drugac sm se pa ful smejala tvojim komentarjem glede ostalih. :lach:
Sam kak je men glupa Zanin (kakorkoli se ze napise, ne znam) s tisto svojo dekno ... katastrofa! Sicer mi je pa od fantov najbolj lustn Sandi (ceprav mi po obnasanju ni neki ful simpaticn).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Odgovori