Varanje
srčica* napisal/-a:-ker je to naredil celo s kolegico.. mislim kaj se ma ta kurba vtikovat med
Zakaj je pa zdaj ona kurba? Mar zagotovo vemo, da je ona koga varala? Če ni imela fanta, ni NJEN problem, da *ladybird* hodi s kurbirjem ... ona se je samo fajn imela. Če se on ne bi gonil z njo, bi se s katero drugo (no, saj se je tudi ...) Mater, me to pogreje, da se takole drugo žensko neki obtožuje!
Ja cakte no....res da bi ona morala bit predvsem jezna nanj, ampak tretja oseba tut ni cist brezmadezna. Jst ne bi seksal s punco od prijatelja pa ce bi me prosila. Neki integritete pa valda moras met. Je res da je tretja oseba samska in lahko naceloma pocne kar hoce, ampak ce je ta oseba kej vredna pol ma tut neke moralne standarde.
Roberta R. napisal/-a:srčica* napisal/-a:-ker je to naredil celo s kolegico.. mislim kaj se ma ta kurba vtikovat med vaju?
jooj no.. fant jo je očitno varou brez obžalovanja, kar precej časa, ampak punca je pa kurba?? in ona se med njiju vtika? sej ne rečem, da je tut punca kriva.. sam zdej je cela krivda na ženskem spolu..
ok potem bom še pa dodala... kaj se ma ta kurba slinit k temu kurbiru...

ok vem, da je moj besedni zaklad na nuli, samo varanje je ena taka zadeva ko me razkuri v nulo... in ja, oba sta kriva, ampak vseeno, če eden reče ne, se prevara ne more zgodit... no pa ker je kolegica, ji je ziher blo jasno, da je ded v zvezi in bi jo vsaj to moglo odvrnit od njega.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Mahagonij napisal/-a:Ja cakte no....res da bi ona morala bit predvsem jezna nanj, ampak tretja oseba tut ni cist brezmadezna. Jst ne bi seksal s punco od prijatelja pa ce bi me prosila. Neki integritete pa valda moras met. Je res da je tretja oseba samska in lahko naceloma pocne kar hoce, ampak ce je ta oseba kej vredna pol ma tut neke moralne standarde.
dvomim da je biu scenarij tak, da ga je punca na kolenih prosila, da naj prevara svojo bejbo.. pa tut če bi ga.. če on ne bi hotu varat punce, ga ne bi mogla prepričat..
glede na to pa da jo je z večim varou, pa nism tok prepričana da je tako božanski da ga punce moledujejo naj bo z njimi, on pa jim samo ugodi, da se ne bi keri zameru.. nism rekla da je punca brezmadežna u primeru, samo se mi zdi izraz kurba (kot prvo itak neprimeren) ful odveč.. pač ja, lahko bi rekla čak mal.. ti maš punco, pa ni.. ona vrjetno ni mela nikogar na vesti, tip bi pa mogu met svojo bejbo..
sicer pa itak.. cele zgodbe ne poznamo tko da težko krkol rečt..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
- Sramežljivka
- Kraj: štajerska
Ta kolegica je bila moja kolegica in je prav tako v zvezi ze nekaj casa in je bla tud takrat ko je bla z mojim tipom, tak da krivda je cist enaka in ja pravi izraz je kurba, ker ni moj edini. Najbolj zalostno pa je to. Js sm stara 22, moj tip 29 ta prasica pa je komaj 18(mislim da je ze). Po obnasanju je pa se veliko manj. Najhuje mi je to, da sem mogla izvedet od drugih pa se potem ni hotu priznat in tudi ko mi je priznal je najprej reku, da sta sam enkrat srala, cez pol leta pa je priznal, da veckrat (vedno je bil tak pijan, da se niti vsega ne spomni, js sm pa delala). Govorilo se je tudi, da me je varal z bivso...pa se danes ne vem kaj je res in vsak dan zivim v dvomu, sploh ne znam it naprej, sma sla ze narazen...pa se vedno vracam k njemu,....vem da sem naivna, ampak ne znam si pomagat...
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
prašat se morš, če bo lahko s čim sploh dobil nazaj tvoje zaupanje?
js vem, da bi bla ista ko ti, če bi me fant prevaral.. da bi skos mela v glavi kaj če bo spet in ne bi zaupala.. zato tut vem, da je to ena od stvari ki je ne oprostim.. če pa že oprostim, pa ne pozabim nikoli in definitivno nima smisla nadaljevat zveze.. - z moje strani
ti pa sama sebe najbolj poznaš, in samo ti veš, a mu boš lahko kdaj spet zaupala in a boš lahko pozabila na to kaj ti je naredil, da se bosta spet lahko lepo imela.. ker če tega ne boš mogla naredit, je vsak trud brezvezen.. najbolj pomembno je, da sebe s tem živciraš.. je res vredn vseh živcev in skrbi?
js vem, da bi bla ista ko ti, če bi me fant prevaral.. da bi skos mela v glavi kaj če bo spet in ne bi zaupala.. zato tut vem, da je to ena od stvari ki je ne oprostim.. če pa že oprostim, pa ne pozabim nikoli in definitivno nima smisla nadaljevat zveze.. - z moje strani
ti pa sama sebe najbolj poznaš, in samo ti veš, a mu boš lahko kdaj spet zaupala in a boš lahko pozabila na to kaj ti je naredil, da se bosta spet lahko lepo imela.. ker če tega ne boš mogla naredit, je vsak trud brezvezen.. najbolj pomembno je, da sebe s tem živciraš.. je res vredn vseh živcev in skrbi?
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
am ja...pjača ni izgovor...čeb jo mu tok fjst fjst rd, mu sploh na misu neb pršlo dab za kšno pugledu kva šele, dab jo prevaru. če enkat to nrdi, je ful večja šansa da bo še u drugo (izgovor bo pa spet pjača ha?!
)...najbol da nehata...k ankol nau več tko kt je blo....in kdr bo šeu on spet vn, mu ona ankol več nau du konca zaupala

-
- Sramežljivka
- Kraj: Obala
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
Re: Varanje
jupija napisal/-a:Stvar je taka. gre za varanje. In sicer kaj narditi ko te fant po dveh letih in pol, prevara. sam ti pove in to takoj, zgodi se v vinjenem stanju in na neki žurki, zveza pa je mal v krizi že pred prevaro. sej veste, po tolikem času ..... rutina, ki ima dobre in slabe dneve. do punce ne čuti nič in jo slabo pozna. tebe pa ima še vedno rad in obžaluje dejanje.
se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
sm mela podobn primer, tipa dve leti pa pol pa me je prevaru (ni blo sexa!) v vinjenem stanju zvedla sm pa od drugih, on je prvič zaniku, potem ko pa sm to slišala še od drugega,tretjega,četrtega,....mi je blo čudno pa sm ga vrgla na finto pa mi je priznal.zveza ni bla u krizi in ti povem da sm ga pustila pa sva bla malo narazn pa sva spet začela kr je on res hotu da sva nazaj skupi in jst tud ampak ti lahko povem da sm začela do njega se obnašat tako kot nikoli do takrat!začela sm mu to metat u obraz, ga spraševat o podrobnostih tega večera, mogu mi je obnavljat zgodbo celotnega večera večkrat,...skratka mene je bolelo ampak sm ga mučila in zato kr sm ga mela preveč rada sm končala use skupi tudi če sva se mela rada neskončno, kr sm raje vidla da ostaneva usaj prijatelja, kot pa da ga pripeljem do tega da me bo zasovražu in jst njega zaradi takega obnašanja potem ko sva pršla nazaj skupi. tako da ti lahko povem, da če si sposobna mu to pozabit, odpustit in misliš da bi lahko bla z njim in da je ta prevara bla kr nekaj bodi z njim, ampak poslušaj svoje srce, kr ti bo svetovalo najbol prav!če pa misliš da tega ne moreš, naredi tako kot jaz, pusti ga, odmakni se stran, zamoti se z nečim in skušaj imet ne kontakta z njim...če sta si usojena, se bosta že dobila nazaj!upam da se boš odločla tako, kot bo najbolj prav zate, kr ne pozabi, TI SI VEDNO NA PRVEM MESTU!objemček zate

REKEL SEM DA JAZ NE BI SEKSAL S PUNCO OD PRIJATELJA PA CE BI ME PROSILA, TOREJ JAZ BI BIL TRETJA OSEBA, NE PA DA BI JAZ BIL V RAZMERJU IN BI ME ENA PROSILA. PA A STE FAKING PISMENI PICKA VAM MATERINA.Roberta R. napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ja cakte no....res da bi ona morala bit predvsem jezna nanj, ampak tretja oseba tut ni cist brezmadezna. Jst ne bi seksal s punco od prijatelja pa ce bi me prosila. Neki integritete pa valda moras met. Je res da je tretja oseba samska in lahko naceloma pocne kar hoce, ampak ce je ta oseba kej vredna pol ma tut neke moralne standarde.
dvomim da je biu scenarij tak, da ga je punca na kolenih prosila, da naj prevara svojo bejbo.. pa tut če bi ga.. če on ne bi hotu varat punce, ga ne bi mogla prepričat..
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Mahagonij napisal/-a:REKEL SEM DA JAZ NE BI SEKSAL S PUNCO OD PRIJATELJA PA CE BI ME PROSILA, TOREJ JAZ BI BIL TRETJA OSEBA, NE PA DA BI JAZ BIL V RAZMERJU IN BI ME ENA PROSILA. PA A STE FAKING PISMENI PICKA VAM MATERINA.Roberta R. napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Ja cakte no....res da bi ona morala bit predvsem jezna nanj, ampak tretja oseba tut ni cist brezmadezna. Jst ne bi seksal s punco od prijatelja pa ce bi me prosila. Neki integritete pa valda moras met. Je res da je tretja oseba samska in lahko naceloma pocne kar hoce, ampak ce je ta oseba kej vredna pol ma tut neke moralne standarde.
ja fak sej se ne pogovarjam o tebi.. ka pa mene briga kva bi ti delu če bi te ena oseba prosila da jo porivaš.. js sm sam hotla povedat, da so taki scenariji redki ko ktera oseba nekoga prosi da naj bo z njim.. velja pa itak isto neglede na to a si ti tretja oseba, a tebe ena tretja oseba vreba.. veš svet se ne vrti samo okol tebe in ta post ni bil teb namenjen.. tko da ti ni treba bit vs napadln
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Mahagonij napisal/-a:REKEL SEM DA JAZ NE BI SEKSAL S PUNCO OD PRIJATELJA PA CE BI ME PROSILA, TOREJ JAZ BI BIL TRETJA OSEBA, NE PA DA BI JAZ BIL V RAZMERJU IN BI ME ENA PROSILA. PA A STE FAKING PISMENI PICKA VAM MATERINA.
NACI
Na forumu se ne sme dreti na druge osebe...beri pisati z velikimi črkami!Poleg tega se ne sme niti uporabljati raznih žaljivk in nekomu mamo in očeta nekam pošiljati!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE