No js sm še ena izmed tistih k rože raje opazuje v naravi. In sm veliko bolj navdušena nad neko bonboniero po mojem okusu kot pa vrtnico, ki bo šla v smeti po dveh dneh. Nisem ena tistih, ki bi cvetje potem sušila kr mi posušene rože zgledajo nek simbol smrti in so bi prov fuj
Kar se pa tiče daril, k sm jih doslej dobila od fanta:
*parfum (enkrat sva bila skupaj v Mullerju na "vohanju" parfumov in je vedel kateri mi je všeč
*copatki (sicer bi bili od koga drugega mal manj navdušujoče darilo, tko pa mi jih je dal z besedami: "Mogoče boš večkrat prišla k meni če boš mela svoje copatke pr men" in sm se itak čist stopila
*komplet Faber&Castel oglja (takrat sm bila v fazi packanja z ogljem in sm bla noro happy)
*prstanček (izmaknu mi je enega od mojih, da je vedel kako velikega naj kupi
*Roxy puloverček (s5 sva ga gledala, ko sva skupaj šetala po štacunah)
*iPod (2x na teden se po uro in pol cjazim z vlakom, med tednom pa vsak dan s trolo)
*termoforček (to darilo je tud eno izmed takih, k jih največ uporabljam, sploh ta teden ko me je ujela neka virozica se na vlko stiskava v postli

)
.
.
.
No js sm tud redka izjema k ne bi bla užaljena, če bi mi dal kakšn paketek zadev proti celulitu. Nekak celulit ni tabu temapri naju, o mojih "groznih" stegnih tko vs čas posluša in če mi jih že vsak večer masira z raznimi kremicami, ne vem kaj bi blo bad če bi mi še kakšno novo zadevo prinesel. Itak pravi da ga nimam tko da ... Vem da bi mi dal kremo izključno zato, da bi nehala jamrat, ne zato kr mu moja rit/noge ne bi bile všeč.