Čevlji
Js mam ene zlo lepe crne usnjene balerinke z mickeno petkico in stvar je taksna. Na peti zadej so se mi malce ogulile (opazla sem, da je kriva voznja v njih
), kar pa kr grdo zgleda, ce mam 3/4 hlace al pa krilo. Kavbojke pac to skrijejo. A katera ve, ce se da to kak porihtat?

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
bouhica napisal/-a:Js mam ene zlo lepe crne usnjene balerinke z mickeno petkico in stvar je taksna. Na peti zadej so se mi malce ogulile (opazla sem, da je kriva voznja v njih), kar pa kr grdo zgleda, ce mam 3/4 hlace al pa krilo. Kavbojke pac to skrijejo. A katera ve, ce se da to kak porihtat?
men v takem primeru vedno ati al pa fant zbrusita peto, da ni več okrušena=) Sam to je treba z ono hard pilo al nečim takim

urš* napisal/-a:men v takem primeru vedno ati al pa fant zbrusita peto, da ni več okrušena=) Sam to je treba z ono hard pilo al nečim takimČe maš to doma, pol kr naret to. Mi je ravno zadnič ati zbrusil peto na enih čevljih in so kot novi=)
Mnja sam fora je, da je okrusena zgorn del pete in ce se bo to zbrusilo, bo zadn del pete se bolj oguljen.
Bom nesla cevljarju, pa da vidm kaj bo reku, ce se da kej ustimat. Sam najprej morm najt primernga kje tle okol...

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- ~Papillon~
- Debatorica
- Študentka.
- Komunikatorka