S katero ocene bi ocenili sebe

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Pr men čist odvisn od dneva, kšn dan s čisto desetko, kšn dan pa z minus desetko :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

kajira napisal/-a:imo ima večina v tej temi nekoliko precenjeno mnenje o sebi, je pa res, da je takim življenje lažje. jst bi se tudi nekoliko nižje ocenila, ker nisem najbolj samozavestna, ampak bi bilo vsaj bolj realno. malo samokritičnosti tudi ne škodi. me pa zanima, po kakšnih kriterijih ocenjujete, sploh karakter.

Pa sej je itak zate važno sam to,kako ti oceniš to osebo oz.kolk je tebi všeč :) če si je XY da 5ko,ampak jo poznaš in je tvoja tabojš prjatlca je v tvojih očeh itak vredna 10ke..a ni tko? ;)
drgac pa kriteriji za oceno mojega karakterja-dala sm si 8ko,ker sm načeloma zadovoljna,sam vem pa tudi,da mam določene slabe lastnosti,ki me motijo in delam na tem,da se jih znebim ;D

ps:men osebno je ful lepo vidt,da je tolk ljudi zadovoljnih s sabo..mislim,da je itak vse sad nekega dela na sebi.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

hm res odvisno.. drugače sm pa kar samozavestna. :D
odvisno od počutja, dneva, tudi vremena :D ..
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kajira napisal/-a:imo ima večina v tej temi nekoliko precenjeno mnenje o sebi, je pa res, da je takim življenje lažje. jst bi se tudi nekoliko nižje ocenila, ker nisem najbolj samozavestna, ampak bi bilo vsaj bolj realno. malo samokritičnosti tudi ne škodi. me pa zanima, po kakšnih kriterijih ocenjujete, sploh karakter.

zakaj pa precenjeno? in kako veš da ni realno? za nas je..
in po kakšnih kriterijih ocenjujemo? po naših kriterijih.. men se to čist realno zdi.. in so mi ful všeč samozavestni ljudje. in mi je tut všeč ko nekoga pohvalm naprimer da ima lepe oči, da mi reče ej hvala, tut men so všeč.. pač, tak ko si si.. nekomu boš všeč, drugim ne.. najbolj je pa pomembno da si všeč sebi ;) pa ne govorim o tistih ki mislijo da so najlepši.. ampak o tistih k vejo da so lepi
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

če bi bil nek povprečen karakter 5, 10 pa npr. Jezus (se ne morem spomnit boljšega primera), si jst res ne bi mogla dat ocene 8 ali 9, pa čeprav sem mnenja, da nimam slabega karakterja (torej bi se uvrstila rahlo nad povprečje). in d bi ble vse ženske na forumu nadpovprečnega karakterja, ne bi lih štimal. glede videza bi sebe uvrstila v povprečje.
in ja, samozavest je kul in privlačna, samovšečnost pa pač ne.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni se ne zdi, da si samoušečen, če si zadovoljen sam s sabo in se tako tudi ocenš...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

sej se ne gre za to da si res čistun, kakšen karakter je komu všeč je odvisno od posameznika.. nekomu je všeč humor, nekomu prijaznost, nekdo ceni iskrenost, spet drugi nekaj drugega.. in vsak se je ocenjeval po svojih kriterijih.. torej js mam najraje ljudi s takim in takim karakterjem, spet drugi z drugačnim karakterjem.. men je moj karakter všeč, pa vendar vem, da bi lahko kakšno stvar izboljšala, zato bi rekla da sm 8 ali 9, odvisno od dneva..
spet isto za videz.. imam lepo postavo, luštkan obraz, lepe oči, nimam prevelkega nosu in sem všeč sama sebi, zadovoljna sem s sabo, pa spet vem da bi mogoče imela lahko bolj goste lase, lepšo kožo in malo manjše joške, ampak se ne obremenjujem s tem, sm zadovoljna s sabo, in sm se sprejela z manjšimi napakicami, in se isto ocenim z lepo 8ko ali 9ko..
in se mi zdi brezveze postavljat kriterije po drugih ljudeh.. postavim si kriterije po tem kakšni ljudje so všeč meni..
povprečje je lahko 5, ampak ti se lahko sebe daš pod povprečje, nekdo drug te bo dal pod 10, tko da je težko nekoga (v tvojem primeru jezusa) dat pod desetko - torej kot kriterij, če mogoče ni všeč vsem.. (da ne omenjam tega, da sploh ne vemo kakšen karakter je res imel, če ga je imel)
pa tut povedala sm ti že da je to razlika med samovšečnostjo in samozavestjo.. js ne pravim, da sm najlepša (se mi zdi da tut nobena druga ni tega rekla), samo po svojih kriterijih smo lepe.. po tvojih mogoče ne, ali po kriterijih koga drugga.. to sm hotla povedat.. sm se res razpisala zdej :D
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

jaz bi si dala 9ko - zaradi karakterja (preveč hitro se razjezim in takoj mi gre kaj na živce.učasih se grdo obnašam do staršev) :(
ElektroKat
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: neverland

Neprebrana objava Napisal/-a ElektroKat »

9,9 :cool:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Uuu odvisno od dneva.. Včasih bi se ocenila z 8, včasih pa lahko tudi z 1.. Res je to odvisno od trenutnega razpoloženja :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Oh.. Jaz sem itak čista desetka... DOOOH!? (haha :D - ampak o tem se moram še prepričat)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

Anelise napisal/-a:
Jochie napisal/-a:ma jaz sem najboljši! 11 zame! :oops:

Jochie,na tej fotki (avatatju) si za vsaj 20 :P

na avatarju nisem jaz! :P
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a BlackPerla »

Mislim, da sem 8.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

10 ... sebe pa ja mormo cenit :D
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Evča
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Evča »

hm ja, odvisno od dneva, počutja. vendar načeloma 9. zakaj? ker sem super punca v vseh pogledih, vendar vedno si lahko bolši, nikol ne prideš do konca. itak smo pa ženske kot vino. tko da komi čakam da pridobim na izkušnjah, zrelosti in modrosti. smejalne gubice na obrazu so pa itak seksi :wink:
Odgovori