Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

BBju je treba vsaj nekaj priznat - v parih tednih bodo naredili več za strpnost do brezdomcev, kot je raznoraznim ustanovam uspelo v več letih dela :)
Majkemi, da ste vodljivi kot kakšne ovce. Če bi se tist fensiboy z jaguarjem polival s flaškami Hugo Boss parfuma, ne bi nobena rekla, da pač malo smrdi in da se po krivici nanj spravljajo. Ta klošar je pa reven, zato se bo zdaj vsem smilil. Kljub temu, da ne živi več na ulici in da ima trenutno povsem enake pogoje za osebno higieno.

Po tej vaši logiki, je vsakdo, ki se v nekem momentu v svojem življenju znajde v nezavidljivi situaciji in pristane na cesti, od tistega momenta dalje nesposoben živet z ostalimi ljudmi in normalno funkcionirat, ker je navajen ulice in se itak ne bo umival, delal in se ustalil. Ker je pač tako navajen in zato ga je treba pustit pri miru.
Zakaj bi mu potem sploh privoščili zmago in denar? Itak je klošar in bo vse zapil.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Mogoče pa išče način,da se izkoplje iz revščine. Sicr ne bom obsojala zakaj se ne umiva..Sam,če je tko uredu mu..ql..vrjamem da je težko nahitr navade spreminjat..

Zdele je zabavno Sandi pa Dada reciklerata smeti z dvorišča.. :D Velik smeha..petja..ql je res :D Mata že neke interne fore..FUUUUUL je teh smeti..jao..pa use odpirat pa dajat kamr paše..pa smrdi..pa jao..do jutr naj bi to mogl nardit če sm prou ujela..zgleda da je neka naloga..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

damyanchyka..potrjujem ja:) pač kukr jst poznam sebastijana oz. mikija..niti slučajno ni nek umirjen in ne vem kaj..ma kr staž nezga težkega jebača ..saj mel ga je in da se ne ozira kej dost na leta in se tud zadovolji s punčkami pa tisti k ga poznamo al pa dost je,da si iz nouga mesta pa to veš:) drgač pa ga najdete tud na myspace pod nickom sebastijan..mi je pa zanimivo,da se je logirou 3 dni nazaj in je še vedno in a relationship..čeprou on pravi,da ni...to punco drgač poznam s katero sta skup že neki časa..tud kr mlada:D:D:D

drgač mi je pa sandi hecn,podgurček en:)
Free your mind...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ma sej ona je pa sama neumna,da je z njim..če on okul še druge išče :D ma sej 15let razlike pa res ni nč :D Jst sam kumej čakam,da mine neki časa..pa bo s časoma vrjetno postau tak k je..jebač k u prazno lapa ;)

Zdejle jim pa dogaja..Dejan je zdele reku,da se jim folk zihr smeje,da si mislmo kire budale kam ste šle :D Zanimiva naloga ni kej..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Ja seveda od njega lahko staknejo tisoč in eno bolezen :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

ampak je pa ful zanimiv da je usem use tko bedno pa usi tko smrdeci pa neumni pa use to gledate pa na tri ure oddaje napisete 25687450 komentarjev :lol:
Zivljenje je piskotek!
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

jullia_ napisal/-a:BBju je treba vsaj nekaj priznat - v parih tednih bodo naredili več za strpnost do brezdomcev, kot je raznoraznim ustanovam uspelo v več letih dela :)
Majkemi, da ste vodljivi kot kakšne ovce. Če bi se tist fensiboy z jaguarjem polival s flaškami Hugo Boss parfuma, ne bi nobena rekla, da pač malo smrdi in da se po krivici nanj spravljajo. Ta klošar je pa reven, zato se bo zdaj vsem smilil. Kljub temu, da ne živi več na ulici in da ima trenutno povsem enake pogoje za osebno higieno.

To se strinjam, da bi se moral umit, sploh zdaj, ko ima možnost, če ne za sebe pa zaradi drugih...to, da je klošar ni izgovor. Samo glede komentarjev o boleznih ipd. pa res mislim, da so pretirani.
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Ja, ampak ko za nekoga veš, da se ne umiva, to avtomatsko povežeš z boleznimi in tako naprej...

Sicer jaz med komentarji nisem zasledila nobene omembe bolezni, ki bi bila povezana z nehigieno, ampak s tem, da je on prav zaradi neke bolezni, zaradi katere je skoraj oslepel in kasneje izgubil službo, posledično pristal med brezdomci :? .
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Meni bi bilo tudi neprijetno, če bi smrdel in zavračal umivanje, na to sem res malo občutljiva :?

Sej je lahko vseeno super človek, samo pol bi se rajši z njim pogovarjala po telefonu, kot pa v živo :D
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

iluzija napisal/-a:Ja, ampak ko za nekoga veš, da se ne umiva, to avtomatsko povežeš z boleznimi in tako naprej...

Sicer jaz med komentarji nisem zasledila nobene omembe bolezni, ki bi bila povezana z nehigieno, ampak s tem, da je on prav zaradi neke bolezni, zaradi katere je skoraj oslepel in kasneje izgubil službo, posledično pristal med brezdomci :? .

Valeria napisal/-a:Kaj pa če ima kakšno bolezen in bo še druge okužil? :roll:

jaz sem se predvsem na to nanašala...
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Pa res :oops: ... Ampak kot sem že napisala, je to neka logična izpeljava tega, da se človek noče umivat :? .
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Danes so ga poklicali na skupni sestanek in mu lepo povedali da naj se umije,da jih vse moti in jim smrdi.
Kar je edino prav.
In se je umil.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Evo, sem vedla da bo Marko nominiran. Me je pa Jeanine malo presenetla, sploh nisem pričakovala da bojo njo...
Lahko imam vse.
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

ma dej, ne bodte omejeni ... človek ne more kar tako navade spreminjat. če se prej toliko in toliko let ni umival se tudi zdaj ne bo kar takoj začel. nekaj časa traja, da se človek navadi ... ampak za omejene slovenčke je to očitno preveč težko za dojet. aja, higiena je glavni problem? mislim, da so bistvena stvar karakterne značilnosti in ne to, ali se kdo umiva ali ne. in ne, marko se še zdaleč ne dela nekega revčka. je pa definitivno najbolj inteligenten izmed vseh smrkavcev v bb hiši.

valeria, ti se pa skuliraj. zakaj pa kdo drug ne bi mel kake bolezni? recimo sara ali kakšna njej podobna, ki se vsak dan fukarijo okol ...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

mary-kate and ashley bigg napisal/-a:ma dej, ne bodte omejeni ... človek ne more kar tako navade spreminjat. če se prej toliko in toliko let ni umival se tudi zdaj ne bo kar takoj začel. nekaj časa traja, da se človek navadi ... ampak za omejene slovenčke je to očitno preveč težko za dojet. aja, higiena je glavni problem? mislim, da so bistvena stvar karakterne značilnosti in ne to, ali se kdo umiva ali ne. in ne, marko se še zdaleč ne dela nekega revčka. je pa definitivno najbolj inteligenten izmed vseh smrkavcev v bb hiši.

valeria, ti se pa skuliraj. zakaj pa kdo drug ne bi mel kake bolezni? recimo sara ali kakšna njej podobna, ki se vsak dan fukarijo okol ...

A jo poznaš, al kaj, da veš, da se vsak dan fukar okol? Tolk o omejenosti ane :roll:

Drgač pa men zaenkrat še noben ni neki antipatičn, ker še ne nobenga ne poznam tolk, da bi me kej ful zmotl, na druga mnenja pa ne dam velik.
Odgovori