Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

V bistvu tukaj niti ni važno, kdo je klošar, kdo ima pa doma kopalnico iz marmorja. Trenutno so vsi v enakih, ne ravno rožnatih razmerah. Ostali se umivajo, on se ne.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Ja, sm lih prebrala, da so mu že rekli za tuširanje, pa se noče :? . Ja, kaj naj rečm, mu je pršlo u navado, da se ne umiva. Oni ga pa itak ne razumejo, ker ne vejo, da je brezdomec. Sigurno bo šel on v lepo stanovanjce, tam pa bo bazen (upejmo) in ga bo Tamara lahko okopala :lach:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Kaj pa če ma skrivno nalogo da se ne sme :)
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Am meni nekaj ni jasno - Marko, Željko, wtf?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Malo bi blo kruto, da bi ravno njemu dali to nalogo :wink:, sam nikdar pa ne veš...

Marko naj bi bil v resnici Željko- po imenu :D.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Tiavanna napisal/-a:Meni je totalno blesavo, da Damjano kličete stara baba, Sebastjan, ki je isto star, je pa hud in oh in sploh. Wtf? :roll:

Točno tako..

Tip je pri 35 ful hud, ženska pa za odpad? :roll:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Ja no...pol men manjka še par let do babice :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

lolitaa napisal/-a:
Smetka_ napisal/-a:Drugače pa jaz privoščim zmago Damjani.

Kako lahko rečeš da privoščiš zmago Damjani, če jo pa sploh ne poznaš?Vidla si jo unih 10 min v petek in to je to.

Mogoče mam kartico in jih spremljam kar precej.
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Kraj: nm

Neprebrana objava Napisal/-a tjaskaaa »

:lol: sej se je komi začel :lol:
Free your mind...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Ma dej ta Seba mi je gniu k kura*..na bruhanje mi gre..tjaskaaa lahko potrdi to :D

Drgač pa so mi kul Dada pa Damjana(ona mi je ful uredu,kukr sm jo mela čs ocent s kartico :D )..Tjaša,Žanin pa Sara so mi glupe k tučak..dougočasne neke..boge res...

Medtem k mi od tipou potegne un arabc..pa tej pač k jih poznam z izjemo Sebata..Jao sej bo čez čs se pokazou..

Klošarju pa prvoščm,da on zbira prvi kdo gre z njim..sm mela prou filing že prec kdo bo ta k bo zbirou..Jst ne bom obsojala kak je..da bi si lahko delo našu pa to..mi je pa ql zamisu,da dajo enga tazga not..da kao "moralo" užgejo..Dada mi je bla ušeč k je rekla,da bo zbirala besede k z njim govori..mu je use lepo povedala,da zakaaj se ne gre umit pa to..če je kdo gledou..Men je ona ful uredu.. ;) Tamara..se mi je pa zamirla mal sam zarad sebastijana :roll:
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Tale vaš odnos do brezdomca je čiz beden. On pomoje sam sebi itak ne smrdi, ker se verjetno v vsakdanjem lajfu tud ne umiva vsak dan. In če lahko vohajo smeti naj pa še njega malo no.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

jemina napisal/-a:Tale vaš odnos do brezdomca je čiz beden. On pomoje sam sebi itak ne smrdi, ker se verjetno v vsakdanjem lajfu tud ne umiva vsak dan. In če lahko vohajo smeti naj pa še njega malo no.

Kaj pa če ima kakšno bolezen in bo še druge okužil? :roll:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

A dejte pustit tega klošarja pr mir no! Pač je brezdomec, nima streha nad glavo...Drgač pa se ukvarja s pisanjem nekih scenarijev al kaj že...? Pa tut bere velik, tko da je po moje še kar razgledan. Sam pač ni vajen stalne človeške družbe. In tut higiena mu je pač mal tuja, tko k usem klošarjem. Pač se ne umivajo usak dan, prej 1x na dva tedna in posledica je to da pač mal smrdi...Je*i ga. Mu pa definitivno prvoščim da se njega izglasuje da bo on tisti ki bo izbiral kdo gre na luksuz. To bo še zabavno. Če ne bo bo on tisti, ki bo izbiral, pol nima nobene šanse da sploh pride v ta nobel del bajte. Njega zihr noben od ostalih ne bo izbral...iz očitnih razlogov. Aja, pa definitivno bo on tisti, ki bo prejel največ nominacij s strani stanovalcev - spet - iz očitnega razloga...

Peace! :D
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Valeria napisal/-a:
jemina napisal/-a:Tale vaš odnos do brezdomca je čiz beden. On pomoje sam sebi itak ne smrdi, ker se verjetno v vsakdanjem lajfu tud ne umiva vsak dan. In če lahko vohajo smeti naj pa še njega malo no.

Naprimer? Grižo, kolero, kugo?! težko verjamem ;) polek tega grejo vsi tekmovalci na pregled, preden grejo v hišo (to se spomnim od lani, ko je ena razlagala, da ji je slabo postalo, ko je morala na pregledu za BB dat kri)
Houd de wereld tegen
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Valeria napisal/-a:

Ti maš eno velko bolezen z imenom Predsodek :roll:
Odgovori