Big Brother 2008
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja, sm lih prebrala, da so mu že rekli za tuširanje, pa se noče
. Ja, kaj naj rečm, mu je pršlo u navado, da se ne umiva. Oni ga pa itak ne razumejo, ker ne vejo, da je brezdomec. Sigurno bo šel on v lepo stanovanjce, tam pa bo bazen (upejmo) in ga bo Tamara lahko okopala
.

Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ma dej ta Seba mi je gniu k kura*..na bruhanje mi gre..tjaskaaa lahko potrdi to
Drgač pa so mi kul Dada pa Damjana(ona mi je ful uredu,kukr sm jo mela čs ocent s kartico
)..Tjaša,Žanin pa Sara so mi glupe k tučak..dougočasne neke..boge res...
Medtem k mi od tipou potegne un arabc..pa tej pač k jih poznam z izjemo Sebata..Jao sej bo čez čs se pokazou..
Klošarju pa prvoščm,da on zbira prvi kdo gre z njim..sm mela prou filing že prec kdo bo ta k bo zbirou..Jst ne bom obsojala kak je..da bi si lahko delo našu pa to..mi je pa ql zamisu,da dajo enga tazga not..da kao "moralo" užgejo..Dada mi je bla ušeč k je rekla,da bo zbirala besede k z njim govori..mu je use lepo povedala,da zakaaj se ne gre umit pa to..če je kdo gledou..Men je ona ful uredu..
Tamara..se mi je pa zamirla mal sam zarad sebastijana 

Drgač pa so mi kul Dada pa Damjana(ona mi je ful uredu,kukr sm jo mela čs ocent s kartico

Medtem k mi od tipou potegne un arabc..pa tej pač k jih poznam z izjemo Sebata..Jao sej bo čez čs se pokazou..
Klošarju pa prvoščm,da on zbira prvi kdo gre z njim..sm mela prou filing že prec kdo bo ta k bo zbirou..Jst ne bom obsojala kak je..da bi si lahko delo našu pa to..mi je pa ql zamisu,da dajo enga tazga not..da kao "moralo" užgejo..Dada mi je bla ušeč k je rekla,da bo zbirala besede k z njim govori..mu je use lepo povedala,da zakaaj se ne gre umit pa to..če je kdo gledou..Men je ona ful uredu..

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
A dejte pustit tega klošarja pr mir no! Pač je brezdomec, nima streha nad glavo...Drgač pa se ukvarja s pisanjem nekih scenarijev al kaj že...? Pa tut bere velik, tko da je po moje še kar razgledan. Sam pač ni vajen stalne človeške družbe. In tut higiena mu je pač mal tuja, tko k usem klošarjem. Pač se ne umivajo usak dan, prej 1x na dva tedna in posledica je to da pač mal smrdi...Je*i ga. Mu pa definitivno prvoščim da se njega izglasuje da bo on tisti ki bo izbiral kdo gre na luksuz. To bo še zabavno. Če ne bo bo on tisti, ki bo izbiral, pol nima nobene šanse da sploh pride v ta nobel del bajte. Njega zihr noben od ostalih ne bo izbral...iz očitnih razlogov. Aja, pa definitivno bo on tisti, ki bo prejel največ nominacij s strani stanovalcev - spet - iz očitnega razloga...
Peace!
Peace!

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Valeria napisal/-a:jemina napisal/-a:Tale vaš odnos do brezdomca je čiz beden. On pomoje sam sebi itak ne smrdi, ker se verjetno v vsakdanjem lajfu tud ne umiva vsak dan. In če lahko vohajo smeti naj pa še njega malo no.
Kaj pa če ima kakšno bolezen in bo še druge okužil?
Naprimer? Grižo, kolero, kugo?! težko verjamem

Houd de wereld tegen
Valeria napisal/-a:jemina napisal/-a:Tale vaš odnos do brezdomca je čiz beden. On pomoje sam sebi itak ne smrdi, ker se verjetno v vsakdanjem lajfu tud ne umiva vsak dan. In če lahko vohajo smeti naj pa še njega malo no.
Kaj pa če ima kakšno bolezen in bo še druge okužil?
Ti maš eno velko bolezen z imenom Predsodek