Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

ne mi rčt da je bil modic zabaven :? sem brala par njegovih del pa vem kaki jezik zna on rabit pa izpeljevat fore, cinizem ironijo itd. to je res blo samo primitivistično preseravanje. mene je ful razočaral :roll: samo po drugi strani ga brez prostaških šal itak marsikdo ne bi razumel :D punce, verjetno je to z gačanivićem ipd vse samo za ciljno publiko mišljeno
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

iluzija napisal/-a::lach: Haha, sem se spomnila Gačanoviča, ko je plesal z Nino.. Joj mu je moralo biti bed, ker res ni znal... Pa še tiste verige... Lol! :D

Jst se se tle full smejala. Ne vem, pomoje tip še v življenju ni plesal, ker jo je držal kr za vrat :lach: .
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Smetka_ napisal/-a:^A ne štekate da je tud bogat del?!

O, ne me zabavat! Itak da STEKAM! Samo ti ocitno ne stekas, da bodo nekateri vseeno v tem delu ostali in bo verjetno vsak teden kdo tukaj in o tem govorim. Nekdo bo vseeno moral biti v tej ogabni hisi.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Stanovalci..hehe..No vidm,da ste use neki nakurjene na Sebastijana..mene use mine k ga gledam,ker ga poznam.Daleč od tega je kukr zdej berm komentarje kak je nek prjazn,mirn :D Pač neresen 35letnik,k ma rd MLADA dekleta..tole z meditacijo mi ne gre skup..Reku je da nima punce..oz da ma sam posebno osebo u lajfu..hjaaaaa..rajš ne nadaljujem..sicr je že nekak nakazou s tem kak je prvo noč..
Sandi je ful uredu fant..preprost..mu prvoščm,da je doug not ;)
Presenečena sm bla da je Naske not..hehe..uglavnem..če spremlate kej temo nekaj dobrega in slabega je nedoug nazaj letelo nanga mrskej..k me je zajebou ;) Nism pa vedla,da je brez očeta..pa to..Sicr ne vem noo..No tuki se konča moje osebno poznavanje tekomvalcev :D
Zadnjič spremenil Damyanchyka, dne 16. Mar. 2008 0:18, skupaj popravljeno 2 krat.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Ej, po kakem ključu prideš v luksuzen del? Nisem lih sledila včeraj.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

med nominirani mi izberemo enega ki bo "letel ven2, pol pa on odloči, kdo gre z njim v luksuzni del
Curica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Curica »

Damyanchyka nism iz Posavja.. :wink:

Drgac tut jst Nasketa poznam, a ti tut? Pa Jeanine poznam. Tretja oseba je pa isti dan, se pravi v petek zjutraj odpovedala, k so se starsi ful bunili kaj bo ona not :roll:

Bomo vidl kako se bojo odrezali :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja tole, da se bodo razdelili na dve skupini, že zdej smrdi po foušariji - to bo še zlo zabavno. Jst prvoščm da folk izglasuje unga klošarja in da pol on odlču kdo gre z njim "na luxuz"

:D :D :D
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Meni je bilo prav ogabno, ko so pokazali roke od klošarja Marka...fak, sej je imel črno za nohti! Fuj in fej...saj malo bi ga lahko zrihtali POP TV...vsaj tisto osnovno od higiene...
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Danes so ga nekaj ogovarjali, kolko sem čula, ker mam kartico, pa sem mela vklopljeno vmes ko sem pucala :D Ona blonta štajerka je razlagala kako je smrdel na avdiciji in se ful zgražala poleg, pol so se pa smejali na račun tistega, ki je poleg njega spal. En je celo reko, da bo danes spal kr v dnevnem prostoru. Nisem dobro sledila zraven, za kaj točno se je šlo, mam pa občutek, da ga je velika večina nominirala. In zdaj mu prav privoščim, da bo on tisti, ki gre v luksuz.
Lahko imam vse.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

aja, oni pa misljo da gre tanominiran, ven?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

jup
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

kej je blo z markotom, d ma "dve osebnosti"? že pr dveh sm to zasledila, pa nevem o čem se gre?...
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

MilkyWay napisal/-a:kej je blo z markotom, d ma "dve osebnosti"? že pr dveh sm to zasledila, pa nevem o čem se gre?...

Da mu je vbistvu Željko ime...
Houd de wereld tegen
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

Pri tem showu bi moral najprej zamenjat tisto fuknjeno voditeljico! Potem bi se pa lahko naprej pogovarjali!

Ženska je zabita k štanga! Da ne omenjam grozne slovnice :? So mi šle kr kocine pokonci ob kšnih besedah.
Odgovori