Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

densy napisal/-a:ta gustl a kaj je že je bi pa nš animator pr jupitru v grčiji..

Antipaticen do konca, poln samega sebe - vsaj na tvju je tako izpadel.
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a barby* »

^^tud naš animator je bil. in res je zelooo samovšečen. ne vem zakaj dvomim v dejanovo bogastvo, pomojem si je jaguarja izposodu, če pa ne si pa lahko en dražji telefon privošči
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jaguarja sta mu kupla očka pa mamica :lol: zato ga pa je tko z lahkoto odpisal ;)
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Hm..tale Marko sploh ni Marko ampak Željko. Ta je bil moj sosed ene 20 let, štuk nižje. Fotr pa mat pijanca, eden od njiju je naredu samomor, mlajša sestra in brat pa bolna na možganih zarad tega ker je mat ful pila pa kadila med nosečnostjo.
Neki je sicer hodu v šolo, samo zarad finančne situacije ni šlo. Sicer tud on mislim da duševno ni čist zdrav... Sem bla pa šokirana...nisem vedla da je pristal na cesti.
Ampak ok, vsaj za enga vem da ni fake, da je mel najtežje življenje od vseh. Samo ga verjetno ne bodo maral ker ma pač naglas pa ker nima ravno občutka za higieno...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

MsN napisal/-a:
densy napisal/-a:ta gustl a kaj je že je bi pa nš animator pr jupitru v grčiji..

Antipaticen do konca, poln samega sebe - vsaj na tvju je tako izpadel.

aham, pr ns je biu pomoje na speedu, pa ene par bejb je položu.. mislm nevem no, tak animator da je še najbl prtegnen od cele skupine.. jest sploh nevem kaj bi blo če bi se kermu kej naredl, on bi šu zih naprej densat :roll:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Sej vseen tud če je bil na speedu...sam če si čudn si pač čudn..speed nima nč pr tem :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

jap,klošar je željko.JE dostkrat bil po kranju naokol...Pa bil je na januarski naslovnici kraljev ulice.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

No, tega jaguarja ima tudi moj foter pa se rabljenega dobi za cisto normalen denar, zato ne vem, zakaj so naredili tako senzacijo v oddaji zaradi tega avta. Se pa Dejanu z ali brez jaguarja vidi, da je razvajen in vase zaljubljen :D
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Najprej...3 ure in 15 minut dolga oddaja :eek: fak, vlekla se je ko smrkelj. Zarad mene tud če unga Gustija neb blo k ni meu druzga za povedat k "pejmo, pejmo", me je parkrat prjel, da bi sama šla ke pa jih odvlekla naprej po uni pisti k so jih tok zadržval :roll:

btw, če je kera vidla je biu ta Gusti enkrat na Družinskem dvoboju, sploh ni mogu bit pr mir, kt da bi kej pojedu.

Mah na Osenarco sm se jst že prej prpravla, si nism nč delala utvar, da se ne bo drla k zmaj za brezveze. Stajling mi ni biu dobr, sej je že sama prej rekla, da bo drugačn, "bolj ženski, ampak še zmer ful seksi". Ne vem, men ni biu kul.

Komentatorji - tko k ste že rekle, Tina se je postarala za najmanj 10 let s tem lookom, jao una očala pa spržena faca :? Modic je biu še kr ok, Gačanovič pa itak prostaški do konca, ne vem a ga plačajo glede na število glupih stavkov, al pa sam že tok doug ni namoču, da se mu že blede..

Stanovalci - prvo kar sm pomislila je - Tamara in Sebastjan bosta skup :D Drgač pa Dejan :tot: kr en bedn metro, k bi biu saj lušn, antipatičn mi je do konca, zbirka šalov pa 2 ure pred ogledalom, kjer se sam gleda, bljek..
Ženske si mi na prvi pogled use kul.Bomo vidli :wink:
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

Smetka_ napisal/-a:jap,klošar je željko.JE dostkrat bil po kranju naokol...Pa bil je na januarski naslovnici kraljev ulice.
a pol se za BB človek kr preimenuje al ti oni to nardijo al kaj? :?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Malo za intermezzo, kaj bi si ve mislile, če bi vaši fantje šli tekmovat vBB? Tukaj namreč gledam, da jih je polno srečno zaljubljenih, zdaj so pa pripravljeni partnerja za 3 mesece pustiti samega in v gatah skakat pred kamerami skupaj s tropom žensk, ki so (sodeč po svojih predstavitvenih posnetkih) vse po vrsti obsedene s seksom.

Sej načeloma sem mnenja, da se partnerja ne sme omejevat, ker naj ljubezen ne bi bila ovira, ampak nekaj lepega, samo tukaj bi pa pomoje potegnila črto. Ok, itak ne bi imela tipa, ki bi resno hotel it v reality show, govorim hipotetično. Ne bi mi bilo vseeno.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Picaboo napisal/-a:
btw, če je kera vidla je biu ta Gusti enkrat na Družinskem dvoboju, sploh ni mogu bit pr mir, kt da bi kej pojedu.

hehehe verjetn je kej pojedu :D
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

amm, mislm da bo precej zanimivo. najbolj mi ne potegnejo dada, pa una blonda, ki je sestra od une rdeče (ne poznam še imen čist), pa una punca z niniko. ma najrajš bi jo poslala domu mleko pit. kuga se je sploh prjavla, ne vem.

valda pa da bom navijala za našedva, sebastjana in sandija. taprava podgurca. poznam oba, ampak niti prbližno si nism mislila da je ta sebastjan tako dobr. smo s kolegico gledale skup, pa so se nama ob njem kr sline cedile :D kolk sm ponosna na tadva
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

jullia_ napisal/-a:
Sej načeloma sem mnenja, da se partnerja ne sme omejevat, ker naj ljubezen ne bi bila ovira, ampak nekaj lepega, samo tukaj bi pa pomoje potegnila črto. Ok, itak ne bi imela tipa, ki bi resno hotel it v reality show, govorim hipotetično. Ne bi mi bilo vseeno.

Glede na to, da od včeraj samo premišljujem in tuhtam... Imam na tole čisto jasen odgovor. Ljubezni se ne omejuje, to je res. Ampak, če pa človek potem na podlagi tega "neomejevanja" dela res popolnoma kar mu pride na pamet, brez da bi 1% upošteval želje svoje partnerja oz. še več - da mu samo od sebe ne bi bilo jasno, da se pač določenih stvari ne greš, ker niso primerne, ampak sili v to... potem pač ni vse ok.
In glede na to, da sem pustila tipa predvsem zato, ker se je začel zmišljevat, kje bo kdaj spal - mi tale BB 100x odpade. Meni v vezi ne bi prišlo to na misel.

Kar se pa tiče "Markota" - ni mi jasno, zakaj ima drugo ime.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jullia_ napisal/-a:Malo za intermezzo, kaj bi si ve mislile, če bi vaši fantje šli tekmovat vBB?

Pol se lah vprašaš, kašnga tipa maš, da ma tkole 3 mesce časa, da kar gre in v bistvu nič konkretnega v lajfu ne počne. Če bi bla bolj na začetku zveze, bi verjetno rekla pejt, kar bo pa bo. Če bi mi pa moj to reku po 5ih letih, bi rekla pa sam adijo :D Hvala bogu da moj ni tak, da bi kar šel :D

Drgač pa čakam, da vidm še preostale tekmovalce, ker včeri nism gledala oddaje do konca. Mi je pa mami pokomenterala Sebastjana kot kul tipa (kar je pri njej ful težko dosečt :) ) pa unga metroja kok je kr en. :lol:

Una z dekico mi je simpatična, se mi zdi taka normalna. Sam ne vem, koko ji bo uspel ostat notr s takim folkom...
Odgovori