Sicer pa itak da vsak gleda na videz, nekteri mal manj, nekteri mal bolj, ampak clovek itak da ti more vizualno odgovarjat,
Se strinjam, da ti more človek vizualno odgovarjat, sam ni pa nujno, da ta človk vizualno odgovarja tut drugim.
Laurica* napisal/-a:Js pa neki povem : fantje gledajo na videz. sam kaj od videza najbolj upostevajo ? postava , lasje, obraz, zobje? men nasploh praujo frendice, da sm ful luskana, kok mam luskano postavco. Ej, ne hvalim se tuki neki, sam kar dejansko praujo. Oukei, js se s svojim videzom ne obremenjujem.
Sama pri seb sm opazila to, da ko se z nekim tipom pogovarjam, je vidt, kot da ima zanimanje zame. Pleseva, greva mau vn, se pogovarjava in nastopi trenutk, ko se zasmejim na vsa ustaTuki pa fant izgubi zanimanje zame.. Mam ful skrivljene zobke, mam zobni aparat (belimi bracketsi sicer). fant neki casa gleda u moje zobe, neki cudn gleda, se pocutm nelagodno kr vids kko cist prevec ocitno gleda u tvoje zobe. Pocas, za svoje pojme neopazno, za moje pojme pa prou prevec ocitno izgubi zanimanje in rece da gre k njegovim frendom mau pogledat, kaj dogaja.
Tko da sploh ne pecam vec tipou, kr mi je zmeri pol nelagodno, kr dobesedno usakega zmot aparat. Ne vem zakaj. Mene neb. K sm tud ze bla s tipom z zobnim aparatom, pa me ni prou nc motil.