Izpit za avto
Sekhmet napisal/-a:Ja veš, to je blo pa samo pri nas, bogu za leđima.Drgač sem pa napisala že en post prej prej, da ne prakticirajo več, nisem?! Poznam pa ene par folka, ki so to imeli, sem bla tud sama začudena, ko sem prvič slišala 8 let nazaj, ko sem jst izpit delala. Al rabiš še kak bl konkreten dokaz?
Sori, nism misnla nč slabga. Zgleda, da sm spregledala, da tega ne učijo več. Sm šla zdj gledat nazaj, pa sm vidla, da si res napisala, da po tvojih informacijah že dolg ne učijo več tko.
Vrjetn me je zmotil, da si tle (to sm js tut citirala):
Sekhmet napisal/-a:Js sem napisala kako učijo...v AŠ morš met nogo na obeh pedalih, to kar si ti napisu, sem js napisala, spodi pod prakso..
napisala, da učijo...
Se še enkrat opravičujem...
Ja, govorila sm za bencinarja; mam 10 let staro Opel Corso 1.0, pa spele brez problemov (tko kot je blo prej napisan-z drsečo sklopko, k daš pol gas-brez gasa pa gre mogoče mal naprej, spelat se pa ne da).
ena pač napisal/-a:Jas vedno speljem tako...sploh po kakšnem bregecu,da mam nogi na sklopki in na bremzi,potem pa sklopko spustim do tiste točke, da avto začne trest..drugo nogo nato spostim z bremze in mi avto začne sam lezt naprej,potem še sam dodam malo gasa in to je vsa umetnost.Vozim pa bencinca.
Tole je tudi dokaj "tvegano" početje,saj če pretiravaš avto lahko crkne-govorim o tem,da pretiravaš sklopko in ne dodaš gasa.
Moj tud ne more crknit
To mi je najbolj pomembno, in za to ga nikoliiiiii nebi zamenjala. Ma jaz sem itak čustveno navezana na svoj avtek
Ko se samo spomnim prve vožje, ko sem vozniško dobila z atijevim avtom, ko sem ostala sredi križišča; prva na semaforu, ene 3× sem ga morala prižgat da mi je ratalo spelat, za mano so pa trobli ko na poroki

Lahko imam vse.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Tok mi gre na živce, ko nekdo trobi ko nekomu avto crkne...tudi meni se še kdaj nardi, da dam premalo gasa...sploh k maš športno sklopko...in ko voziš en avto pol kr pozabiš kako sklopko imaš...
Mah sploh se ne ozirat kako vam trobjo bodo že počakal če ne naj pa čez vas poletijo če lahko seveda
Mah sploh se ne ozirat kako vam trobjo bodo že počakal če ne naj pa čez vas poletijo če lahko seveda

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Jz nimam problemow s crkavanjem avta, dokler vozim Twingiča.. nikoli mi še ni crknil
probleme mam z ostalimi dvemi avti k mi vsako tolko crkneta (mogoče zto k sta dizel al pa sta nekam premočna za moje pojme)
ratam prow živčna ko se mam kje za ustavit 

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Js se sploh ne sekiram, če mi kdo trob k vem, da eni prov niso srečni, če ne trobjo. K sm se še z busom vozila v Lj, je biv en šofer, k je med pol urno vožno zihr zmeri najmanj enkrat komu trobu, največkrat za brez veze. Pa da ne govorim, da bi blo večkrat treba njemu potrobt, k je tko vozu, da...
Sploh pa, če trobiš kkšnmu, k vs čs obupn voz, je vrjetn že navajen in ga sploh ne bo nč ganil, če pa komu, k je biv sam mal neprevidn, pa po možnosti še kkšn voznik začetnik, se bo pa lahko sam ustrašu al pa zmedu, pa lahko pol še kšno večjo neumnost nardi.
Ponavad če sm ful razkurjena, se sam pizdit začnem, nikol pa ne trobm.
Sploh pa, če trobiš kkšnmu, k vs čs obupn voz, je vrjetn že navajen in ga sploh ne bo nč ganil, če pa komu, k je biv sam mal neprevidn, pa po možnosti še kkšn voznik začetnik, se bo pa lahko sam ustrašu al pa zmedu, pa lahko pol še kšno večjo neumnost nardi.
Ponavad če sm ful razkurjena, se sam pizdit začnem, nikol pa ne trobm.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
~NIA~ napisal/-a:avtomatik![]()
![]()
raj se vozm z busom kot da mi folk reče da sm nesposobna menjavat
Bo najbolje ja

Ja po eni strani je avtomatik super zadeva ampak jaz morm met neki v roki med vožnjo

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...