Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Dejan sicer prav, da ma rad lepe punce, sam men ma ene ful gejevske kretnje, pa po dve uri v kopalnci... :? Drgač se ma pa fajn ja, nč ne počne, pa Jaguarja fura.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Razvajen fantek :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
tjask
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a tjask »

ja pomoje da bo kr zanimivo :) so jih pa ornk zajebal s tole bajto, nobenmu ni blo nč jasn... :lach:

drugač pa ja, sebastjan bo kr vredn ogleda :oops:
no, pustmo se presenetit :P
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni so tipčki ful zanimivi, sam ženske so res obupne.Najbolj so mi zoprne Sara in Tamara pa una njena sestra kr neke frise je pokala.Sebastijan pa un čirlidr sta cjut pa tut arabček pa uni "dolce vita boy" :P .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Keika napisal/-a:Mene pa Tamara na eno punco tok obupno spominja, pa ne vem na kero. Je pa znana osebnost. Pomoč?? :x

Po moje te spominja na Saro iz Bara1.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

tale tjaša mi sploh ni všeč, ostali pa so kar zanimivi..
Buttercup
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Buttercup »

Uhh tist ElTayeb... al kva je že... je pa čist hot :cool: Sam tista obupna očala z belim okvirjem mora dat dol!!!
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

o fak, kakšen čuden folk so notr dal! edini, ki je normalen je marko. upam, da bo zmagal.

ok, dada pa marcelo tudi še kar v redu ...sebastjan je fajn za pogledat. največja katastrofa so pa tjaša, jeanin, sara, damjana, dejan, naske, sandi ... šit, ker folk. ne morš verjet ... pa tok sm se veselila novga BB
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lavender »

Fak ej tale Nina Osenar :roll: Kakšno "vreščalo" od ženske :? Kaj še nikoli ni slišala, da če imaš mikrofon pred usti, da se ti ni potrebno toliko dret, ker je ozvočje močnejše in se gledalcem ne da dajat televizorja zmeri potiho, ko ima ona svoje izpade!!! Pa kere "cheap" fore ma zmeri. Za zjokat :cry:
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Uhhh, naj strnem prve vtise...

- Nina Osenar- še vedno se strinjam, da mi je bil njen lanski imidž bolj ušeč, drugače pa ista kot vedno... Je pa dobro zašejkala z Gačanovičem in z Naskom :lach:.
- Gačanivič- ma ful mi je bedn ta tip, pa kao nek stilist, pol pa pride s pasjo verigo, tudi njegove sex fore mi niso smešne
- Max Modic- ful fajn komentarji
- Tina- hmal me je kap, ko sm jo zagledala :eek:, lani je bla to ena lušna punca, dns pa katastrofa!!! Kr neka očala, kr neka frizura, ma groza no! Drgač pa mi je kr ok komentirala.
- prebivalci- kr zanimivi, raznoliki, na prvi vtis mi ni ušeč Dada, drugače pa sm bla presenečena nad postavo Tjaše, ko se je slekla, ful lepša slečena ku oblečena :zustimm: , morm tudi jez mal solarij obiskat, mislm, da dela čudeže :wink:. Drgač pa mi je vsak po svoje zanimiv in ušeč mi je, da so dali notr tudi pol Arabca in Albanca, pa brezdomca, pa bogataše na drugi strani, res raznoliko no...
- hiša- bljak, ampak obstaja tudi lepši del, tako da blagor prvemu, ki kao leti s hiše :lach:
- naloga- 1.naloga bo kao pucanje teh smeti pred bajto, kr hard naloga za prvič, bravo BB

Aja, uni Gušti pa ni pustu nekega vtisa, z Nino se izvrstno dopolnjujeta :lol:
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

Keika napisal/-a:Mene pa Tamara na eno punco tok obupno spominja, pa ne vem na kero. Je pa znana osebnost. Pomoč?? :x

Men je tip rekel, da ga spominja na eno igralko iz Eurotrip-a. Tko d mogoče nanjo?
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz sem zadnjih 30 min z enim ušesom poslušala in se mi zdi to da mora človek bit v spodnjem perilu, da je vc zunaj in da ni topla vode zdi preveč. Naj vsaj malo na higieno pomislijo, ker na koncu bojo vsi smredli k pašaiči, ker z mrzlo vodo, ki ti sploh ne teče iz pod pipe se je zelo težko konkretno umit. Svašta no :roll:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Z enim učem gledala zadnjih deset minut v upanju da bo kmal konc in da se bo začel že moj Grey's anatomy. Katastrofa. Nimam besed za tak kretenizem.
Ne kadim, a vedno vžgem.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

^
JAz mam kartico in sem jih spremljala do ene 2 ponoč ker nisem mogla spat.
Moj vits je sledeč: Na k***c mi gre sara,ki se dela ful neko hot seksi bejbo,zlo je otročja,štuli se povsod,pa vsakmu je skoz z piri težila.

ZELO me je presenetla una najstarejša,damjana,ni spila enega pira,bla je čist skulirana,nardila jim je večerjo,pomila je vso posodo (ker so svinjsko dobili)..skratka:Kapo dol.

Tjaša mi je gnila,Jeanine tud,pač to sta dve,ki se držita čist vzadi pa nič skor ne govorita.
Najbolj po čebljanju itak izstopa sara....Una Dada deluje kr ok.

Od tipov mi je najbolj okej Sebastjan,tud un dejan ni napačen. Je povedal da ni gej,no kao naj ne bi bil nihče.

Dobil so ene grde srajce pa obleke za oblečt,svoje so mogl dat v neke žaklje...

Men se ne zdi čist nč pretirano,ker je čist podobno kokr v nemškem BB.Tam so spali zunaj v revnem delu,tako da teli imajo še kul,da veste. Kaj pa je z vodo problem,halo?Moja prababica nima kopalnice (ker je pač tko navajena od nekdaj)...pač si naštimaš eno veliko vedo,pogreješ vodo in se umiješ,big deal. Banjo imajo,spucajo naj jo,čeber imajo,štedilnik tudi.

Hja folk,znajt se je treba. Zdajle pa vsi spijo,dokaj nemirno...
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

^^ ja sj za damnjano je blo že od začetka jasn d je punca zlo delovna, d ji ni tžko krkol nrdit - sj č vidmo kaj je vse dosegla

drgač pa prčakujm d bo un brezdomc zmagu; vsaj glede n to kuko je do zdj folk izglsval zmagovalce
Odgovori