Big Brother 2008
-
- Kofetarica
o fak, kakšen čuden folk so notr dal! edini, ki je normalen je marko. upam, da bo zmagal.
ok, dada pa marcelo tudi še kar v redu ...sebastjan je fajn za pogledat. največja katastrofa so pa tjaša, jeanin, sara, damjana, dejan, naske, sandi ... šit, ker folk. ne morš verjet ... pa tok sm se veselila novga BB
ok, dada pa marcelo tudi še kar v redu ...sebastjan je fajn za pogledat. največja katastrofa so pa tjaša, jeanin, sara, damjana, dejan, naske, sandi ... šit, ker folk. ne morš verjet ... pa tok sm se veselila novga BB
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Uhhh, naj strnem prve vtise...
- Nina Osenar- še vedno se strinjam, da mi je bil njen lanski imidž bolj ušeč, drugače pa ista kot vedno... Je pa dobro zašejkala z Gačanovičem in z Naskom
.
- Gačanivič- ma ful mi je bedn ta tip, pa kao nek stilist, pol pa pride s pasjo verigo, tudi njegove sex fore mi niso smešne
- Max Modic- ful fajn komentarji
- Tina- hmal me je kap, ko sm jo zagledala
, lani je bla to ena lušna punca, dns pa katastrofa!!! Kr neka očala, kr neka frizura, ma groza no! Drgač pa mi je kr ok komentirala.
- prebivalci- kr zanimivi, raznoliki, na prvi vtis mi ni ušeč Dada, drugače pa sm bla presenečena nad postavo Tjaše, ko se je slekla, ful lepša slečena ku oblečena
, morm tudi jez mal solarij obiskat, mislm, da dela čudeže
. Drgač pa mi je vsak po svoje zanimiv in ušeč mi je, da so dali notr tudi pol Arabca in Albanca, pa brezdomca, pa bogataše na drugi strani, res raznoliko no...
- hiša- bljak, ampak obstaja tudi lepši del, tako da blagor prvemu, ki kao leti s hiše
- naloga- 1.naloga bo kao pucanje teh smeti pred bajto, kr hard naloga za prvič, bravo BB
Aja, uni Gušti pa ni pustu nekega vtisa, z Nino se izvrstno dopolnjujeta
- Nina Osenar- še vedno se strinjam, da mi je bil njen lanski imidž bolj ušeč, drugače pa ista kot vedno... Je pa dobro zašejkala z Gačanovičem in z Naskom

- Gačanivič- ma ful mi je bedn ta tip, pa kao nek stilist, pol pa pride s pasjo verigo, tudi njegove sex fore mi niso smešne
- Max Modic- ful fajn komentarji
- Tina- hmal me je kap, ko sm jo zagledala

- prebivalci- kr zanimivi, raznoliki, na prvi vtis mi ni ušeč Dada, drugače pa sm bla presenečena nad postavo Tjaše, ko se je slekla, ful lepša slečena ku oblečena

- hiša- bljak, ampak obstaja tudi lepši del, tako da blagor prvemu, ki kao leti s hiše

- naloga- 1.naloga bo kao pucanje teh smeti pred bajto, kr hard naloga za prvič, bravo BB
Aja, uni Gušti pa ni pustu nekega vtisa, z Nino se izvrstno dopolnjujeta

Just dance and everything it´s gonna be ok!
- Yummylicious
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Jz sem zadnjih 30 min z enim ušesom poslušala in se mi zdi to da mora človek bit v spodnjem perilu, da je vc zunaj in da ni topla vode zdi preveč. Naj vsaj malo na higieno pomislijo, ker na koncu bojo vsi smredli k pašaiči, ker z mrzlo vodo, ki ti sploh ne teče iz pod pipe se je zelo težko konkretno umit. Svašta no 

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
^
JAz mam kartico in sem jih spremljala do ene 2 ponoč ker nisem mogla spat.
Moj vits je sledeč: Na k***c mi gre sara,ki se dela ful neko hot seksi bejbo,zlo je otročja,štuli se povsod,pa vsakmu je skoz z piri težila.
ZELO me je presenetla una najstarejša,damjana,ni spila enega pira,bla je čist skulirana,nardila jim je večerjo,pomila je vso posodo (ker so svinjsko dobili)..skratka:Kapo dol.
Tjaša mi je gnila,Jeanine tud,pač to sta dve,ki se držita čist vzadi pa nič skor ne govorita.
Najbolj po čebljanju itak izstopa sara....Una Dada deluje kr ok.
Od tipov mi je najbolj okej Sebastjan,tud un dejan ni napačen. Je povedal da ni gej,no kao naj ne bi bil nihče.
Dobil so ene grde srajce pa obleke za oblečt,svoje so mogl dat v neke žaklje...
Men se ne zdi čist nč pretirano,ker je čist podobno kokr v nemškem BB.Tam so spali zunaj v revnem delu,tako da teli imajo še kul,da veste. Kaj pa je z vodo problem,halo?Moja prababica nima kopalnice (ker je pač tko navajena od nekdaj)...pač si naštimaš eno veliko vedo,pogreješ vodo in se umiješ,big deal. Banjo imajo,spucajo naj jo,čeber imajo,štedilnik tudi.
Hja folk,znajt se je treba. Zdajle pa vsi spijo,dokaj nemirno...
JAz mam kartico in sem jih spremljala do ene 2 ponoč ker nisem mogla spat.
Moj vits je sledeč: Na k***c mi gre sara,ki se dela ful neko hot seksi bejbo,zlo je otročja,štuli se povsod,pa vsakmu je skoz z piri težila.
ZELO me je presenetla una najstarejša,damjana,ni spila enega pira,bla je čist skulirana,nardila jim je večerjo,pomila je vso posodo (ker so svinjsko dobili)..skratka:Kapo dol.
Tjaša mi je gnila,Jeanine tud,pač to sta dve,ki se držita čist vzadi pa nič skor ne govorita.
Najbolj po čebljanju itak izstopa sara....Una Dada deluje kr ok.
Od tipov mi je najbolj okej Sebastjan,tud un dejan ni napačen. Je povedal da ni gej,no kao naj ne bi bil nihče.
Dobil so ene grde srajce pa obleke za oblečt,svoje so mogl dat v neke žaklje...
Men se ne zdi čist nč pretirano,ker je čist podobno kokr v nemškem BB.Tam so spali zunaj v revnem delu,tako da teli imajo še kul,da veste. Kaj pa je z vodo problem,halo?Moja prababica nima kopalnice (ker je pač tko navajena od nekdaj)...pač si naštimaš eno veliko vedo,pogreješ vodo in se umiješ,big deal. Banjo imajo,spucajo naj jo,čeber imajo,štedilnik tudi.
Hja folk,znajt se je treba. Zdajle pa vsi spijo,dokaj nemirno...