Ljubi jezus. Kandidati..no comment sploh Tini svet sonce spet čist preveč...če bi ji vsaj v glavo kej posvetil. Gačanovič je CAR Nina pa: poceni kopija Dite...če lahko temu sploh rečem kopija. Čist preveč dretja, cviljenja in spakovanja. Podn uglavnem.
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Zvoncica napisal/-a:UUUU tale Sebastijan je pa kar seksi hehehe, jaz mam že (skor) svojega favorita, če se le ne bo izkazal kot čudak hahahha
Čisti psiho. Ampak je pa zabaven! Z njim ziher ne bo dolgčas v bajti! Dam roko v ogenj, da bo navalil na tamalo Žanin , una stara bo pa na njega navalila
Gačanovič je bedn Modic je kr v redu, Tina pa ... obup od obupa, resno. Kua d fak je s to rdečo barvo in belo barvo očal Drgač pa kandidati ... no ja, so kr v redu .. na prvi pogled, seveda Bomo vidl, kakšni bodo ... mi je pa najbl všečn Sebastjan (pa tud slučajno ne zarad njegovih mišic in nabildanosti, ampak tk, neki je na njem, kar me je prtegnil)
Tastara ma resnga tipa in dvomim, da se bo v kej spuščala. Drgač je pa ratal kr zanimiv...Sebastjan, Naske, Dejan, tale Arabček, k še zdj ne vem, kako točn se napiše njegov ime...simpatični tipčki