Ginekologija [Združene teme]

Za dušo in telo.
Odgovori
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

jst sem imela ravno včeraj to, pa mi je bilo kar malo neprijetno. sicer pa ni nič hudega. me je morala namazat, ker sem imela od strahu čisto suho nožnico. potem me je še pol ure rahlo bolelo.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Sekhmet napisal/-a:Men je pa boljše kadar grem k ginekologu...nekak se mi zdi bolj naravno, da mi dec tam doli šari :D

Pr meni isto ... imam raje, da mi jo tip obdeluje :twisted: :D

Moj G je taka faca, ga ne menjam. Skoz se neki heca in me spravlja v smeh, tudi ko bi morala bit bolj pri miru :D ko bi bli vsi dohtari taki ...
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Uf... Mene bris čaka čez 1 teden. Nič me ni strah, jemljem kot nekaj samoumevnega (pač pregled pri zdravniku). Ko sem bila nazadnje pri ginekologinji zaradi vnetja, sem že misla, da je naredila bris. Pa je bil izcedek preveč rjav in moram zdaj it.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

js sm pa mela bris pred kakšnim mesecem dni...in mi je sestra rekla, da me bojo obvestil, če bo kj narobe...zdaj mislim, da je že tolko časa preteklo, da pomoje ni nč narobe...ali po kolikem času zveš rezultate brisa?
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Mene pa zanima, če katera hodi k privat ginekologinji?
A če greš 1x a moraš potem nujno tja hodit?!?
A za katero veste na gorenjskem ali pa v LJ da je dobra, jst sem slišala samo za eno v Radovljici.

Zadeva je taka, moja ginekologinja je trenutno na dopustu, pa dobro saj bo prišla nazaj, samo jst jo rabim zdaj. Fora je pa to, da imam stalna ponavljajoča vnetja že 2 leti skoz... pa sem probala že vse kar se probat da, od vseh tablet, ki obstajajo za zdravljenje, menjala sem KT, tud druge teste mi je že naredila, prehrano sem spremenila, full se ogibam vsega kar bi lahko povzročalo te težave, pa se zadeva kar ne zrihta.

Tako, da bi pač še probala it še k drugemu ginekologu... čeprav sem načeloma zadovoljna, ker mi zmeraj napiše vse kar rečem itd... samo zadeve se pač še niso uredile...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

crnolaska napisal/-a:js sm pa mela bris pred kakšnim mesecem dni...in mi je sestra rekla, da me bojo obvestil, če bo kj narobe...zdaj mislim, da je že tolko časa preteklo, da pomoje ni nč narobe...ali po kolikem času zveš rezultate brisa?

Men so rekli, da lahko pokličem po enem tednu, tako da če bi blo kaj narobe bi ti že sporočil.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

kdaj ste ble prvič pr ginekologu?
jz sm bla pr 19

pa kolegica mi je rekla d ji je ginekologinja rekla d starejše d 18sploh ne jemle ker bi itk že mogle bit prjaulene nekje takrt?
nevem men se ta izjava zdi kr mal smešna:)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ja, tudi jaz sem bila pri 19.

halo, ta ginekologinja je pa malo zgrešila s tole svojo izjavo. a ni tako, da naj bi prvi pregled pravzaprav opravila tam okoli 23., 24. leta, če ga nisi že prej. ga pa prej opravijo, če si že imel spolne odnose. ne vem točno, ampak če še nisi bil na pregledu, dobiš pošto s pozivom na pregled.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

rammsteingirl napisal/-a:ampak če še nisi bil na pregledu, dobiš pošto s pozivom na pregled.

Res je. Jaz sem dobila pošto pri 21 letih, ker še do takrat nisem bila na pregledu. Samo me takrat ni mogla pogledat, ker sem še bila devica.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

Mogoce katera ve, kje je kaksna prijazna samoplacniska ginekologinja v LJ? hvala
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

Js sm bla pred 3 dnevi prvič na odvzemu brisa.. pa me zanima kaj mi je sploh naredu tam da zaboli ?? kr js sm bla v takmu šoku da sm ga pozabla vprašat ka mi je sploh naredu kr js sploh nism pričakovala da bo to bolelo ( sj ni ne vem kaka bolečina sm js je nism pričakovala ).. pol sm mela pa še cev dan tak nelagoden občutek ko bi me neki pikalo tam not :) pa 2 dni krvav izcedek..

Aha pa da še odgovorim.. mam moškega ginekologa, pa je super :) ne mrem si predstavlat da bi mi ženska neki gledla notr.. sm bol sproščena pri moškemu :)
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Pri odvzemu brisa postrga nekaj tkiva z materničnega vratu. Bolečine in rahle krvavitve niso nič nenavadnega.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Jaz sm se zdej na novo naročila k dr. Pompe na Barsos-MC kliniko pa nikjer ne najdem nič informacij o njej, če je v redu ipd. A ma kera kkšne izkušnje?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

se opravičujem, če se je to vprašanje že pojavilo, a vendar ... tudi, ko grem prvič in grem samo po tabletke, se morem naročit al kako?:oops: sicer še ne vem, h kateri ginekologinji v Lj naj grem, vendar se počasi odpravljam ...

če ima katera kakšno priporočilo, se ga ne branim ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ja, naročit se moraš, pa čakalne dobe so kar zoprna zadeva. Ali je pregled obvezen, ne vem, te bo pa izprašala o boleznih v družini, spolnem življenju, mestruaciji, teži, kajenju, izmerila pritisk,...
Odgovori