Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Samo čimmanj se obremenjujte z maturo pa bo. Meni se zdi, da se je še največ treba učit za ustenega iz slovenščine
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

ustnga iz slovenščine sm si enkrat prebrala tistih 110 strani k bi jih kao mogla znt pa za pisnga si niti zvezka nism odprla.Pa sm dobila 4,pa še dodatno piko.Tko da men je bla slova res najbol u izi.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

če kera slučajn še nima kralja na betajnovi, se ga da dobit na tej strani.

[priporočam pa se tut če mi kera zna povedat, kako se zadevo shran na računalnik :D ]
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

super_shine napisal/-a:če kera slučajn še nima kralja na betajnovi, se ga da dobit na tej strani.

[priporočam pa se tut če mi kera zna povedat, kako se zadevo shran na računalnik :D ]

na isti strani piše: Klikni z desnim gumbom na naslov knjige, da jo spraviš v svoj računalnik. :P
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

^^ že, že sam kaj pol k se ti odpre v adobe? (sm pač les :D )

da ne bom preveč zaofftopicirala ... a je tut pr vs že cela panika s to maturo? js sm nameravala to lepo u izi pa use, k sm poskusno precej dobr pisala, pol pa so pousod že začel strašit kok mamo sam še cajta in pr dojči nm je naprimer izrecno poudarla, da so SAMO še trije mesci in da je treba ponavlat začet useee ... skratka, postaja prou psihotično. pa komi sred marca smo nooo :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a ma še kdo jutr poskusno maturo iz angleščine?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Ne, mis mo se zmenili, da bomo pri pouku to opravili. Tako da smo imeli danes prvo slušni del, ostalo ap v prihodnjih dneh.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

mi smo zdej mel poskusno anglo... faaak :/ tega js nikol nam nardila
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

mi smo tud anglo že pisal 1. del. pa mto smo osnovn nivo pisal, sj drgač mi je bil lahk razn ene finte pa še neki sm zasrala pr cifrah namest 671 sm prebrala 617 tko d mam polovico nloge nrobe :S
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

somebody napisal/-a:mi smo tud anglo že pisal 1. del. pa mto smo osnovn nivo pisal, sj drgač mi je bil lahk razn ene finte pa še neki sm zasrala pr cifrah namest 671 sm prebrala 617 tko d mam polovico nloge nrobe :S

pa sej to je bil itaq samo delček ene naloge, tko da brez panike.. če maš vse ostalo prav rešen, pol res ne bo krize :P
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mi smo angleščino meli doma za rešit, čez počitnice (konc februarja). Dokaj easy, sploh pa slušna. Samo mogoče letos bo težje oz. je vse relativno :?
Zgodovina je bla pač taka ku je bla.. nism ravno zadovoljna. Bomo vidli kaka bo ocena. Matematike sploh ne bomo pisali oz. dobili pol, kot zgleda :eek:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

~Papillon~ napisal/-a:
somebody napisal/-a:mi smo tud anglo že pisal 1. del. pa mto smo osnovn nivo pisal, sj drgač mi je bil lahk razn ene finte pa še neki sm zasrala pr cifrah namest 671 sm prebrala 617 tko d mam polovico nloge nrobe :S

pa sej to je bil itaq samo delček ene naloge, tko da brez panike.. če maš vse ostalo prav rešen, pol res ne bo krize :P

ne, sj se ne... v bistvu sm prov vsela d sm zdele zasrala d pol n tapravi mturi n bom. sj dons dobimo rezultate, pa se sploh nč ne sekeram (čprov naša prfoksa ful daje n to kolk bo kdo pisu), bl me skrbi k v sredo še višji nivo pišmo :(
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

^^ Mah, jst sm šla čist na blef.. sm pršla u sql, niti nism vedla da pišemo, ker so se to zmenil prejšnji dan, ko sm bla bolna.. Niti nism mela kej u glavi, še kalkulatorja ne, pa sm useen šla pisat..
Ni blo težko, sploh ne.. Dejansko je blo precej primitivno..
Sam k sm tooook pozabla.. :?
Pisala sm 44 točk od 80, pa se mi zdi to kar relativno fajn, glede na to, da nism ČIST nč pogledala.. na pravi maturi bo itaq drugač :)
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

slova... esej sm čist zajebala, izbrala sem interpretativnega in sem obnovila obnove, ki sem jih prebrala. knjig namreč še nisem videla od blizu. angleščino sem pisala 42%, matematiko 78%, fiziko pa 88%, v petek pa imam še nemščino. (razen slovenščine, delamo preizkuse neuradno in ocenjujejo naši profesorji).
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^čudi me, d si izbrala interpretativni esej, čeprav knjige sploh nisi prebrala...ker tuki je res potrebno dobro znanje knjige...
kako ste pa zadovoljne z rezultati testov od slovenščine? mi jih še nismo dobili (nevem kej čaka naša...)
Zaklenjeno