Matura [Združena tema]
- super_shine
- Komunikatorka
če kera slučajn še nima kralja na betajnovi, se ga da dobit na tej strani.
[priporočam pa se tut če mi kera zna povedat, kako se zadevo shran na računalnik
]
[priporočam pa se tut če mi kera zna povedat, kako se zadevo shran na računalnik

- ~Papillon~
- Debatorica
super_shine napisal/-a:če kera slučajn še nima kralja na betajnovi, se ga da dobit na tej strani.
[priporočam pa se tut če mi kera zna povedat, kako se zadevo shran na računalnik]
na isti strani piše: Klikni z desnim gumbom na naslov knjige, da jo spraviš v svoj računalnik.

- super_shine
- Komunikatorka
^^ že, že sam kaj pol k se ti odpre v adobe? (sm pač les
)
da ne bom preveč zaofftopicirala ... a je tut pr vs že cela panika s to maturo? js sm nameravala to lepo u izi pa use, k sm poskusno precej dobr pisala, pol pa so pousod že začel strašit kok mamo sam še cajta in pr dojči nm je naprimer izrecno poudarla, da so SAMO še trije mesci in da je treba ponavlat začet useee ... skratka, postaja prou psihotično. pa komi sred marca smo nooo

da ne bom preveč zaofftopicirala ... a je tut pr vs že cela panika s to maturo? js sm nameravala to lepo u izi pa use, k sm poskusno precej dobr pisala, pol pa so pousod že začel strašit kok mamo sam še cajta in pr dojči nm je naprimer izrecno poudarla, da so SAMO še trije mesci in da je treba ponavlat začet useee ... skratka, postaja prou psihotično. pa komi sred marca smo nooo

- ~Papillon~
- Debatorica
somebody napisal/-a:mi smo tud anglo že pisal 1. del. pa mto smo osnovn nivo pisal, sj drgač mi je bil lahk razn ene finte pa še neki sm zasrala pr cifrah namest 671 sm prebrala 617 tko d mam polovico nloge nrobe :S
pa sej to je bil itaq samo delček ene naloge, tko da brez panike.. če maš vse ostalo prav rešen, pol res ne bo krize

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Mi smo angleščino meli doma za rešit, čez počitnice (konc februarja). Dokaj easy, sploh pa slušna. Samo mogoče letos bo težje oz. je vse relativno
Zgodovina je bla pač taka ku je bla.. nism ravno zadovoljna. Bomo vidli kaka bo ocena. Matematike sploh ne bomo pisali oz. dobili pol, kot zgleda

Zgodovina je bla pač taka ku je bla.. nism ravno zadovoljna. Bomo vidli kaka bo ocena. Matematike sploh ne bomo pisali oz. dobili pol, kot zgleda

Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
~Papillon~ napisal/-a:somebody napisal/-a:mi smo tud anglo že pisal 1. del. pa mto smo osnovn nivo pisal, sj drgač mi je bil lahk razn ene finte pa še neki sm zasrala pr cifrah namest 671 sm prebrala 617 tko d mam polovico nloge nrobe :S
pa sej to je bil itaq samo delček ene naloge, tko da brez panike.. če maš vse ostalo prav rešen, pol res ne bo krize
ne, sj se ne... v bistvu sm prov vsela d sm zdele zasrala d pol n tapravi mturi n bom. sj dons dobimo rezultate, pa se sploh nč ne sekeram (čprov naša prfoksa ful daje n to kolk bo kdo pisu), bl me skrbi k v sredo še višji nivo pišmo

- ~Papillon~
- Debatorica
^^ Mah, jst sm šla čist na blef.. sm pršla u sql, niti nism vedla da pišemo, ker so se to zmenil prejšnji dan, ko sm bla bolna.. Niti nism mela kej u glavi, še kalkulatorja ne, pa sm useen šla pisat..
Ni blo težko, sploh ne.. Dejansko je blo precej primitivno..
Sam k sm tooook pozabla..
Pisala sm 44 točk od 80, pa se mi zdi to kar relativno fajn, glede na to, da nism ČIST nč pogledala.. na pravi maturi bo itaq drugač
Ni blo težko, sploh ne.. Dejansko je blo precej primitivno..
Sam k sm tooook pozabla..

Pisala sm 44 točk od 80, pa se mi zdi to kar relativno fajn, glede na to, da nism ČIST nč pogledala.. na pravi maturi bo itaq drugač

slova... esej sm čist zajebala, izbrala sem interpretativnega in sem obnovila obnove, ki sem jih prebrala. knjig namreč še nisem videla od blizu. angleščino sem pisala 42%, matematiko 78%, fiziko pa 88%, v petek pa imam še nemščino. (razen slovenščine, delamo preizkuse neuradno in ocenjujejo naši profesorji).