OMG v tako kočo pa jaz nebi šla čiiist nikoli...svašta res...ne vem kje naši take glupe ideje pobirajo, vsepovsod so ble ful dobre bajte, pri nas pa grejo kar v neke skrajnosti...svašta
Jaz pa mislim, da vseeno sta dva dela (pač da enega še kao 'skrivajo')- nevem zakaj no. Ker ne verjamem da bodo dali vse tekmovalce v tako sranje-ali pač?! Ker v nemškem big brotherju imajo tud dva dela, tako da upam no da bo tud pri nas nekako tako, čeprav postelj je veliko v tej spalnici Pomoje bo full bed gledat če se bo nevem kolko tekmovalcev 24 ur stiskalo v teh majnih prostorih pa če primerjamo lansko hišo pa to kaj je letos?! Heh...
po moje je to sam polovica bajte, ker če ste opazle, je vse skup fuuul majhno. un začeten tunel je speljan čez vrt fensi fajte. sam za šok jih bojo pa vse v to porinl, očitno... tut na spletni strani oglašujejo 10 postelj pa 13 tekmovalcev... pa nč tekoče vode, jaoooo...
No to, ad bosta dva dela bajte, vemo... mene zanima samo, če bojo na začetku ločeni, pa da se bojo videli šele čez kakšen teden hehe...to bi bilo ful zanimivo
Joj ne morem vec gledat Nine in poslusat teh bednih komentarjev tam v studiju Pol se pa Tino povabijo Kandidati so kr nekaj, hisa pa glih tak.
Can things get any worse?
Zadnjič spremenil br0ken heart, dne 14. Mar. 2008 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.