jst mam pa rihanno pa ne-yo-ta hate that i love you. ampak mam tut vibro in me že zmeri to prej zbudi, ko začne šejkat, da se ponavad muska niti ne pojača (mam naštiman da se jača zvonjenje).
Jaz imam običjano melodijo za bodilko ane...
Moj ma pa tok ogabno da me res takoj zbudi in še živčna takoj postanem ker je res ogaben zvok...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
zjutraj me zbudi običajen zvok iz budilke..tititiiii-ti titi ti tiiii če sm pa pr lubiju, me pa zbudi pesem od Mike- Happy ending (na mobiju), včasih pa naštimam tut radio..tko de me zbudijo zvoki Radia 1
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
zdaj trenutno od vesne pisarovič - da znaš....nekak prehodno obdobje sicer pa mi je najbolj všeč če me zbudi Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus
Don't wanna feel the way I do, just wanna be right here with you, don't wanna see us appart, just wanna say straight from my heart: I miss you...