Varanje
eno dekle je zapisalo, da se tudi malce loci prevara v smislu enega poljuba in prevara kot sex. poljub v vinjenem stanju na neki zurki z kar enim dekletom... zabolelo bi kot hudic in zveza bi vrjetno mocno zaskripala, ampak lahko recem, da bi bila sposobna odpustiti in scasoma pozabiti, ce bi dejanje mocno obzaloval. ampak vse je ... pod velikim vprasanjem. nisem se bila tako, da ne morem vedeti.
ce bi slo pa za dekle, ki ga pozna; ima z njo zgodovino... ali pa je spal z dekletom... to pa ni sans, da odpustim! to je zame takoj konec in pika!
ce bi slo pa za dekle, ki ga pozna; ima z njo zgodovino... ali pa je spal z dekletom... to pa ni sans, da odpustim! to je zame takoj konec in pika!
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni se pa zdi, da so lahko poljubi še bolj intimni kot sex al pa sam f** no...
Drgač pa mam kolegico, ki ma tipa že skorej 8 let (stara bo 24) in ga je enkrat prevarala (poljubi) po 1 letu, ker sta se ful neki skregala, ma ji je odpustu in od takrat naprej je use kul, ni blo več nobenga varanja z nobene strani... Odvisno od človeka, če je sposoben oprostit in če se mu to sploh zdi vredno, itd.
Drgač pa mam kolegico, ki ma tipa že skorej 8 let (stara bo 24) in ga je enkrat prevarala (poljubi) po 1 letu, ker sta se ful neki skregala, ma ji je odpustu in od takrat naprej je use kul, ni blo več nobenga varanja z nobene strani... Odvisno od človeka, če je sposoben oprostit in če se mu to sploh zdi vredno, itd.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
anoyel napisal/-a:ce bi slo pa za dekle, ki ga pozna; ima z njo zgodovino... ali pa je spal z dekletom... to pa ni sans, da odpustim! to je zame takoj konec in pika!
Isto pri meni. Če bi npr. poljubil bivšo, bi v eni uro pomoje imela kovčke spakirane in prekinila stike. Me ne briga kaj je bilo, kaj vse sva imela. A-a
Če bi tak katero (v neprisebnem stanju), bi se še dal kej pogovorit, zment,.. (velik obžalovanja bi mogu pokazat)
Sex? Sam sanja nej o kaki spravi in moji bližini blizu njega.
"nedolžen" poljub...ja bi...če bi biu pijan, in ne bi vedu kej dela, bi mu oprostila...boleče, ampak bi...
če bi pa blo kej več, kšn sex, pa nevem...se ne morm uživet u tako situacijo, ampak verjetno ne bi mogla...tud če bi mu oprostila, bi mela skozi u glavi, d je svoje orodje moču že nekje drugje, in bi se mi zgnuslo...
če bi pa blo kej več, kšn sex, pa nevem...se ne morm uživet u tako situacijo, ampak verjetno ne bi mogla...tud če bi mu oprostila, bi mela skozi u glavi, d je svoje orodje moču že nekje drugje, in bi se mi zgnuslo...
Been there, done that
fant me je prevaral, ko je na eni žurki zabluzil z eno punco, povedu mi je po parih dneh in mu je blo ful žal. Js nism mela pojma kaj nej nrdim, ker sm zmer govorila da kdor me prevara nima vč šans pr men, ampk njega sm mela pa tok rada d ga nism mogla pustit. In od tkt naprej nisva mela nobenih problemov (sva že skor 2 leti skup) oz. kokr sva jih mela sva se takoj pogovorla pa je blo rešeno, pa vsak dan se mava rajš
Na tvojem mestu bi ga nazaj vzela, če je tipu res žal pa če si to res želiš. Good luck

Na tvojem mestu bi ga nazaj vzela, če je tipu res žal pa če si to res želiš. Good luck

You have enemies?
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Good, that means you accually stood up for something in your life.
Re: Odpustiti ali ne
jupija napisal/-a:Stvar je taka. gre za varanje. In sicer kaj narditi ko te fant po dveh letih in pol, prevara. sam ti pove in to takoj, zgodi se v vinjenem stanju in na neki žurki, zveza pa je mal v krizi že pred prevaro. sej veste, po tolikem času ..... rutina, ki ima dobre in slabe dneve. do punce ne čuti nič in jo slabo pozna. tebe pa ima še vedno rad in obžaluje dejanje.
se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
Rutina po dveh letih? Kolk sta pa stara vidva?
Pa kaj bosta počela čez dvejst let, če je že zdej taka rutina?
Kriza gor dol, pomeni veliko različnih stanj med dvema pa se ti to zdi dejansko opravičilo? Pa alkohol tudi? Naj ne pije tok, če se ne more kontrolirat.
Plus tega bi blo men čist faking vseen koga je polubu, prjatlco al pa eno naključno in ne štekam zakaj bi blo to drugo opravičljivo, prvo pa ne..gre le za isto dejanje
Zdej gre le za tvoj ponos in za to koga imaš raje, sebe ali njega, torej kaj boš laže požrla....pa ja, verjamem, da ti bo katera našla sto in eno opravičilo zanj pa le vseeno ne bo ona tista, ki bo mogla živeti s posledicami. Upam, da imaš dovolj samozavesti, da se spraviš čez to, če nameravaš zadevo pelat naprej.
....včasih ni dovolj, če se imata dva ''samo'' rada...pametno se odloči!

sama se še nism znašla v taki situaciji in upam da se tud nikoli ne bom.
sexa ne bi nikoli oprostila, v istem trenutko ko bi zvedla za to se najina zveza konča, pa me ne briga če sva 20 let skupi al pa 1 mesec.
poljub z neznako v vinjenem stanju...ne vem...tudi če bi oprostila in šla naprej, bi me to žrlo in nikoli več mu ne bi zaupala, kar bi zagotovo sčasoma pripeljalo do konca zveze.
poljub z znanko ni važn vinjen al ne...konc veze.
sexa ne bi nikoli oprostila, v istem trenutko ko bi zvedla za to se najina zveza konča, pa me ne briga če sva 20 let skupi al pa 1 mesec.
poljub z neznako v vinjenem stanju...ne vem...tudi če bi oprostila in šla naprej, bi me to žrlo in nikoli več mu ne bi zaupala, kar bi zagotovo sčasoma pripeljalo do konca zveze.
poljub z znanko ni važn vinjen al ne...konc veze.
jupija napisal/-a:se trudit naprej ali končat?kaj bi vi naredili?
greš naprej in se ne oziraš nazaj...zakaj siliti v nekaj kar je samo še navada in ni nekih zdravih temeljev za graditi naprej odnos

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
pred parimi leti sem bila mnenja,da če bi me partner prevaral,da bi ga v momentu pustila
sedaj nimam več tako izdelanega mnenja,ker sem ugotovila,da v ljubezni/partnerstvu nikoli nič ni popolno.sicer na srečo nimam te izkušnje,da bi me fant prevaral ali jaz njega,ampak ko gledam naokoli druge pare,kaj vse se dogaja...skoraj vsi pari,ki jih poznam se varajo in mislim,da slej ko prej lahko pri vsakem pride do trenutka slabosti.zaupaš lahko samo sebi (pa še to ne vedno) in nikoli ne moreš vedet kaj se bo zgodilo.tudi sama sem lahko še tako prepričana,da fanta nikoli ne bom prevarala,ampak za ziher pa ne morem vedet kaj šele za fanta...
jupija,lahko se odločiš nadaljevati zvezo,ampak v tem primeru bo verjetno vsaj s tvoje strani veliko jeze,razočaranja,žalosti,ljubosumja... kar bosta mogla vse premagat.če mu je za svoje dejanje res žal in če ga res ljubiš potem nadaljujta zvezo.lahko pa jo prekineš in spet iščeš popolno ljubezen,ki pa itak ne obstaja
sedaj nimam več tako izdelanega mnenja,ker sem ugotovila,da v ljubezni/partnerstvu nikoli nič ni popolno.sicer na srečo nimam te izkušnje,da bi me fant prevaral ali jaz njega,ampak ko gledam naokoli druge pare,kaj vse se dogaja...skoraj vsi pari,ki jih poznam se varajo in mislim,da slej ko prej lahko pri vsakem pride do trenutka slabosti.zaupaš lahko samo sebi (pa še to ne vedno) in nikoli ne moreš vedet kaj se bo zgodilo.tudi sama sem lahko še tako prepričana,da fanta nikoli ne bom prevarala,ampak za ziher pa ne morem vedet kaj šele za fanta...
jupija,lahko se odločiš nadaljevati zvezo,ampak v tem primeru bo verjetno vsaj s tvoje strani veliko jeze,razočaranja,žalosti,ljubosumja... kar bosta mogla vse premagat.če mu je za svoje dejanje res žal in če ga res ljubiš potem nadaljujta zvezo.lahko pa jo prekineš in spet iščeš popolno ljubezen,ki pa itak ne obstaja
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
jupija napisal/-a: zveza pa je mal v krizi že pred prevaro. sej veste, po tolikem času ..... rutina, ki ima dobre in slabe dneve.
verjetno je skrajni čas, da se pogovorita o tem kar vaju resnično muči ...
to da te je prevaral je na nek način le ogledalo vajine veze ... in ko bosta razrešila stanje glede krize ... vama bo tudi jasno, kako in koliko pomembno je bilo dejstvo, da te je prevaral.
...
Če ga imaš rada in bi mu rada odpustila, potem počakaj. Velikokrat se zgodi, da po skoku čez plot partner ugotovi, kako močna je ljubezen med njima in veza postane lepša, boljša. Ni pa nujno, zato pa mislim, da ga ni treba kar takoj odpikat, če ti je rekel, da bi bil rad s tabo. Seveda pa pri naslednjem manjšem podobnem spodrsljaju, takoj ukrepaj z razvezo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- *waterlily*
- Sramežljivka
Uf, jst sm bla vedno mnenja, da če me pa tip prevara (poljub, sex ali karkoli že) mu ne bom odpustila. Pa me je prevaral prvi po kakšnih 8ih mesecih in sem mu hotla oprostit ker sem bla res zaljubljena. Pa ni šlo. Zveza je šla strmo navzdol. Pa sem spoznala naslednjega fanta pri katerem sem mislila da nekaj tazga ni sposoben narest. In zgodba se je ponovila, prevaral me je ko sem bila na maturantskem izletu. Nisem mu mogla odpustit, sem probavala da bi šlo naprej ker mi je blo res dobr z njim. Očitno sem tak človek, da ne morem pozabit prevare, tako da sem zdaj trdno prepričana, da če me kdo prevara ne ostanem več z njim. Čustveno in psihično me je izčrpalo to "odpuščanje". In nikoli več nisem nikomur zaupala 100%.
Jst ne morm pozabt....in slej ko prej pride na plano in skos razmišljaš kdaj se bo ponovilo. Jst tega nisem več sposobna. Bodi z mano ali pa pejt z drugo. In alkohol, "nisem jo poznal", itd so za ase privlečeni izgovori.
Jst ne morm pozabt....in slej ko prej pride na plano in skos razmišljaš kdaj se bo ponovilo. Jst tega nisem več sposobna. Bodi z mano ali pa pejt z drugo. In alkohol, "nisem jo poznal", itd so za ase privlečeni izgovori.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
- Komunikatorka
jaz bi v vsakem primeru fanta pustila, pa naj bi šlo za poljub ali sex....ker to pomeni da me ne spoštuje dovolj, da gleda samo na svoje potrebe in mu očitno ne pomenim kaj dosti....
sama vem da nikoli nebi mogla prevarati nekoga ki ga imam res rada...zato sodim po sebi...
na srečo še nisem bla v takšni situaciji, tako da se odloči kot želiš....
upam da se bo vse dobro končalo, predvsem za tebe...ker vztrajati z bedakom, ki te ma za norca ni vredno:)
sama vem da nikoli nebi mogla prevarati nekoga ki ga imam res rada...zato sodim po sebi...
na srečo še nisem bla v takšni situaciji, tako da se odloči kot želiš....
upam da se bo vse dobro končalo, predvsem za tebe...ker vztrajati z bedakom, ki te ma za norca ni vredno:)