Trenirka
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
jz mam tud rada trenirke... doma jih stalno nosim... ko sem nekaj časa živela v lj. sem skočila tud do tavelkega mercatorja kdaj pa kdaj v trenerki.. bemtiš sej se ne gre na modno revijo, če tko pogledaš se ga športa v trgovini
sam zlo težko pa dobim dost dolgo trenirko, tko da so mi zaenkrat še najbolj kul tiste iz zare

sam zlo težko pa dobim dost dolgo trenirko, tko da so mi zaenkrat še najbolj kul tiste iz zare

za doma, pa za športanje
kko naj grem teč v kavbojkah?
za ven pa nikoli
kko naj grem teč v kavbojkah?

za ven pa nikoli
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Js obožujem trenirke.Za doma in za na treninge mam une ta bolj poceni pa najbolj razvlečene ker rabim bit komot.Za na kavo, v trgovino al pa mal okol mam pa mal lepše, ponavadi si kupim kšne od Nike al pa Adidas ker mi majo res najboljše trenirke, pa tut H&M, Pimkie, pa še keri bi se najdli k majo hude.
Pa res ne razumem tistih k pravjo da jih je sram it z bajte v trenirki.Pa kaj je to takega??
Pa res ne razumem tistih k pravjo da jih je sram it z bajte v trenirki.Pa kaj je to takega??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
V takih ali podobnih trenirkah se pa lahko pojavim kjerkoli (no skoraj kjerkoli)
Niti približno grdo in neurejeno:
In ja, to so joga trenirke.

In ja, to so joga trenirke.

Zadnjič spremenil allessya, dne 14. Mar. 2008 14:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Sama sicer nism pristašica trenerk izven svojga športnga udejstvovanja, se pa usen sm pa tja pokažm "širšemu svetu" tut u taki opravi.
Ni pa neke potrebe po trenerki zgolj zarad želje po udobnosti in nezapraulanju časa za oblečenje, kr so mi razne široke hlače (in đinske, pa tut kiklce), nej bodo kratke al pa douge lih tok komot kt trenerka in oblačenje le teh, uzame enako mero časa.
Tut u zavetju svojga doma ne nosm trenerk, ampak razne tunike, majčke+boksarce, pajkice.
Moja samozavest ni pa čist nč okrnjena, če uletim na faks u trenerki, ko grem lih na fitnes, kr pač ne rabm fensi cot za to, da bi zgledala seksi, to je dejstvo
. Je pa res, da se vedno napravm "u stilu", ne glede na to, kako in u kaj sm oblečena.
Ni pa neke potrebe po trenerki zgolj zarad želje po udobnosti in nezapraulanju časa za oblečenje, kr so mi razne široke hlače (in đinske, pa tut kiklce), nej bodo kratke al pa douge lih tok komot kt trenerka in oblačenje le teh, uzame enako mero časa.
Tut u zavetju svojga doma ne nosm trenerk, ampak razne tunike, majčke+boksarce, pajkice.
Moja samozavest ni pa čist nč okrnjena, če uletim na faks u trenerki, ko grem lih na fitnes, kr pač ne rabm fensi cot za to, da bi zgledala seksi, to je dejstvo

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Trenirke so super. Za doma nosim tiste ohlapne, za kak sprehod, šport al pa popoldansko kavico pa malo bolj "fancy" varinata - oprijeta, spodi pa rahlo na zvon. Načeloma ne nosim trenirk za ven, sam če grem nekam na hitro pa komot. Sej dandanes ko je tolk lepih trenirk za kupit to res ni nič takega.