Katero PESEM imate za alarm/budilko??
men se je ži tud dost pesmi zagnusl...too lost in you od sugababes sploh ne morm več slišat...zdj mam pa od the fugees-killing me softly
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
buubbika napisal/-a:Claduia22, umeka si pa neb upala met za zjutrajsploh pa posing as me
Jaz pa ne vem, če si ne bom Umeka naštimala po novem, ker tote trobente v Destination Calabria so mi že malo mimo - je komad že kar star.

" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
- ~Papillon~
- Debatorica
Mene pa zbudi že navadna vibra
Včasih mam tud kakšno brezvezno piskanje, sam pol mi ni nč jasn..
Enkrat sm mela tud za budilko posnetk mojga lubija, k mi je 1x poslal: "mmmmmwa! Aj lov ju!"
in to sm mela ravn 1x, ko j on spal pr men in jst sm se sam k njemu obrnla in ga objela, šele ko se je to ponovil ene 3x, mi je kapnl, da on v resnici spi ko top 

Včasih mam tud kakšno brezvezno piskanje, sam pol mi ni nč jasn..
Enkrat sm mela tud za budilko posnetk mojga lubija, k mi je 1x poslal: "mmmmmwa! Aj lov ju!"

- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Jst mam pa eno nemško..že od nevem kdaj..sploh ne vem kaj sm mela kdaj prej
Xavier-ja Naidoo Und wenn ein Lied...Ta komad te pa nekam odpele..tuk je lep..da fak..lepo besedilo..pa spomine prčara..
http://www.youtube.com/watch?v=kd91FFwa ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=kd91FFwa ... re=related
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
- Kofetarica
Js mam pa tole: Ozzy Osbourne - Dreamer
Mi je se zmer ful lepa pesemca, ceprov me zbuja. Itak je prava redkost da me zbudi pred 10.uro zjutri, tko da me ne razjezi

Mi je se zmer ful lepa pesemca, ceprov me zbuja. Itak je prava redkost da me zbudi pred 10.uro zjutri, tko da me ne razjezi

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking