rada mam kraške (s pršutam in veliiko olivami), morske, zelo zelo dobra mi je tunina s svežim paradižnikov (Buf v Kranju), najboljša je pa navadna z olivami v italijanski kuhinji Mirje njam
softTouch napisal/-a:jest si jo bom pa dons doma nardila...že cel dan razmišljam kaj bom gor dala
meni se pa doma sploh ne da delt...sm bolj tisti "razvajen" tip človeka, k pico rajši naroči, k je tko bolj komot pa še bolj tanka je, ku pa če bi jo js nardila
^^ja doro...tle u gorici so mi dore iz alcatraza...ful so mi dobre pice tm, ampak morš met srečo, d ti jih ne dela en tip, k gleda prou natančno mero pice (moj fant je delu tm in je reku d pico vedno izmeri, d je točno velika )...za ostale nevem, ker kličam sam n to...verjetno ti pa to nč ne pomaga
Men je bolš, če grem u picerijo jest pico. Mi nekak ni isto, če mi jo na dom prpelejo. Pa še k nism z mesta, pol prpelejo najmanj 2 pici hkrat, pa k je do ns tok deleč, je že mrzla...