Glede na to da sem bla zadnje case skoz okol Pop Tv-ja pa tud slisat ni blo nobenega ropota al kar kol, kar bi nakazal spremembe. No sej bomo kmal kmal kmal vidl
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
A se se nic ne ve, kdo bo noter? Ni blo lani tak, da so ze prej v Novi (al eni reviji) objavili kandidate?
Sicer pa jaz ne bom gledala, ker mam rojstni dan in ziher ne bom doma. Bom pa verjetno prisla, ko pridem domov, tukaj gor in tako ali tako vse zvedela.
ufff, jst pa poznam dva k sta sprejeta, tko da sm kr od obeh dobila vabilo da ju pridem pospremit pred hiso big brother..tko da bom kr z dvema plakatoma okrog skakala pa mela njuno ime gor napisano hehe
Curica napisal/-a:ufff, jst pa poznam dva k sta sprejeta, tko da sm kr od obeh dobila vabilo da ju pridem pospremit pred hiso big brother..tko da bom kr z dvema plakatoma okrog skakala pa mela njuno ime gor napisano hehe
Matr jst sm dans še za enga zvedla. Presenečena sm,da so izbral ta2..Ne vem no..Tale k sm dans zvedla mi je use prej k ušeč Sej bo kake punčke osvajou..mu ne bo dougčs..prou zanima me kako se bodo obnašal..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
sej ni to nujn treba gledat, js ubistvu sploh ne razumem kako to folk lahko gleda in mi je ful bedno k dajo oddajo ob 8 zvecer in si pol obsojen na totalno bedn program pa se otroci so ponavad takrat se pokonc in gledajo obupno slabe vzglede ce jim rahlo moteni starsi to zares dovolijo...