čakalna doba za potni list

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

čakalna doba za potni list

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

jutri teden sem bila vabljena za čez vikend v državo, za katero je potreben potni list, ki pa ga jaz še nimam...če si ga grem delat danes ali pa jutri, kako dolgo mislite bom čakala nanj? pa kako je zdaj s tem, da si lahko grem ponj kar hitro v celje(kako hitro?), ter če je zato kaj dražje...prosim če ve katera kako je s tem, naj piše...hvala...papa
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Na UE povej, kakšna je situacija, da se ti mudi na potovanje bla bla.., in prosi za prioritetno izdelavo. Možno je, da ga dobiš že naslednji dan. V Celje se pa že dolgo ne hodi več po potni list..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Tole pa ne bo držalo, moji starši so ga šli lani junija iskat v Celje.

Drugače pa bi to lahko napisala v temo Nujno potrebujem.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

lahko ga greš iskat u Celje,po hitrem postopku ga dobiš v treh dneh,po navadnem postopku,pa en tedn razn k je večja gužva 14dni.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 19:02, skupaj popravljeno 1 krat.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst nism nč prosila..pa sm ga dubila u dveh dneh..sm bla presenečena..sam se da use uštimat..sm prepričana!Dala sm ga delat pa u LJ pr tobačni..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Na upravni enoti vam nikoli ne bo noben predlagal, da pejte v Celje po potni list, ker se to ne dela tko! To so se ljudje razvadli in si med sabo povedali, da se to tudi da - še v času, ko so ble nenormalne gužve na UE Ljubljana (novi biometrični PL). Vendar nima smisla hodit v Celje, ker se lahko na UE zmeniš za prioriteto, da PL dobiš že naslednji dan.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Trenutno itak ni nobene gužve, ker pač ni glavna turistična sezona. Če pa še malo pojamraš, da gre za nenačrtovano pot v tujino, zato si res nisi mogla prej priskrbet dokumentov, ga boš pa do ponedeljka pomoje že imela.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

SSarchy napisal/-a:Na upravni enoti vam nikoli ne bo noben predlagal, da pejte v Celje po potni list, ker se to ne dela tko! To so se ljudje razvadli in si med sabo povedali, da se to tudi da - še v času, ko so ble nenormalne gužve na UE Ljubljana (novi biometrični PL). Vendar nima smisla hodit v Celje, ker se lahko na UE zmeniš za prioriteto, da PL dobiš že naslednji dan.

Em, našim so na občini rekli, da se na potni list čaka en teden, če ga hočejo prej, pa naj grejo v Celje, tko da nevem...
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ja moj fant je čakal 1 teden na potni list, dobil je pa pošto iz Celja.. Tako, da res najbolje da vprašaš kaj je s tem Celjem :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Lani se je moja kolegica malo pozno spomnila da rabi potni list. In ni vedla kaj naredit ker je vedela da se čaka 2 tedna. Pa je šla tja, nabila neko zgodbico, da se je sestra ponesrečila v Srbiji al nekej takega in da ga ona nujno rabi in ga je imela že naslednji dan :D :roll:
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Sugar_baby napisal/-a:Lani se je moja kolegica malo pozno spomnila da rabi potni list. In ni vedla kaj naredit ker je vedela da se čaka 2 tedna. Pa je šla tja, nabila neko zgodbico, da se je sestra ponesrečila v Srbiji al nekej takega in da ga ona nujno rabi in ga je imela že naslednji dan :D :roll:

ja na ful načinov jih lhko zafrkneš...ena frendica se je spomnila par dni pred odhodom na dopust, d rabi potni list...pa ji je kr tista na občini svetovala, nej napiše zgodbico, d mora it kao na nujno službeno potovanje..in je ratalo :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

mislim da ti lahko, če je kao nujno, dajo tut neko potrdilo al neki tazga, vem da ko sem js šla iskat ga, je bil pred mano en tip, ki je rabu takoj naslednji dan in je celo paniko zagnal in so se ga usmilili in (potem ko sm js tam 1h skor čakala...) kok sm js razumela je neki takega dobil.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Kraj: KK

Neprebrana objava Napisal/-a B@bsy »

sem imela isto situacijo kot ti in sem uslužbenki pojasnla kako stvari stojijo in sem ga dobila v 3 dneh in to je blo poleti k je ponavadi največji naval zaradi počitnic. še bolje pa je če imaš kako potrdilo, da je to že plačano...
Odgovori