Diskoteke...

Slavni na sto in en način.
Odgovori
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

blondy Girl:skor use razn as-a si omenla ubistvu sam lokalčke v katerih se sedi,ne pa žura.Cubo je pa drgač še en mejhen lokalček u šiški pr ta velkem merkatorju.

Ja na Viču pa poznam sam Venero,pa narodno notr vrtijo :D
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

kamis napisal/-a:blondy Girl:skor use razn as-a si omenla ubistvu sam lokalčke v katerih se sedi,ne pa žura.Cubo je pa drgač še en mejhen lokalček u šiški pr ta velkem merkatorju.

Ja na Viču pa poznam sam Venero,pa narodno notr vrtijo :D

Cuba :
stalna gostja v Cubi :D
zdej bo baje Cuba odprla zraven v nekem keramičnem skladišču diskoteko, če so te govorice resnične.
drgač je pa cuba zakon, kadilce toplo in prijazno. je pa to navaden lkalček-zunanji (mal ma steklenih šipc, pa grelce pa tko).

no, jst že sto let nism bla nikjer ker mi je povsod bedno.V Bakus sem bla enkrat mnogo let nazaj, pa se mi je notr kr obračal, tko da nkol nism šla.Isto sm bla v Globalu sam dvakrat pa nkol več nism mela nobene želje, ker mi je kr neki.na metelkovi ni taprava muska zame, v Ortiču tud ne.
Emonska je dosadna z dosadnimi varnostniki, v Kmšju vsi (velika večina) smrdi po švicu ajoooooj...Ombreta so mi zaprl.Fun factory tud nima kakšne glasbe zame.
tramontana, je bolj tko, na živce mi gre določen folk ki tja zahaja.Dvanajstjka je sicer kul, sam ni kandidatov za tja, sama pa tud nom šla.
en pub me kdaj zanese, tm mi je ok, sam mal premejhn :? pa v Venero nas je tud parkrat zanes, sam odkar so neki množični pretepi, klanja in bombe, ne grem več in tud ne mislm.
najboljš je ob lublanco se usest v kšnga Bohema al pa mačka pa cuzat kakšn dober vinčk, al pa vodko in se pogovarjat dolgo v noč, dokler nas ven ne zabrišejo :D
aja pa v Francija na balancija, tud ne grem več, ker so res sami kreteni notr in se zmer s kšnim spričkam.Nazadnje je en pametnjakovič kr fajn od mojga kolega pokasiru ker je skos neki težil.Tko da me tud tm ne vidjo več.
A mi še kej preostane? :D
aja en lokalček tlele zraven mene Metro je dost kul.Poznan folk, kolegi, pa zmer gremo zadji ven ker nas majo radii.Sam tud to se bo zaprlo in podrlo prov hmal :?
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^no pol sm ta pravo cubo misnla.Ja je fajn lokalčej sploh za ns kadilce tud pr -5C te ne zebe.
Ja kar se pa francija tiče je pa itak polom,vidm ga smao na daleč k grem u acapulkota na pjačko.
Je pa kar se diskotek tiče purpl čist po resnic povedala.Samo da zdj se bo global prenavlu pa bo nastal diners club,se prav jst tega od znotri ne bom vidla,ker bo kao to za une fency šmency z njihovo kartico,Kr neki.Tramontana se je pa tud zaprla pa se prenavla,pa bo nov diskačk to,pa mislm da baje ne bojo več sam narodne vrtel.12-ka tko k si rekla je kul,sam ob sobotah tu mač zabasana!!Res take bolane gužve k so pa ob sobotah pa res še nikjer ni blo.Sam čakam da bojo spet koga pohodil.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jz se tud strinjam, da je najboljš na primorskem. Sicer polet vrjetn use bolj zaživi sam men je že zdej čist noro :D . Drugač pa u Lj res ni nč več pametnga, zadnje čase sm šla še kdaj u Bakusa pa u En puba pa me je tud to minil, ker je skos eno in isto.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Jst na Primorsko hodm žurat sam polet. Zdej mi sploh ni tistga posebnega filinga :? tko da komi čakam poletje :P je pa res da bom vidla kako bom kej z izpiti :roll:
V Lj pa res ne dogaja skor nč pametnega. matr sam še po kkšnih privat žurkah hodm...drugje je bolj k ne podn...
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

KAaaaaj, global bo diners club :D Morm rečt fotru, nej mi zrhta kartico hahahahaha :lach:

Kje pa je en pub? Pa kje je Cubo? In zakaj hudiča se bo Metro zaprl?? :(
Uporabniški avatar
Yummylicious
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Yummylicious »

A se ne bo zdej Tramontana preselila v Global?
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Zvoncica napisal/-a:KAaaaaj, global bo diners club :D Morm rečt fotru, nej mi zrhta kartico hahahahaha :lach:

en pub je v šiški, tm k je bla včasih slovenija avto nasprot lpp-ja.

drugač jz skos zahajam v en puba, mi je še najbolš pa kul mi je k ne vrtijo uno narodno na hard tko k v tramontani, pa pridm tja pa sam gledam kva je to za en komad, tko da tja sploh ne hodm.
v en pubu se rola tko narodna kul, pa dostkrat so ujdi brodersi gosti oni mi pa itk hude komade pojejo, tist kar se skos posluša.
lih dons pa jutr so spet :musik:
drgač so pa tud mambo kingsi dostkrat, k sm bla zadnič k so bli je blo res zakon.
edin škoda k je mal premjhn, če hočš plac dobit morš bit že ob 22h tm.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Yummylicious napisal/-a:A se ne bo zdej Tramontana preselila v Global?

Tramontana da se bo preselila u global?Kje si pa to slišala??Blo bi pa fenomenalno :D Ker bi res rabl kakšno Mariborsko Samsaro,pa Celjski Escape v Ljubljani.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

mene pa zanima kam hodite kj vn v posavju? Men je že tko bedno, nč kj pametnga se več ne dogaja...men je zdj dobro v bolerotu....
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

V Posavju? :D

Am... Js sploh ne hodim ven kle tkole zvecer, iskren povedan. Letos sem se sicer potrudla in sla 2x v Haciendo, pa mi je blo po 1.uri zjutraj ful bedn, ker je bla taka guzva, da sem mislila da bom skup padla. Sla sem 1x v Bolerota, sam me je zmotl ker se je DJ neki dru naglas v mikrofon (neko pesem je peu), sla sem pa tud v Country-ja, sam tam mi je pa cist bedn, ker skoz vrtijo sam Svizec stuff, pa se en smrkavec me je neki pecu in me je minil use. Aja pa se nek debil je rinu zram na wc :roll:

Kle v Posavju grem js rajs popoldan na kak drink, za kaj vec pa... Naj kdo drug kej pove. Se bo Jochie razpisu :wink:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Zvoncica napisal/-a:KAaaaaj, global bo diners club :D Morm rečt fotru, nej mi zrhta kartico hahahahaha :lach:

En pub je v šiški, pod avtotehno :)
Cuba je pa tud v šiški, pri merkator centru, zadaj za banko Šparkase, oziroma vzporedno s telemachom.Je pač en tak steklen zunanji lokalček.sam Cuva ma v pizdi kelnarje.eni so blazno nesramni, drugi pa blazno vsiljivi :roll:
metro se bo pa podru, ker bo tam lastnik bloke naredu. :? :cry: do junija naj bi še blo odprt, pol pa konc.
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 20. Avg. 2009 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Na našem koncu se odpira nova diskoteka, baje ful huda :D .Js že komi čakam.

http://www.vertigo-club.si/
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

ko se odpre poročite kakšni so vtisi :)
Odgovori