kamis napisal/-a:blondy Girl:skor use razn as-a si omenla ubistvu sam lokalčke v katerih se sedi,ne pa žura.Cubo je pa drgač še en mejhen lokalček u šiški pr ta velkem merkatorju.
Ja na Viču pa poznam sam Venero,pa narodno notr vrtijo

Cub
a :
stalna gostja v Cubi
zdej bo baje Cuba odprla zraven v nekem keramičnem skladišču diskoteko, če so te govorice resnične.
drgač je pa cuba zakon, kadilce toplo in prijazno. je pa to navaden lkalček-zunanji (mal ma steklenih šipc, pa grelce pa tko).
no, jst že sto let nism bla nikjer ker mi je povsod bedno.V Bakus sem bla enkrat mnogo let nazaj, pa se mi je notr kr obračal, tko da nkol nism šla.Isto sm bla v Globalu sam dvakrat pa nkol več nism mela nobene želje, ker mi je kr neki.na metelkovi ni taprava muska zame, v Ortiču tud ne.
Emonska je dosadna z dosadnimi varnostniki, v Kmšju vsi (velika večina) smrdi po švicu ajoooooj...Ombreta so mi zaprl.Fun factory tud nima kakšne glasbe zame.
tramontana, je bolj tko, na živce mi gre določen folk ki tja zahaja.Dvanajstjka je sicer kul, sam ni kandidatov za tja, sama pa tud nom šla.
en pub me kdaj zanese, tm mi je ok, sam mal premejhn

pa v Venero nas je tud parkrat zanes, sam odkar so neki množični pretepi, klanja in bombe, ne grem več in tud ne mislm.
najboljš je ob lublanco se usest v kšnga Bohema al pa mačka pa cuzat kakšn dober vinčk, al pa vodko in se pogovarjat dolgo v noč, dokler nas ven ne zabrišejo
aja pa v Francija na balancija, tud ne grem več, ker so res sami kreteni notr in se zmer s kšnim spričkam.Nazadnje je en pametnjakovič kr fajn od mojga kolega pokasiru ker je skos neki težil.Tko da me tud tm ne vidjo več.
A mi še kej preostane?
aja en lokalček tlele zraven mene Metro je dost kul.Poznan folk, kolegi, pa zmer gremo zadji ven ker nas majo radii.Sam tud to se bo zaprlo in podrlo prov hmal