Prvi ˝rad te imam˝

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

succubus napisal/-a:
kajira napisal/-a:meni se zdi pa po seksu ful lepo

meni se zdi vsakič ko mi reče rad te mam lepo, sam to po sexu mi pa res daje tak čuden občutek :?

Mogoce ti s tem hoce povedati, kako dobra si v postelji ;)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Jaz ne vem tocno, po kolkem casu mi je to rekel, vem pa da sem bila cist sokirana in nisem mogla k sebi priti 2 uri. Sploh nisem pricakovala, da mi bo to rekel. Verjetno sem komaj iz sebe spravila, da imam jaz njega tudi. Od soka. heh :)
Uporabniški avatar
LiL`B
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: CeLje, ...

Neprebrana objava Napisal/-a LiL`B »

Hmm prvi rad te mam mi je napisu v SMSju ... po kakem tednu ko sma bla skupi. Najlepše mi je ko me po seksu poljubi, me pogleda v oči in mi reče da me Ljubi :hearts: :oops:
>> GooD GirL Gone BaD <<
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

uf,midva sva si to rekla šele po pol leta se mi zdi...na začetku sva bla precej 'nedefinirana' pol je pa men dopizdilo in sm mu rekla naj se odloči al hoče vse al pa nič...no pol mi je reku da me ma ful rad in od takrat naprej sva bla pol kao zares skupej
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 04. Nov. 2010 19:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
stalky
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a stalky »

ven točno kdaj mi je prvič rekel.ker sem bila sokirana in nisem mogla verjeti.Bila sm v sedmih nebesih :lol:
...vsaka solza pokaže smrtnikom eno resnico...
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Men je pa prvič reku enkrat k smo žural v galeriji. Bil je mal rahlo vinjen, tko da ga sploh nism resno jemala (ker rata fuuuul bl sladek ko je pjan), je pa res da me je cel večer en črviček mal grizu če je resno mislu.
Pol sm pa kr zjutri poslala sms, če je resno mislu kar je reku. Pa se ni delu nč neumnga kokr sm prčakvala :D , "a k sm ti reku da te mam rad....seveda sm resno mislu". Jst pa čist happy :P
Ne kadim, a vedno vžgem.
lucero
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucero »

Meni pa moj do zdej še ni direkt povedal, da me ima rad, pa sva skupaj že 4 mesce....ne vem , a so eni tipi bl tko zadržani, kar se tega tiče al pa morda do mene ne čuti tisto, kar bi moral....???
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Pa niso vsi tipi taki, da bi to kar tako govorili. Vsaj jaz sem tak obcutek dobila. Ce te ima rad, to tako ali tako cutis, tudi ce ti tega ne rece.
Ce pa ti to veliko pomeni pa ga vprasaj in mu povej. Ker verjeto po 4 mesecih ze ima neka custva do tebe.
Uporabniški avatar
T@r@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a T@r@ »

lucero napisal/-a:Meni pa moj do zdej še ni direkt povedal, da me ima rad, pa sva skupaj že 4 mesce....ne vem , a so eni tipi bl tko zadržani, kar se tega tiče al pa morda do mene ne čuti tisto, kar bi moral....???

Saj po eni strani boljše, da ti to pove šele takrat, ko bo resničnoo tako. Ni pa rečeno, da ne čuti do tebe tisto, kar bi moral. Meni je bolj všeč, če fantje rabijo dlje časa, da povedo rad te imam, kot pa da že po nekaj tednih, takrat pa ugotoviš, da je samo nakladanje.
Vse je odšlo. Še spomini so se zavili v temo...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

Mi smo ga zanč uzuni žural in sva z mojim mela mal trenj in sva se že na pol kregala. In je men pač dopizdil in sm ga zvlekla stran in mu use lepo povedala, kar me je pač zmotil ker se je že vleklo ene 3 dni.
In on men pač da sploh ni dojel da me je to tok motil, in da mi še ni sploh povedu ampak da me ma ful rad, res ful rad in se noče kregat z mano. Jst pa sam :eek: :eek: :eek: sploh nism pričakovala kej tazga. K je res pršlo čist iznenada!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
pufica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pufica »

Rad te mam, rad te mam, rad te mam... to že od začetka v sms-jih, po telefonu... ampak da mi je prvič reku, tko da mi je gledal v oči.... to je blo enkrat pr men doma. Tko res ful lepo... ravno sem neki mela eno delo in se mi je ful mudil in me je na hitro tko lepo pogledu in reku rad te mam, sj veš?

:) :) :) oh***
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

recimo da prbližno po enem mescu.. tam nekje.. pa je rabu kr neki časa da je povedou.. je blo res cute, k se je vidl da mu je nerodn :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

ŽuŽa napisal/-a:
imzo napisal/-a:najbolj se mi zdi smešno ko kdaj naključno prideš na kak blog, oz. vidiš eno osebno sporočilo al pa nekej od kakega/kakšne 14 letnice/letnika pa piše zravn "Ljubim te.. together 4-ever" - neki v tem smislu :D :D

V glavnem se mi zdi, da te besede dandanes nimajo pravga pomena več.

S tem se pa strinjam. No ja tud jst sm ko sem bla mlajpa pisala together forever pa take fore..sam sm se pol mal zamislna pa nehala s tem :D

Jst tega nism nikoli ne govorila, ne pisala, ker mi je kr zgodej upallo da najstniške ljubezni niso forever, čeprow pr meni traja kr doougo že :)
No, da nbo preveč OT, da še sama odgovorim: spomnim se na 3 tipe. En mi je reku po manj ku enem mescu prek SMS-ov, samo ga nism še jemala resno. Potem mi je reku čez 3 mesce v živo in takrat sm ostala kr slabo :D sama nism nikoli rekla nobenmu tipu da ga mam rada ker mi grejo težko te besede z jezika. Ponavadi mi je vedno kak tip olajšal delo in sm rekla "jst tudi tebe" kar je še vedno lažje :P ma da bi prva to rekla.. neeee :?
Drugi mi je reku že po 1 tednu, tko da ga nism jemala resno.
Tretji pa, moja največja ljubezn, mi je reku po 4 letih, ma verjetno samo iz usmiljenja kr sm jokala zaradi njega :cry:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Odgovori