Tudi sama se sprašujem, kako delujejo moški možgani, pa ne najdem odgovora
Imam tak problem, podobno kot delfinko, spoznala sva se, veliko družla, prišla že do faze ko sva si veliko zaupala, ampak zanj vem da ima punco, obnaša se pa kot bi hotel, da bi bila tudi midva več kot le prijatelja. Daje vse mogoče komentarje in pripombe, želi vedeti vse o meni in ko je z mano se ne javlja svoji punci. Nedolgo nazaj sva bila na neki zabavi in se je napil in se izjokal, koliko mu pomenim in da najbolj boli, da ve da ni dovolj dober zame... Sicer mislim, da tega ne ve, ampak tud jz ga mam vsak dan raje, a mu tega ne upam pokazat, ker je le on tisti s punco in v tej igri bi vsekakor izgubila, ker če bi želel bi jo pustil in bil z mano, ane??? Ja... a nas ni vseh strah zavrnitve...
Skratka, pred tednom dni sva se skegala, ker je spet začel s svojimi izjavami in sem mu rekla, da nekje obstaja meja (ok, grdo sem to navedla v 1.,2. in 3.točki) in naj si najde novo akterko v tej igri, ker jaz se ne morem več it tega in mi je samo odpisal nazaj da bo našel drugo in čaw... potem me je par dni kasneje zbrisal iz msn in nimava nobenih kontaktov ...
Jaz pa nimam miru, ne vem a naj mu pišem in povem kaj čutim, mogoče samo povem svoje mnenje o vsej situaciji ali bi bilo pametneje biti tiho in pozabiti na vse ...
Ko si preveč čustveno vpleten, je težko videti normalno sliko, zato sprašujem kaj naredit?
lp