ninnyka napisal/-a:¤ko se kam vozimo vedno gledam ob stran ceste ko so tisti beli količki s črnimi kapicami in v mislih vijugam med njimi
Ja, js tudi
Pa še:
°° menda ful smešno jem, kot miš ali majhen otrok-npr. kos kruha ali sendvič držim z obema rokama, kot da bi mi ga hotel kdo vzeti
°° ob izstopu iz avta vedno pustim denarnico/torbico na zelo vidnem mestu, ker ne verjamem, da bo ravno MENI kdo udrl v avto zarad tega
°° včasih si predstavljam, da sem še neodkrita superjunakinja/da imam super powers
°° kadar budna erotično sanjarim, začnem ob vsakem bolj žgečkljivem namišljenem prizoru kihati-kar mi gre grozno naživce-in to mi pokvari vzdušje
°° med zagreto razlago ful maham z rokami, pa nisem italijanske krvi
°° pogovarjam se sama s sabo
°° če naletim na človeka, s katerim imam neprijetne izkušnje iz preteklosti, čimprej odvrnem pogled in začnem mežikati, da bi "sprala sliko"
°° nikoli ne nosim šala
°° vodo in sokove zmerom pijem iz kozarca, nikoli iz lončka, če so vsi kozarci umazani, si ga grem samo za to umit
°° ko jem čokolado, najprej razlomim eno rebro in pojem, nato drugo in pojem, itd.
°° ko sem doma, prva stečem po pošto
°° zvečer berem ob svečah
°° Nutelle in vikikrem nikoli nisem mogla jest na kruhu, zmeraj samo kremo z veliko žlico
°° pijem vedno šele po obroku
°° lahko zaspim sede-v avtu
°° vedno zgrizem kazalo za knjigo in leseno palčko od lučke
°° ko vstopim v trgovino in tudi druge stavbe, najprej pogldam, če imajo kamere