Adraian Lima ... je moja najbolša & najlepša maneknka .. Tudi js bi rada postala manekenka in sugurno bi bla taka kot ona. Njano kariero spremljam že kr neki časa. Tko da vem in sm že vidla use njene Victoria secret fashion show-e. Najbol mi je bla ušeč 2005, 2006 in seveda letos, 2007. Pogldala sm že use filmče o njej .. tko da ona je res the best.
A ma kira njen domači naslou ? Sicr mam js že 2 njena naslova, sam sm skori 99% da niso pravi.
Najboljša je na Pirelijev koledarju, tam je vsaj dejansko gola, ne pa ostalih 90% ostalih slik, kjer je itak samo v spodnjem perilu in ima un fuckme pogled. Povsod ima isti pogled.
Dame mas quiero mas De esa bendita forma en que me miras Solo tu, solo yo Caricias que me roben la razon
Maybelline napisal/-a:tudi brez ličil je ful lušna
Se strinjam. Men osebno je najlepša.
ful mi je taka sproščena pa vedno nasmejana, pa ušeč mi je k na večih slikah kaže 'peace'. Nekje je izjavila da je devica, ali to drži?
Pa glede umetnih ustnc pa jošk pa ne morm vrjet. Glede na to, da je Brazilka (ponavad majo te take polne ustnice) nism čist zihr za ustnce.
men je carska... ful mi je huda, postavo ma za moje pojme najbolšo ki jo lahk ženska ma, obraz ma hud, vglavnem ful je dobra
pa glede morebitnih lepotnih operacij... pa kaj če jih ma, stavim da bi se večina žensk s takimi pogodbami in dnarjem odločla za vsaj kaplco kolagena...=)