ma pust bled,pejta okrog bohinjskega jezera,pa pol na kakšno fajn kosilo...manj folka,pa isto lahko race futraš.
Potem gresta lahko od bohinjskega naprej,pa gresta do slapa savice pa v tamar mal...
Potem recmo na Katarino (pri škofji loki)...lahko mal na šmarno,šmarjetno,jošta...
Jest mam tud zelo lepe spomine na zbilje,ker sem na tisti dan tam začela s fantom hodit

in se rada vračava tja,samo me ful moti ker je na tono ljudi
Kul je it v Zbiljah oziroma blizu,v brunarico,pozabila sem ime,imajo pa ful dobre sladice.
Potem v kranju,lahko gresta okrog kokre,al pa samo na sprehod skozi mesto,pa na brione na kakšno pijačko,sladico...
Čolnarna in tovili sta bila že omenjena.,..pa recimo rožnik....Pejta v živalski vrt...Čeprov je beden tale naš :S
Ma če imaš malo domišljije je možnosti za zmenke miljon...
Jaz sem iz tržiča...maš recmo pri Ljubelju,lah si mathausen pogledaš,greš h Korenu na fajn kosilo (odlična kosila) pa tam zraven še v adrenalinski park...
Al greta pa Bowlat v kak center, potem recimo biljard....
Potem Pokljuka...Midva sva poleti tako fajn izlet naredila...sva šla na grad Kamen, potem na bled na grmado in naprej na pokljuko...s sabo sva imela fotoaparat in malo fotkala...
Zdaj pa si želim it malo kam okrog soče,kobarid,tolmin...Ker sem bila samo enrkat tam.
Potlej recimo Lipica,jaz bi to spet rada vidla,ker sem bila samo enrkat...
Če rada hodta greta lahko okrog posestva brdo na sprehod (pa kakšno vodo imejta s sabo,ker je pot dolga 10 km)
Potem dovžanova soteska v tržiču je bila že omenjena....lahko se zapeljeta naprej gor v Dolino pa Jelendol,lepi kraji,fajn za hodit...Nekje gor v gmajni je tudi neka zapuščena partizanska opazovalnica al kaj že,sem pozabla...
Potem recimo pri Ljubelju...Lahko gresta peš na Zelenico, ali pa po poti Barona Borna....(super pot,razgled...)
Ma kaj sem vama dala nekaj idej?
aja pa lahko tud na Stari Ljubelj,da vidta kje so včasih mejo med slovenijo pa avstrijo prečkal...Pa tud je fajn razgled,pa koča je gor,si še kšn čaj naročita pa je