zadnč sm si kupila en lak od essence in sm bla full navdušena, k sm končno našla odtenek, k mi res odgovarja. no in pol si jst pač nanesem eno plast tega laka in čakam, pa čakam in še vedno čakam, da bi se lak posušil. no pol si dam še drugo plast laka gor, pa spet čakam in čakam pa čakam, dam roke v ledeno mrzlo vodo...in nč! lak se ni hotu posušit, pa sm res dol časa čakala in res ne vem zakaj se ni posušil. pa res ne vem kaj bi lahko blo narobe...
zadnč sm si kupila en lak od essence in sm bla full navdušena, k sm končno našla odtenek, k mi res odgovarja. no in pol si jst pač nanesem eno plast tega laka in čakam, pa čakam in še vedno čakam, da bi se lak posušil. no pol si dam še drugo plast laka gor, pa spet čakam in čakam pa čakam, dam roke v ledeno mrzlo vodo...in nč! lak se ni hotu posušit, pa sm res dol časa čakala in res ne vem zakaj se ni posušil. pa res ne vem kaj bi lahko blo narobe...
Hmm, jaz sem si tudi 1x kupila 'lak' od essence, namazem, malo je bilo cudno, ker se ni susilo in potem po par minutah ugotovim, da to sploh ni lak, ampak olje za koticke pri nohtih. Nisem vedela ali naj se skrijem, ker sem tako nevedna ali naj crknem od smeha, ker sem po moje ene 15 minut mirno cakala pa tuhtala zakaj hudica se ne posusi, ces kako sranje sem kupila
srčica* napisal/-a:moja kolegica si je kupla essence senčilo .. dve barvi skup pa je ful vredu, sem si probala, pa je blo ful obstojno, ap one pikice so mi ble všeč, čeprav drugače nisem neke bleščice freak... sem si pa potem kupila sama senčilo črne barve, pa se je fuuul krušlo, ko sem nanesla sem imela še pod očmi na licih prah črne... in bognedaj, da tisti prah razmažeš :!:
Podpis.
Druge stvari so mi odgovarjale, ki sem jih kupila.
sam to je pa ful cudno..men se v manj kot minutki posusi
jaz sem bla prijetno presenečena nad senčili (kar tako brezveze sem kupla 2, ker sta bli taaaak poceni, pa hotela sem preverit, če mi odtenek ustreza), pa so kar dobro obstojna in ne grejo fejst v črto (senčila so v kamnu), imam pa tudi eno barvico za veke, ker ni blo nobene druge za dobit razen te, tista pa je tudi kar ok, samo glede na to da je bolj kremna, gre hitro v črte
premal intenzivni? se hecas???lih to me najbolj preprica pr teh svincnikih prvo sm si za foro turkiznega kupla,pol pa k sm vidla kaka lepa mocna barva je,sm si vcer kupla se crnega...in mi je super pa se obstojni so ful-men je vcer zdrzal ceu dan (od nekje 12h pa do 20h)...brezhibno
men se uni svinčniki, k niso za šilt ampak sam zavrtiš (sj veste kaj mislm no ) prov smotani, zadnč sm si hotla črto narest pa se mi je kr drobit začeu, pa kr črta je bla iz koščkov svinčnika, tok je bla na debelo.. škoda tut tistga evra k sm ga dala..