Slike vaših nohtov
Jao, nooo, pa dejte že nehat. Sama se ukvarjam s takimi športi, kjer ne moreš met dougih nohtou - kr te ovirajo in kr se zlo hit zlomjo. Ne govorim o "pisanju na faxu pa hišnih opravilih".
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Če pomen RES skrbet za nohte to, da jih spilm na usake kvatre, strižm praktično nikol (če mi jih mami ne, jebiga, z levo si loh sam prst odstrižm) in napacam s prozornim lakom trikrat letno, pol ja, skrbim za nohte..
Hehe, jaz tudi tako nekako skrbim zanje. Striči si jih ne znam z levo, torej uporabljam ščipalec, pilim si jih ne. Nalakiram si jih mogoče dvakrat na leto, poleti, ko imam malo daljše (ampak me kmalu začnejo motit)
Aloha napisal/-a:In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.
Vsekakor. Igranje klavirja na primer.

Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
ja, ampak verjetno tista ki igra na klavir nima tolk dolgih nohtov in kar ona počne lahko počne vse
da bi pa mela kratke nohte sa zato ker ne more igrat klavirja pa ga sploh ne igra, je pa mal nelogično.
No, jst sm mela učas svoje kr dolge nohte in mi ni blo problema delat čist nč.sam nevem, kr naenkrat so se mi začel lomit in ni šans da mam več dolge.Zdej si grem pa gelirane kremplce narest tko da bom mela vsaj malo daljše, pa vem da me pri nobeni stvari ki jo delam ne bodo motili
in še vedno en razumem zakaj so ženske z dolgimi nohti, fine?hvala bogu da so urejene, dolžina pa naj je taka kukr keri paše, zakaj pa ne?

No, jst sm mela učas svoje kr dolge nohte in mi ni blo problema delat čist nč.sam nevem, kr naenkrat so se mi začel lomit in ni šans da mam več dolge.Zdej si grem pa gelirane kremplce narest tko da bom mela vsaj malo daljše, pa vem da me pri nobeni stvari ki jo delam ne bodo motili

in še vedno en razumem zakaj so ženske z dolgimi nohti, fine?hvala bogu da so urejene, dolžina pa naj je taka kukr keri paše, zakaj pa ne?

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
meni pa nohti z raznimi kristalčki, nalepkami, super shiny lahkom, izrazito francosko manikuro etc. niso lepi
najbolj všeč so mi nohti normalne dolžine in samo s prozornim ali kvečemu z obleki primernim lakom...naprimer takšne kot ima Aloha, lahko tudi še malo daljše, tudi mdgrevi ima lepe...
jaz mam tudi nekje take srednje dolge dolžine, trenutno malo krajše, ker se mi je na palcu zlomil in čakam da izraste, če pa se mi 2 zlomita pa takoj vse postrižem
najbolj všeč so mi nohti normalne dolžine in samo s prozornim ali kvečemu z obleki primernim lakom...naprimer takšne kot ima Aloha, lahko tudi še malo daljše, tudi mdgrevi ima lepe...
jaz mam tudi nekje take srednje dolge dolžine, trenutno malo krajše, ker se mi je na palcu zlomil in čakam da izraste, če pa se mi 2 zlomita pa takoj vse postrižem
Houd de wereld tegen
http://shrani.si/f/2S/6u/2xBwXXdN/slika003.jpg
Evo tole so pa moji. Sicer so naravni sam jih geliram že neki časa ker je tko bolj praktično- nič se ne cepijo, ne lomijo in ne pokajo. Sploh nimam nič dela z njimi pa lak ful dolgo ostane gor. Poleg tega mi jih pa moja manikerka zmeri poriše. Ful sem zadovoljna.
Evo tole so pa moji. Sicer so naravni sam jih geliram že neki časa ker je tko bolj praktično- nič se ne cepijo, ne lomijo in ne pokajo. Sploh nimam nič dela z njimi pa lak ful dolgo ostane gor. Poleg tega mi jih pa moja manikerka zmeri poriše. Ful sem zadovoljna.
- bounty nanN
- Sramežljivka
- Kraj: tam nekje:p
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
ma dejte no, kaj se kregate
saj je sam prilimala slike nohtov-saj je tema o tem...
saj je sam prilimala slike nohtov-saj je tema o tem...
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.