No meni sploh ni bila tok težka ta poklicna matura...sploh je bil pa lahek spis...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Noo, kako je šla matura? Men je blo drgač oboje kr neki, res da se nisem pripravljala, ampak vseeno, ponavadi smo reševali full lažje pole. Edin uradno vabilo mi je blo ok.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Kako je bil naslov vašega spisa?
Mi smo mel Ne bom tiho!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Na splošni maturi je blo pa Vsiljivca Vladimir in Tartuffe, za razpravljalni esej, za interpretivnega pa sploh ne vem kaj je bil, ker sem izbrala prvega.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Tigi napisal/-a:Kako je bil naslov vašega spisa? Mi smo mel Ne bom tiho!
Sej smo mel vsi v Sloveniji enako na poklicni. Naslov unga druzga odlomka pa nevem kako je bil... Jaz sem za prvi odlomek napisu 2strani v 35min pol sm šou pa vn kr nism meu več kej pisat. Sam odlomek je biu pa glup, pa še 3/4 ga je pisalo z velikmi črkami(wannabe kričanje).. Na prvi poli je blo pa uno sranje na konci(poročilo) čist preveč za napisat-jst sm celo polo kumi rešu v 60min...drgač pa ni blo težko, čeprav sm se učil tolko---->0 (nič).
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
esej mi je biu še kr u redum ni biu tok kompliciran naslov (sm pisala pruga), sam sm se zajebala, k sm skos mela u mislih da mam do 10.30 cajta in sm na konc ful hitela pol sm pa ugotovila da je do 11.30 ... buuutl to se loh tut sam men zgodi .. sej ne da je pisal na tabli z veliiiko kok je cajta no tko da nism bla tok natančna pr eseju pa sm pol še ene stvari not tlačla tko da oblikovno je bl zanč. slovnca mi je bla čis mim (no sej si tut pogledala nism nč [insert žvižgajoči smejko] ) .. sm ugotovila da še slovenskega vabila ne znam več napisat, ker sm čis prepredena z nemščino
hehe...slovnica...sej ni bla tak težka(poklicna matura)...samo men se je zdelo malo premalo cajta...no vem ja,pri eni nalogi sem se preveč zadržala...drugače mi je kar šlo...esej pa mi ni bil tak težek...samo jaz se itak šibka točka pri esejih..hehe....
no sem mislila da vse bolj hudo zgleda...no na maturi bo valda malo težje..amapak..ok. vem da si morem slovnico še veliko pogledat....