Vse o MSN / Problemi z msn

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Hm..če ne gre izklopita zvočnike :D Ali pa napišita gor naj na dregajo.
Drugače pa mene tudi moti. Pa drugim ne pošiljam dregljaje, razen če je full nujno.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

A ni mišljeno ne dregaj to, da te nekdo naj ne klikne oz. ne moti? :D
Drugače pa - zakaj moram vedno znova, ko prižgem računalnik, klikniti posebej na ikono MsgPlusLive, da se jovo na novo naloži in šele nato lahko kliknem na msn ikono, da mi potem odpre msn, kjer vidim barvna imena? Kaj moram narediti, da mi ne bo treba vsakič znova to nalagati?
Uporabniški avatar
FREZIJA
Sramežljivka
Sramežljivka

oj

Neprebrana objava Napisal/-a FREZIJA »

mene pa noče vpisat v msn ker mi napiše d mam kodo napake 80048820 (razširjena koda napake 80048439). pa sm vse možne rešitve poskusla. če je imel kdo podobne težave pa jih je rešil naj mi prosim svetije.
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: oj

Neprebrana objava Napisal/-a Blossom »

FREZIJA napisal/-a:mene pa noče vpisat v msn ker mi napiše d mam kodo napake 80048820 (razširjena koda napake 80048439). pa sm vse možne rešitve poskusla. če je imel kdo podobne težave pa jih je rešil naj mi prosim svetije.

Probaj eno od teh možnosti:
http://msn-errors.blogspot.com/search/l ... 2080048820
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Tamala_mrha napisal/-a:A ni mišljeno ne dregaj to, da te nekdo naj ne klikne oz. ne moti? :D
Drugače pa - zakaj moram vedno znova, ko prižgem računalnik, klikniti posebej na ikono MsgPlusLive, da se jovo na novo naloži in šele nato lahko kliknem na msn ikono, da mi potem odpre msn, kjer vidim barvna imena? Kaj moram narediti, da mi ne bo treba vsakič znova to nalagati?

http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=69388

Problem 2:

* Msg Plus! Live not on messenger, eventhough I installed it.
* Msg Plus! Live will not work properly, and some functions are not working!

quote:Originally posted by Patchou

One other big reason found so far for all these problems: having an old (or recent) Smiley Central DLL if your Messenger directory. Uninstalling Messenger will not remove this file.

After uninstall Windows Live Messenger, make sure to delete "C:\Program Files\MSN Messenger"before reinstalling, this has been proven to fix many problems from people emailing me.
Uporabniški avatar
Clarita
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje-Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Clarita »

ojla! ker nisem brala vseh postov, me zanima, če kdo ve s kerim programom naredim, da se mi prikazna slikica lahko premika..ker sedaj tega ne morem nardit pa čeprav imam najnovejši msn..hvala za odgovor..
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Clarita napisal/-a:ojla! ker nisem brala vseh postov, me zanima, če kdo ve s kerim programom naredim, da se mi prikazna slikica lahko premika..ker sedaj tega ne morem nardit pa čeprav imam najnovejši msn..hvala za odgovor..

Mislim, da je to možno pri msn 9 (trenutno še ni uradne verzije, je samo beta), ampak tvoji stiki vidijo premikajočo se prikazno sliko le, če majo isto verzijo kot ti, torej 9. Vsaj mislim, da je tako...če ma kdo kake druge informacije glede tega, me naj popravi...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Jup, samo devetka to podpira zaenkrat, kdo pa vid premikajočo se slikco, pa ne vem. Men je že marskdo reku, da mam hudo sliko al pa da nej jo hitr zamenjam (npr. una ženska iz kroga, k se iz pečine vrže all over again :D ).
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Mene tut zdajle zajebava messenger. Računlnik je ravno nazaj s servisa, pa so mi seveda vse zbrisali... :cry: Kako naj pa zdaj nazaj namestim moj preljubi messenger? Če grem na website od msn-ja, mi sploh noče naložit messengerja dol, pa nič.Pa rada bi obdržala svoj msn ID, svoj naslov za msn...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Ja, itak da boš obdržala svoj naslov za msn, sam program morš na novo inštalirat :ja:

http://get.live.com/messenger/config

samo brez vseh kljukic ga dol poteng, če nočeš odvečnih stvari met na računalniku.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica

Ja, saj do tu sem že 2x prišla in zagnala vse skup, pa mi ni hotelo naložit :? ...
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica

Sem še tretjič probala, zdaj je pa šlo :) Hvala Jagodka :flower:
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

Blossom napisal/-a:
Clarita napisal/-a:ojla! ker nisem brala vseh postov, me zanima, če kdo ve s kerim programom naredim, da se mi prikazna slikica lahko premika..ker sedaj tega ne morem nardit pa čeprav imam najnovejši msn..hvala za odgovor..

Mislim, da je to možno pri msn 9 (trenutno še ni uradne verzije, je samo beta), ampak tvoji stiki vidijo premikajočo se prikazno sliko le, če majo isto verzijo kot ti, torej 9. Vsaj mislim, da je tako...če ma kdo kake druge informacije glede tega, me naj popravi...

mhm^^
pa to je dobro da ko se kdo vpiše lahko izbiraš kaki bodo zvoki :D jaz mam 9-ko.
sometimes it's better to be alone.. no one can hurt you that way
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

men so pred kratkem na servisu očistil računalnik virusov in vsega, tko da je marsikaj šlo ustran... ni blema, msn sm si na nou inštalirala, sam zdele več nimam nč mojih smeškov pa tega, kr sm mela ene prov luštne, čeprov jih uporablam skos zmerno :) no u glavnem kje se da te smeške dobit na net straneh drgač? kje jih vi jemljete (tisti ki jih ne kopirate od drugih stikov na msnju)?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Odgovori