Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

^^Ei zdjle nia k sm pa to prebrala sm se pa toook namsejala,še zdj se smejem pa mi solze tečejo :freak: :freude: :rofl: :rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

^^NIA res svetovna izjava :rofl: .
Drgač pa tud js živčnega fasam k mi nekdo pred mano vozi 30 pa še ozira se okol js kr zčnem trobit :evil: .
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

K ste že lih pr tem... Mi smo šli enkrat z družino na en izlet, se peljemo lih po avtocesti pa pridrvi en za nami, sploh nočm vedt kok je pelu.. Sam "woooooom" se je slišal.. In čez kšn kilometer smo vidl isti avto v jarku (tm k je ograja).. :eek:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

~NIA~ napisal/-a:
Ledenaa napisal/-a:K ste že lih pr tem... Mi smo šli enkrat z družino na en izlet, se peljemo lih po avtocesti pa pridrvi en za nami, sploh nočm vedt kok je pelu.. Sam "woooooom" se je slišal.. In čez kšn kilometer smo vidl isti avto v jarku (tm k je ograja).. :eek:

dej, taki se mi prou nč ne smiljo.. in pol še od zavarovalnice keš dobijo če prežvijo. MRŠ

Meni tut ne. Zdi se mi še celo prov da se takim kaj zgodi, ker ponavadi so "nedolžni" najbolj krivi oz. plačajo za napake enga tazga norca. :roll: In vedno ko kdo divja mim mene oz. me prehiti si želim da ga dobi policija al pa da se zakanta nekam. Mogoče si bo za drugič zapomnu. :twisted:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

..
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

sj ne da podpiram hitro vožnjo, samo eni se pa tud vlečejo po cest in to da gre 20 mn kokr je dovolen še ne pomen d varn voz, ker lih taki so ponavad najbl nevarni ker pojma nimajo kko vozt... tko da je včasih en k gre 30 preveč bolši voznik in ne bo povzroču nesreče nikol, medtem ko bo en k voz 10 mn naredu kšno traparijo alpa več in povzroču velik nesreč...

se mi pa inštuktorji smiljo, eni res misljo da so primerni za razsodnika, da morjo pol Kranja zaslišat o tem kakšni so in pol sevede vse o sodelavcih inštruktorju servirat :roll: pa k se najdejo prepotentneži k misljo d rabjo samo 15 ur al pa še mn :D mi je inštruktorca pravla d je en tak pol fuknu in je biu čist besn d kko se lahko pa njemu kj tazga zgodi :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

*hox* napisal/-a:Haha, sam najboljši filing pa je, ko te nekdo prehiti (in misli da je oh in sploh ne vem kakšn car), potem pa se mora ustavit na semaforju ker je pač rdeča luč, js pa lepo z normalno hitrostjo pripeljem za njim. :D

:lol: js se samo smejm takrat :D k mamo novo obvoznico, kjer je še vedno naselje, in malo naprej je semafor, tm pa je naselja konc...en tip me je 1x tm prehitu in paf...pristal na rdeči :lol: ku sm se smejala :D
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Naredla Rdeči križ!!! Jeeeeeeeeeeee :) Sem klicala inštruktorja, pa v pon. me pokliče, da se baje prijaviva. Prijaviva za...pole? :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Karja napisal/-a:tko da je včasih en k gre 30 preveč bolši voznik in ne bo povzroču nesreče nikol, medtem ko bo en k voz 10 mn naredu kšno traparijo alpa več in povzroču velik nesreč...

eni so pa taki (in kr dosti jih je), d si mislijo d so dori vozniki in vozijo 30 na uro, sam zato ker tko izpadeš ful đek, pa nrdijo več škode, ku tisti, ki previdno vozijo 10 manj...ker "ta hitri" ne znajo ocent svoje sposobnosti...in ne mislt d tisti, ki vozijo počasi, ne znajo vozit...meni se ne zdi tko...mogoče je pa samo bolj previden, mogoče se mu nikamor ne mudi, ali pa je samo bolj potrpežljiv kot ostali, ki bi na vsak način želeli prekršiti omejitve...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Včeri se je edn vozil tam kjer je omejitev 100km/h je šel 70km/h...mislim halo no...in je naredu tako kolono...po je šel pa edn prehtevat in je še čist blizu je skor un s ceste zapelju :twisted:
Kaj gre na cesto če ne vozi tko k je treba...če te je strah ostani doma... :evil:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^Ja taki grejo men ful na živce, sploh tisti, k vozjo skos 70 km/h, pa če je omejitev 90 al pa 50. To morm skor vsak dan prenašat, k grem na faks in je ful vasi in morš skos gledat na omejitve. Pajs pač vozm lepo po omejitvah (če je omejitev 50 vozm 50, če pa je 90, pa 90) in pol mi kdo čist za ritjo voz skoz naselje, k pa pol izven naselja pospešm na 90, pa ostane nek čist zadi pa dela kolono. Al me pa po možnosti v naselju prehiti, pol pa izven naselja voz 70. :x
To mi gre res na živce.
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

:)
Malo smo glede hitrosti zgrešile temo ;)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Zaklenjeno