Grozna tema zaradi katere se celi čas se mi lušta pica Drugače pa jaz najraje jem navadno pico brez gobic. Sploh nočem drugij jest. Zelo redko edino morsko, ali pa tunino. I love pizza!!!
Js skoraj vedno jem kraško (oz. s pršutom-kakorkol se imenuje kje), pa obvezno še kislo smetano zdraven.
Včasih tudi zelenjavno ali pa morsko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
mislm če mi daš na izbiro karkol al pa pico,bom karkol rajš izbrala.
res ne maram pic kej dost.Napihnejo me,kalorične so,pa men osebno neokusne.To je kokr en velik zapečen sendvič brez zgornje polovice.
obožujem pizzo, najboljša je z morskimi sadeži ali pa navadna s kislo smetano / tatarsko omako... ampak res najboljšo pa naredi moj stric, ponavad nameče gor kar ma, najbolj vesela pa sem če ma v hladilniku kak sušen paradižnik al pa malancane, nebesa pa mozzarela obvezno
OOO men se je tud zdej pizza zalustala . Drugace mam pa najrajs margerito z gobicami. Gobice obvezne + brez sunke, ce ne ni dobr. Pa ketch up. Njamiiii
O dej nehite s takimi temami,ker se mi zdjle DOBESEDNO SLINE CEDIJO.Jst bi reeees eno picoo Zdjle u city parku si jo bom prvošla uno u cantini al kako je že k majo na kos,mljaaask
najboljša mi je zelenjavna pizza.....mmmmm...more pa met veliko artičoke gor.... včasih jo doma narim tudi js....samo najboljše pa so iz krušne peči.....
ne maram pa 4 sirov...