Slike vaših nohtov
Mene pa res zanima, kako funkcionirate tiste, k mate tok douge nohte?
Sej ne morš nč konkretnga delat, skos je treba pazt, da se neb kej zlomil, zataknil, ... pa še ne zgleda
.
Tole so moji najdalši, se vid, da že en cajt nism konkretno bordala (takt si jih morm čist zastrišt), heh, polet mam pa sploh relatiuno kratke, kr skos neki zganjam zuni in bi me kremplci čist preveč oviral. To je za fine. Js to nism
.

Sej ne morš nč konkretnga delat, skos je treba pazt, da se neb kej zlomil, zataknil, ... pa še ne zgleda

Tole so moji najdalši, se vid, da že en cajt nism konkretno bordala (takt si jih morm čist zastrišt), heh, polet mam pa sploh relatiuno kratke, kr skos neki zganjam zuni in bi me kremplci čist preveč oviral. To je za fine. Js to nism

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
No sj kakorkoli ... men je vseeno... js vem kaksni so
in ne, nic ni nalepljeno razen biserckov
sm pa mislla d je point te teme SLIKE ... ampk okej:) drgac pa ja, si delam s sablonco ker sama ne morem nardit tak ravno. in tud lak si bol na debelo namazem ker mi ni vsec d je prevec prozorno
aha, uporablam pa lakce od nivee ... colour mini za francosko manikuro, tko da ce koga matra kaksen ucinek pride po 2 plasteh..izvolite

aha, uporablam pa lakce od nivee ... colour mini za francosko manikuro, tko da ce koga matra kaksen ucinek pride po 2 plasteh..izvolite

Vem,da je full slaba oz mjhna fotka,pa se res slabo vid vse skp,sam trenutno je to vse kar mam
So pa čist moji nohtki
http://shrani.si/?37/4Q/3V9iTVLy/1/nohti.png
edit:slikco mi je še mal pomanjšal
kliknte nanjo pa jo malenkost poveča

So pa čist moji nohtki

http://shrani.si/?37/4Q/3V9iTVLy/1/nohti.png
edit:slikco mi je še mal pomanjšal

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Fikšinci :)
- Kontakt:
No Aloha.. lepo če ti nisi fina, ampak zaradi tega še ne rabiš vse ostale, z dolgimi nohti obsodit za fine. Jaz imam svoje nohte vedno tak dolge kot _TheCosmoGirl_, in zaradi tega nisem fina. Sem čist navadna punca, ki z njimi dela vse. Nohti niso bili in verjetno nikoli nebodo merilo za finost.
Je res, da skrbim za njih, in jih vsak tretji dan spilim da se ne plomijo, jih lakiram tudi vsak 3 dan, da ni lak skrušen. Ampak, z njimi delam VSE.
Slikice sedaj, na tem pc-ju pa nimam.
Je res, da skrbim za njih, in jih vsak tretji dan spilim da se ne plomijo, jih lakiram tudi vsak 3 dan, da ni lak skrušen. Ampak, z njimi delam VSE.

Slikice sedaj, na tem pc-ju pa nimam.

- ~Papillon~
- Debatorica
Če pomen RES skrbet za nohte to, da jih spilm na usake kvatre, strižm praktično nikol (če mi jih mami ne, jebiga, z levo si loh sam prst odstrižm
) in napacam s prozornim lakom trikrat letno, pol ja, skrbim za nohte.
Claudyka, kaj hudiča se pa ti tko razburjaš?! Za ene je usaka beseda, k odstopa od njihove, obsojanje. Prosm, no. In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.

Claudyka, kaj hudiča se pa ti tko razburjaš?! Za ene je usaka beseda, k odstopa od njihove, obsojanje. Prosm, no. In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- _TheCosmoGirl_
- Komunikatorka
Aloha napisal/-a:In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.
Jaz imam nohte skorajda konstantno dolge (razen ko se mi res polomijo in si vse postrižem) že vse od sredine OŠ. Z njimi lahko delam vse in popolnoma nikjer me ne ovirajo. Nimam se za fino ali karkoli podobnega. Kar želim povedati: vse je odvisno od osebe in njenih navad in je zato brezzveze posploševati svojo teorijico na vse.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.