Slike vaših nohtov

Vse o ličenju in negi kože.
Zaklenjeno
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js tut mislim da so umetni ker pr korenu je mal čudno videt...kot da so prlepljeni (na 1.sliki sredniski prst).
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Sverige.

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenaa »

Če je rekla da niso.. Jst ji vrjamm :D Moja najboljša prjatlca je mela tut tok dolge nohte (zdej trenira kickbox pa more krajšat) pa so ji vsi govoril da ma umetne.. Redki so ji vrjel da so to njeni.. Pač tko si jih uredi.. Men je všeč :D
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Pa a je važn al so umetni al niso...

Ne tolk komentirat, ampak rajš kakšno sliko svojih nohtov prilepte (kar je tut point te teme) :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Mene pa res zanima, kako funkcionirate tiste, k mate tok douge nohte? :gruebel:
Sej ne morš nč konkretnga delat, skos je treba pazt, da se neb kej zlomil, zataknil, ... pa še ne zgleda :D .

Tole so moji najdalši, se vid, da že en cajt nism konkretno bordala (takt si jih morm čist zastrišt), heh, polet mam pa sploh relatiuno kratke, kr skos neki zganjam zuni in bi me kremplci čist preveč oviral. To je za fine. Js to nism :P .

Slika
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

No sj kakorkoli ... men je vseeno... js vem kaksni so :) in ne, nic ni nalepljeno razen biserckov :wink: sm pa mislla d je point te teme SLIKE ... ampk okej:) drgac pa ja, si delam s sablonco ker sama ne morem nardit tak ravno. in tud lak si bol na debelo namazem ker mi ni vsec d je prevec prozorno :wink:

aha, uporablam pa lakce od nivee ... colour mini za francosko manikuro, tko da ce koga matra kaksen ucinek pride po 2 plasteh..izvolite :wink:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Vem,da je full slaba oz mjhna fotka,pa se res slabo vid vse skp,sam trenutno je to vse kar mam :D
So pa čist moji nohtki :D

http://shrani.si/?37/4Q/3V9iTVLy/1/nohti.png

edit:slikco mi je še mal pomanjšal :evil: kliknte nanjo pa jo malenkost poveča
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mgerdevi »

hvala za pohvale....

pa po moje so od _TheCosmoGirl_ ta pravi...ker tudi ko mam js francosko manikuro mi vsi rečejo da so umetni...kaj češ ne....
*ClaUdYka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Fikšinci :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *ClaUdYka* »

No Aloha.. lepo če ti nisi fina, ampak zaradi tega še ne rabiš vse ostale, z dolgimi nohti obsodit za fine. Jaz imam svoje nohte vedno tak dolge kot _TheCosmoGirl_, in zaradi tega nisem fina. Sem čist navadna punca, ki z njimi dela vse. Nohti niso bili in verjetno nikoli nebodo merilo za finost.

Je res, da skrbim za njih, in jih vsak tretji dan spilim da se ne plomijo, jih lakiram tudi vsak 3 dan, da ni lak skrušen. Ampak, z njimi delam VSE.
:wink:

Slikice sedaj, na tem pc-ju pa nimam. :(
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

Aloha napisal/-a:Slika

Jst mam neki podobnega takrat ko REEES skrbim za svoje nohte (po mojem mnenju) :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Če pomen RES skrbet za nohte to, da jih spilm na usake kvatre, strižm praktično nikol (če mi jih mami ne, jebiga, z levo si loh sam prst odstrižm :D ) in napacam s prozornim lakom trikrat letno, pol ja, skrbim za nohte.

Claudyka, kaj hudiča se pa ti tko razburjaš?! Za ene je usaka beseda, k odstopa od njihove, obsojanje. Prosm, no. In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Evo naslednic ko si bom delala manikuro, bom enim tukaj na cast naredila fotosesn (brez laka, sablonca, prva plast, 2 plast ...) ... upam da prepoznate vsaj nenalakiran noht ali je umeten ali ne?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Joj sej nam je vseen ce mas umetne al pa prave.

:lach:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Tole so pa moji nohti, ko so bili maksimalno dolgi...po prvem treningu sem spet pristala pri svojih kratkih nohtih...in ja, tko kot je rekla Aloha, tud jst sm bla mal štorasta že pri tej dolžini nohtov, tko da bi mi šli verjetno prej ko slej na živce...

Slika
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Aloha napisal/-a:In pa, ja, so stvari, k se jih s takimi kremplci pač ne da počet. In pika.

Jaz imam nohte skorajda konstantno dolge (razen ko se mi res polomijo in si vse postrižem) že vse od sredine OŠ. Z njimi lahko delam vse in popolnoma nikjer me ne ovirajo. Nimam se za fino ali karkoli podobnega. Kar želim povedati: vse je odvisno od osebe in njenih navad in je zato brezzveze posploševati svojo teorijico na vse.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
mgerdevi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mgerdevi »

glede dolgih nohtov je res...se pač navadiš in vse opraviš tko kot s kratkimi...jas mam tudi že kr neki časa dolge in me prov moti če se mi kšn zlomi...tku da ja, se navadiš in ni blema :D
Zaklenjeno