, met svoj lokal, svoj tečaj risanja oz ustvarjanja za otroke

al pa bi snemala dokumentarce o živalih kot jih je Crocodile hunter.ampak to so itak samo sanje...
[vanessa] napisal/-a:Na prvo mesto bi dala - psihiater.
2. zdravnica
3. gradbeni inženir
U glavnem me že več let mika takod elo kjer lahko pomagam drugim.. pač neki v zvezi s socialo. Lepo bi mi blo tudi učit majhne otroke s težavami (prizadeti, umsko zaostali itd)![]()
Samo nič od tega s ene bo uresničlo
če maš cilje,ambicije,sanje..bi si mogla prizadevat na vse načine to uresničit..sem zihr da ti bi uspelo..pa tud mlada si še dovolj..neglede kaj greš študirat, ziher obstaja pot, da delaš približno to kar si želiš..tk da sam go for it, ne bit pesimistična pa že vnaprej govorit da se nebo uresničlo..life may suprise you

kravzlbavc napisal/-a:[vanessa] napisal/-a:Na prvo mesto bi dala - psihiater.
2. zdravnica
3. gradbeni inženir
U glavnem me že več let mika takod elo kjer lahko pomagam drugim.. pač neki v zvezi s socialo. Lepo bi mi blo tudi učit majhne otroke s težavami (prizadeti, umsko zaostali itd)![]()
Samo nič od tega s ene bo uresničlo
mogoč sm ot, sam zaka se pa nebi ureničlo?? zaj edino če res nimaš nikakršne možnosti, sam načeloma je vse uresničljivoče maš cilje,ambicije,sanje..bi si mogla prizadevat na vse načine to uresničit..sem zihr da ti bi uspelo..pa tud mlada si še dovolj..neglede kaj greš študirat, ziher obstaja pot, da delaš približno to kar si želiš..tk da sam go for it, ne bit pesimistična pa že vnaprej govorit da se nebo uresničlo..life may suprise you
![]()
no js vrjamem da se da vse dosečt(zaenkrat) in sm ful velik optimist, sam mislim da glede službe se splača potrudit,ti pa maš čist realne želje in je to še bolj mogoče![]()
zato pa so sanje, da mamo v lajfu kaj za delat ko jih poskušamo uresničit!!!
lp
in še preeedolgo je, in ne morem zahtevat od staršev da me financirasta (vsaj) 12 let

- delala razne psihoanalize v svoji ordinaciji visoko nad nekim velemestom, na kavču bi ležal hudo lep pacient, kavč pa bi se čez sto let imenoval "znameniti iluzijin kavč"
.
.