kamera?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

si se že snemal/a s kamero pri sexu?

da
115
28%
ne
297
72%

Skupaj glasov: 412

jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

meni je boljš kot snemati se, seksati pred velikim ogledalom. :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

jaaa, ogledalo :D pri njemu doma je pri postelji na omari ful velko ogledalo :D se je zanimivo gledat, pa se rajca to ful :oops:
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

jaz sem se že snemala..ampak ne s sedanjim fantom (ker mu nekak ni do tega), ampak s fuk-frendom. samo z njim, ampak večkrat :D ful dobro zgleda. sam jaz pol ko sem gledala te posnetke sem se bolj osredotočala na to, kako se zgledala itd. aja, pa ta fuk-frend mi je enkrat na skrivaj nastavil kamero, tak da sploh nisem vedla, pa nič ni rekel in pol med akcijo zamenjava položaj in sem se direkt zagledala v kamero. pol sem sam izjavila: ...., a ti snemaš?
:D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^ :D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

khm...midva...a-a nisva...me pa mika ful...ma najprej je treba kamero od njegovga brata nabavt, itk pole takoj zbrisat :D
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

~NIA~ napisal/-a: ma pa moj edin par fotk na telefonu, toj pa use!

Pol mu pa en kolega vzame telefon in mal pobrska po njem..in vid mal teh fotk :)
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Jz sm tut že vidla slike od kolegice in njenga, ko mi je hotu neki pokazat in je ponesreč odpru napačno mapco :snake: Sva kr utihnila - oba, doma pa sem intenzivno razmišljala o tem, kar sm vidla.. Ker je šlo za kolegico, ki jo zelo dobro poznam sem vedla, da jo je moral precej dolgo prepričevat, da se je spustila v to. Mene pa verjetno sploh ne bi blo treba, hehe :twisted:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bi
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:13, skupaj popravljeno 1 krat.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:^^ :D ojoj.. mene bi ful skrbel da nau pršl v javnost?

sicer sva se že snemala, sam use zbrisala.. ma pa moj edin par fotk na telefonu, toj pa use!

:D upam, da ne bo dal..ne vem, ne bi rekla, da je tak. poleg tega mi je razlagal, da so ga ostale njegove f**.frendice že vprašale, če se je kdaj snemal in če bi jim pokazal, vendar ni nikoli hotel pokazat brez da bi me vprašal, tak da mislim, da bi me v tem primeru tudi vprašal :D sicer ga v nasprotnem primeru štihnem :P :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

succubus napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:^^ :D ojoj.. mene bi ful skrbel da nau pršl v javnost?

sicer sva se že snemala, sam use zbrisala.. ma pa moj edin par fotk na telefonu, toj pa use!

:D upam, da ne bo dal..ne vem, ne bi rekla, da je tak. poleg tega mi je razlagal, da so ga ostale njegove f**.frendice že vprašale, če se je kdaj snemal in če bi jim pokazal, vendar ni nikoli hotel pokazat brez da bi me vprašal, tak da mislim, da bi me v tem primeru tudi vprašal :D sicer ga v nasprotnem primeru štihnem :P :D

Pri meni je isto, tudi jst imam nage slike/filmcke bivsih punc (nekaterih) in so me kolegi ter ostale punce sprasevale da pokazem pa mi nikoli ni na pamet padlo da bi kaj takega izvedel!
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

^^saj on tudi ne bi, če mu ne bi dovolila
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^o šit tega pa ne bi pustila, pa nej sm še tko popustljiva (kukr pravijo)...nej ma slike bivših punc, ampak prosim-oblečenih...samo mene lhko gleda nago, za druge pa nej si nabavi rentgentska očala :wink:
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MonaLisa »

Midva sva se letos za novo leto snemala, samo ni vsega posnel, samo začetek :) Ampak pol - nevem zakaj - je on vse zbrisov takoj! Mislm, jest bi rada to še čez en čas pogledala - čez par dni, da vidm kako bi se takrt počutila ob tem posnetku, ker ko si v elementu ni isto. No ja, pa drugič :)
Odgovori