jaz sem se že snemala..ampak ne s sedanjim fantom (ker mu nekak ni do tega), ampak s fuk-frendom. samo z njim, ampak večkrat ful dobro zgleda. sam jaz pol ko sem gledala te posnetke sem se bolj osredotočala na to, kako se zgledala itd. aja, pa ta fuk-frend mi je enkrat na skrivaj nastavil kamero, tak da sploh nisem vedla, pa nič ni rekel in pol med akcijo zamenjava položaj in sem se direkt zagledala v kamero. pol sem sam izjavila: ...., a ti snemaš?
Jz sm tut že vidla slike od kolegice in njenga, ko mi je hotu neki pokazat in je ponesreč odpru napačno mapco Sva kr utihnila - oba, doma pa sem intenzivno razmišljala o tem, kar sm vidla.. Ker je šlo za kolegico, ki jo zelo dobro poznam sem vedla, da jo je moral precej dolgo prepričevat, da se je spustila v to. Mene pa verjetno sploh ne bi blo treba, hehe
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
~NIA~ napisal/-a:^^ ojoj.. mene bi ful skrbel da nau pršl v javnost?
sicer sva se že snemala, sam use zbrisala.. ma pa moj edin par fotk na telefonu, toj pa use!
upam, da ne bo dal..ne vem, ne bi rekla, da je tak. poleg tega mi je razlagal, da so ga ostale njegove f**.frendice že vprašale, če se je kdaj snemal in če bi jim pokazal, vendar ni nikoli hotel pokazat brez da bi me vprašal, tak da mislim, da bi me v tem primeru tudi vprašal sicer ga v nasprotnem primeru štihnem
~NIA~ napisal/-a:^^ ojoj.. mene bi ful skrbel da nau pršl v javnost?
sicer sva se že snemala, sam use zbrisala.. ma pa moj edin par fotk na telefonu, toj pa use!
upam, da ne bo dal..ne vem, ne bi rekla, da je tak. poleg tega mi je razlagal, da so ga ostale njegove f**.frendice že vprašale, če se je kdaj snemal in če bi jim pokazal, vendar ni nikoli hotel pokazat brez da bi me vprašal, tak da mislim, da bi me v tem primeru tudi vprašal sicer ga v nasprotnem primeru štihnem
Pri meni je isto, tudi jst imam nage slike/filmcke bivsih punc (nekaterih) in so me kolegi ter ostale punce sprasevale da pokazem pa mi nikoli ni na pamet padlo da bi kaj takega izvedel!
^^o šit tega pa ne bi pustila, pa nej sm še tko popustljiva (kukr pravijo)...nej ma slike bivših punc, ampak prosim-oblečenih...samo mene lhko gleda nago, za druge pa nej si nabavi rentgentska očala
Midva sva se letos za novo leto snemala, samo ni vsega posnel, samo začetek Ampak pol - nevem zakaj - je on vse zbrisov takoj! Mislm, jest bi rada to še čez en čas pogledala - čez par dni, da vidm kako bi se takrt počutila ob tem posnetku, ker ko si v elementu ni isto. No ja, pa drugič