Ugani film
sončk napisal/-a:a je slučajno See no evil, hear no evil? =) pa men se tut zdi da je kepka mal partibrejkr v tej temi, no offence;D
Ja pa sem uzaljena
 sončk, ti itak skor ne sodelujes tuki. Jaz sem ena redkih, ki dajo vsak dan novo sliko, ce ktera ne ugane, poleg tega pa dam po moznosti z Oskarji nagrajene filme z znanimi igralci. Vas problem, ce ne gledate kvalitetnih filmov, ampak samo to, kar se vrti v Koloseju.
 sončk, ti itak skor ne sodelujes tuki. Jaz sem ena redkih, ki dajo vsak dan novo sliko, ce ktera ne ugane, poleg tega pa dam po moznosti z Oskarji nagrajene filme z znanimi igralci. Vas problem, ce ne gledate kvalitetnih filmov, ampak samo to, kar se vrti v Koloseju.  Se dobro, da nisem dala nikol kakega ki sem ga gledala v Kinoteki
 Se dobro, da nisem dala nikol kakega ki sem ga gledala v Kinoteki  In sej neki cajta ne bom sodelovala, ker meni je brezveze, da lahko uganem film po prvi sliki, ker se ne potrudite niti skrit, kater film bi lahko bil. To ni tema "nadaljuj s slikico". Pa da ne bom vseh metala v isti kos, seveda ne velja to za vse.
 In sej neki cajta ne bom sodelovala, ker meni je brezveze, da lahko uganem film po prvi sliki, ker se ne potrudite niti skrit, kater film bi lahko bil. To ni tema "nadaljuj s slikico". Pa da ne bom vseh metala v isti kos, seveda ne velja to za vse.
No offence

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.