Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ne sej vem, sej tko ponavad jz delam usaj za peeptouse :) drgač pa jz nevem če bi mela sandalčke..pozim mam jz povn enih rdečih otišancou od čevlov pa tko tko da hmmm.. mam polr aj ene salonarje k so mi vlik bl sexy pa z najmn 10cm petke :cool: :cool:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

novo vprašanje:
A mi lahko kera,ki nosi balerinke pove,če je normalno,da se stranski rob (medtem ko hodiš) raztegne za pol do en centimeter,ker jst mam filing,da pol zgleda tko, kot da bi mi ble preširoke.Nisem mela še nobenih balerink (so mi komi letos postale luštne :oops: ) pa ne vem al se to vsem dogaja al sam jst do zdj nism še probala kšnih k bi mi ble uredu..
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

lahko se to zgodi če je kšn tak plastičn materjal, poceni... pr mens e je toz godil smao pr enih leopardjih, z drugimi ni blema :) je tut odvisno če jih ornk 'pošvedraš' pol ni nč čudnga da se ti to pr vsh dogaja
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

arrow men so se tud ene balerinke dost raztegnle, ker so iz enega takega raztegljivega materiala, pa dost pocen so ble. Ce taksne ful nosis, se pa itak pol to nardi. Mam pa se ene k so ostale v primarni obliki, sam so ble mal drazje :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Slika
kje bi dobila take čevlčke??
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

bouhica pa chiqqa hvala vama za odgovor,čeprou ne vem,če sta me prou razumele :D Men se ta stranski rob raztegne že v štacuni,ko komi probam balerinke in to samo v trenutku,ko stopim na nogo.Mogoče so bla pa samo une pol take bol čudne..
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a bouhica »

Ma slucajno ful ozko nogico? Probi se kaksne druge modele, mogoce so iz taksnega cudnega materiala :)
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Ma jst mam tako full čudno nogico :D spredi bl široko,tm na sredini stopala pa bl ozko in mi je ceu projekt najdt čevlčke,da bi mi bli ušeč pa še prou hkrati :evil: Ja sj jih bom še ene par probala,pa bomo vidl :)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

kamis napisal/-a:Slika

Uh meni so tudi ušeč, ker obožujem debel podplat! Sam jez bi take črne al pa srebrne :).
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

ja jz bi tud take...sam peta da bi bla malenkost nižja :)
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

moi T napisal/-a:
kamis napisal/-a:Slika

Uh meni so tudi ušeč, ker obožujem debel podplat! Sam jez bi take črne al pa srebrne :).

pomoje, da imajo v bati kaksne podobne, oz. jih bodo se dobili. ker jaz sem ze lani pri njih kupla dvojne podobne. pac oboje z debelim podplatom, narejene na skor ist nacin kot so tile

drugace pa sem tut jaz nora na taksen podplat :eek: :D
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

v bati so meli lani takšne. sam, da so ble rjave, črne in sive. sam niso ble rozice, ampak taksni kamencki. drgac pa cist ist model. ful dobr pridejo na nogo :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

my new shoes :hearts:
Slika
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

sAdie napisal/-a:my new shoes :hearts:
Slika

Me like them :D

:love:
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jooooj, če si bom jaz kdaj balerinke uspela kupit bo pa to življenski uspeh :cry: Jaz nevem, al sem defektna al kaj, ampak niti ene balerinke mi niso prav, in nasploh nizki čevlji. Včeraj sem našla ene perfektne, ki so mi bli tak všeč, da bi kr vse tri barve vzela (črne,bele,rdeče) ampak ko si jaz to gor obujem, zgledajo moja stopala kot dve lopati za sneg kidat. aaaaaaaaaa :evil: Prokleta široka stopala, vedno ko se začne toplo vreme, jaz dobivam napade pri nakupu obutve. A je kera kje naletela, na malo bolj široke modele balerink slučajno?
Lahko imam vse.
Zaklenjeno