Držanje za roke
Midva se vedno drživa za roke, al nekak dotikava, pa ne tako da bi bilo drugim neprijetno. tko v družbi al mi da roko na koleno, jaz njemu, me drzi za roko, okol pasu, ce stojiva kje, velikokrat stoji za mano in me objame...meni se to ne zdi motece...no pa saj znava en brez drugega, je pa res da se vidva na 14 dni po 3-4 dni, tak da mogoč zarad tega. Mi je pa nagravzno videt par ki se liže (zraven pa skor dol da) na javnem mestu! (grrr, get a room)
Midva se SKOS drživa za roke. Pa ne sam to, skos se objemava, lupčkava, govoriva si, kok se mava rada, kok sva si všeč.. Včasih me dvigne in nosi okrog, ne glede na to, kje sva. Dotikava se vedno, ko nama to zapaše, ne glede na okolico. Pa me mal našeška, jaz mu obližem prstke.., skos je rajc
Sva brez zadržkov in se ne ozirava na druge, ker tako pač uživava. Njegov dotik mi full pomeni in full mi paše.

Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
men je useen če grem komu na živce s tem da ga držim za roko, ga objamem ali prilimam poljubček (res pa ne pretiravava an)... sm jest prej tud vse tiste parčke v moji družbi gledala kuko so se cartal pa objemal, jest sm pa do zdej skoz sam svečko držala... zdej sm pa pač še jest mal na vrst da uživam ob nekom in izkazujem nežnost... za roko ga pa že avtomatičn primem, razn če je res tko mrz da bi mi roka zmrzlna izven žepa hehe
je zelo lušno it samo v dvoje vn, ampak greva tud z družbo kdaj, ampak oni pol ne držijo svečke kot nek 5 kolo na vozu, ampak se pač žura kt drušna, za ostalo je pa itak še pol cajt ko sva sama.

Držanje za roko je meni osebno nekaj najlepšega, a v družbi nerada pretiravam. Nikoli se pa nisem ( in se tudi ne ) rada poljubljala ( po vsej verjetnosti francosko ) na busu, ko smo šli npr. z godbo nekam, a-a, to pa ne. Ne vem zakaj. Mogoče zato, da bi ne šla drugim na živce s tem, mogoče zato, da bi se folk ne zgražau nad mano, tako kot sem se jaz nad nekom, ko sem videla dobesedno jezik, ki ga je nekdo svoji punci direkt pred mojmu obrazm porinu nekam u grlo. Rada pa ga objamem, pa četudi pred vsemi, ker bi mu na ta način rada povedala, da ga imam rada 

meni mi ni prijetno če gledam nekoga k se pred mano daja dol, zato js tega ne delam...ena meja v družbi mora bit...okej štekam u kšnih diskačih, ko se žura in pije (sej to delm celo jst, ma ne pretiravam)...ma tko d bi bli sam u kšnem barčku (podnevi rečmo, ko se pije samo kafe
) in d bi se kdo šlatu po vseh mogočih organih...a-a...ne gledam in ne delam...

men se zdi sprejemljivo, če se držiš za roke. pa v družbi se pač vsake tok mal dotakneš čist mimogrede. včasih kšn cmokec (ne francoski poljub). če sva na pijači še z nekom sva pač na pijači. bi blo tut men čist mim svečo držat in tm gledat 2 k en po drugmu plezata. itak se ve da se mata rada, ne rabta tega še drugm dokazovat.
mi je pa tečno, ko kšni res ne znajo placa izbrat. pa čist mi je mim to, ko se eni po diskačih skor dol dajejo. sej plešeš pa se lupčkaš, ampak nekateri postavlajo temu čist nove meje. sicer stereotipno, sam ženske mi v teh primerih ful low izpadejo... še posebej, če majo kšn kozarček preveč pod kapo. ampak to je pač sam moje mnenje.
mi je pa tečno, ko kšni res ne znajo placa izbrat. pa čist mi je mim to, ko se eni po diskačih skor dol dajejo. sej plešeš pa se lupčkaš, ampak nekateri postavlajo temu čist nove meje. sicer stereotipno, sam ženske mi v teh primerih ful low izpadejo... še posebej, če majo kšn kozarček preveč pod kapo. ampak to je pač sam moje mnenje.
Midva se lupckava pa objemava pa drziva za roke kadar nama zapase (ce se kdaj ne, mi ni panike, ker mam useeno obcutk, da sva ful povezana
), se pa v druzbi ne nekaj na veliko in doooougo poljubljava, dobro razen ce sva bolj sama, na koncertih..pa ne ker bi naju bilo sram, ampak nekak mam obcutk, da smo se opazno na dolgo polublal pri ene 15h, 16h, ko je slo bolj za neko dokazovanje.

Tudi midva se konstantno drživa za roke... Je že v čisto navado prišlo in sploh bi mi bilo čudno, da se ne bi držala za roke, če sva že skupaj. Pa mislim, da to ne izpade prav posebno pocukrano ali otročje pred drugimi. Mi je ful lepo, prav tako pa mi je pogledati druge parčke, ki se držijo za roke. Če le vem, da ne bom izpadla špijunasto, se za njimi vedno ozrem
.