Kajenje in veza

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

jn
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Sama sem nekje pol-pol med kadilko in nekadilko, moj fant pa je ornk kadilec. Pa sva lepo zmenjena, da če meni zapaše pol prižgem cigareto. On pa zravne mene tudi vedno kadi, me je na začetku motilo, pa sem se kar navadila, postopoma pa mu manjšava število pokajenih cigaret. Tebi pa svetujem, da punco lepo prosiš, če lahko manj kadi v tvoji bližini. pa sta še najboj rešla :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Midva ne kadiva in sem prav srecna za to ... Meni cigaretni dim grozno smrdi, ne samo vonj iz ust, ampak tudi lasje, prsti, oblacila ... ogabno in tega ne prebavljam, zato bi verjetno znorela, ce bi morala to prenasati pri mojem ... Najbolj idealno je pac, da ali nihce od vaju ne kadi ali pa oba ... ko samo eden, pa je sranje, ker imas ti pravico do cika, nekdo drug pa do svezega vonja ...

Sicer pa sploh ne gre toliko samo za vonjave - mene bi motilo tudi to, da sploh kadi ... ze sam akt kajenja ... zakaj, cemu ... ker mu pase? Mah, slab argument. Itak samo skodi in s tem ne mislim samo na pljucnega raka ...

Mogoce pa ji lahko pomagas, da popolnoma preneha :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

sokolja napisal/-a:ja kaj pa ona reče, ko se pogovarjata o tem pa ji skušaš dopovedat, da te to mot?

malo me moti podton v tem stavku. kot da ima tip pravico sitnariti in dopovedovati, da ga kajenje moti, dokler se ne bo ona vdala v usodo in nehala.

sicer pa nikakor ne bi pustila, da mi kdo kadi v stanovanju ali v avtu in mislim, da ima to vsak pravico zahtevat od svojega partnerja, cimrov in obiskov. se lahko sklicujete na ustavno pravico do zdravega življenjskega okolja :)
od tu naprej so pa pač kompromisi, če hočeta ostat skupaj. koliko kadit, kdaj kadit,... verjamem, da vsakega nekadilca moti partnerjevo kajenje, ampak če se s tem ne more do neke mere sprijaznit, naj pač sprejme tako drastično odločitev, kot so jo že nekatere v tej temi, in kadilce že vnaprej izloči kot možne življenjske sopotnike.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

se strinjam z jullio. kar se mene tiče, nima nihče pravice komu prepovedovati takih stvari.
lahko pa seveda prosiš, da ne kadi, ko sta skupaj, v duhu kompromisa.
to, da nekateri kadijo notri v stanovanju ali avtu, mi je pa naravnost ogabno. in če sta pri tebi doma absolutno lahko rečeš, da se notri ne kadi.
...just breathe...
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mju »

js na stvar gledam tko: dejstvo je, da ima vsak pravico kadit. potem je pa samo tvoja izbira, če to sprejmeš ali ne. postavljat parnerju neke ultimate in ga na nek način izsiljevat, se mi zdi res nepravično, še posebno če je kadil, preden sta začela. vsak ima izbiro, ali sprejme nekega človeka ali ga ne sprejme, nekatere moreš sprejet z dejstvom, da niso iskreni, druge z dejstvom, da so premajhni, tretje pa z dejstvom, da kadijo. potem bi lahko dal ultimat svojemu partnerju recimo, če se takoj ne začne smejat na drug način, ki bo tebi všeč, sta končala... nevem, meni se zdijo takšna razmišljanja otročja... pomojem se moreš samo pogovorit o tem, vse se da zmenit ampak vsak more mal popustit, pa nej zdrži mal, ko sta sama skupaj (če te res to zelo moti) in nej kadi, ko je sam oz. ko ste kje zunaj z družbo, ko ni edini, ki bi "smradil" okolje :)

drugače pa jaz ne kadim (da ne boste mislili, da zato zagovarjam na nek način :P ), sem pa že imela fanta, ki je bil kar reden kadilec, pa me to sploh ni motilo, men to ne smrdi tko da ni blo problema :)

se pa popolnoma strinjam z Jullio glede tistega, da imaš vso pravico zahtevat, da se v tvojem avtu / stanovanju ne kadi, to pa čisto podpiram :)

se pa popolnoma strinjam z Julijo glede tistega, da imaš vso pravico zahtevat, da se v tvojem avtu stanovanju ne kadi, pri tem pa dam vsakemu prav :)
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja zoprna stvar ja...ampak mislim, da če maš nekoga res rad, čiki niso neka nepremostljiva ovira, katera bi te odvračala od parnerja. Če te kajenje res tako zelo moti in ne preneseš cigatnega dima, potem bi te to moralo motiti že takrat ko sta začenjala oz. ko si oči vrgel nanjo. In če je res taka kriza, da to ubija strast v tebi, potem take punce niti pogledal ne bi, kaj šele da bi jo poljubil. A zdaj te pa moti, prej te pa ni? :?

Anyway, pogovori se z njo in ji iskreno povej da te moti, pa najdita nek kompromis. Tko k so že punce predlagale. Da pač gre vn na čik in ne kadi v sobi, stanovanju...Kompromisi. Nehala zihr ne bo samo zarad tega ker te tako neizmerno ljubi. A-a. Čiki so zlomek za odvadit. Če se že bo odločila, se bo sam zarad sebe.

Jst kadim k turčin, no, sej pa moj tut. :P
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

sicer nimam nič prot kajenju, sam da bi pa moj tip kadiu bi pa mela nek proti... ne bi mi blo lih prijetno (oprostite izrazu) se lizat s pepelnikom...je kajenje pač ena taka stvar zame, ki naj je tip ne bi izvajou... ampak tko kt pr ush stvareh: okusi so različni
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

sama sem nekadilka, fant pa kadi. ve, da me moti, zato sva se zmenila, da pač, če sva pri njemu, gre ven iz sobe kadit, če sva pri meni mora ven iz hiše kadit :D ker se pri nas ne kadi, drugače pa če sva kje zunaj pa, kaj naj mu zdaj ko so ta zakon uvedli, mora tud ven.

se pa od novega leta odvaja kajenja in zdaj pokadi cigareto (baje) samo ko pride domov s šihta (nič več po malici, po kavici itd.), edino kar me moti je to, da mi tega ni upal sam povedat, ampak da sem to mogla zvedet od drugih :(
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

To ponavadi zna biti ker resen problem, vsaj če ne znata sklepat kompromisov..

Pač tako kot so že vsi pred mano povedal, če ima tako želje prižgat cigaret naj gre ven in vzame bonbone ali zvečilne s sabo :)
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

succubus: saj je lepo, da te je hotel presenetit ... jst tudi raje ne povem, če nisem 100% v uspeh. drugim pa je povedal, ker bi bili manj razočarani kot ti, če bi mu spodletelo.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

midva pa obadva kadiva, ampak ko hoce kater od naju prizgat cik, mu zmeraj en rece, da ga naj ne...se poskusava odvajat :D nama kr uspeva :D
vem pa, da bi me motil, ce bi mela partnerja, ki kadi, sama pa nebi kadila. ce se on prej zbudi od mene, in skadi cik, in mi da lupcka, ko se jst zbudim, je ful ogaben okus :?
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a the Queen »

~NIA~ napisal/-a:zmenta se da bo kadila sam na prostem in to kadar tebe ne bo zravn..
z mojim sva se čist lepo zmenila da ne kadi kadr sm zravn (razn izjemoma)
sicer pa tud sama ker delam v baru zmeri smrdim po čikih ko pridem domov in vem da ni fajn

praviš da delaš v baru in da zmeraj smrdiš po čikih,ko prideš domov sam tukaj pa nekaj ne bo štimalo,ker že en lep cajt se v lokalih ne kadi....
mogoče misliš,ko se je še kadilo v lokalih....to pa ja.... :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ V nekaterih lokalih še vedno kadijo. :roll:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Ryu napisal/-a:sicer nimam nič prot kajenju, sam da bi pa moj tip kadiu bi pa mela nek proti... ne bi mi blo lih prijetno (oprostite izrazu) se lizat s pepelnikom...

Heheh kako sem vedela da bo to nekdo izjavil. :D
Podobno bi tudi jaz rekla še pred časom, zdaj pa vem, da ni tako. So tipi, ki 'ne vedo' kaditi in je res obupen okus po čikih, ampak so tipi, ki 'vedo' kaditi tako, da se čik sploh ne občuti pri poljubljanju. Verjemi ali ne... :razz:

In ta primerjava z lizanjem pepelnika je čist retardirana; poliži pepelnik in pol delaj primerjave...(govorim vsem, ki take primerjave delajo).
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Odgovori