... Moj je od mene starejši 9 let. Nekaterim se zdi to full velik. Za mene pa leta sploh niso pomembna,tko da me razlika čist nč ne moti. So pa nekateri tipi k so stari isto kot jst al pa kako leto starejši in so še tak otročji, da ne more človk verjet .Res velja tist da se punce prej zresnimo. Ko bi še pri nekaterih fantih to veljal ...
Moj je starejši 2 leti in se mi zdi tko lih prau. Se zelo ujameva.. Sem pa mela že 9 let starejšega, sam nisva bla dolgo skup. Ne zaradi let, zato ker je bil tko neresen drgač pa tut sama mislim da leta niso važna.
Moj sedanji je 9 mesecev mlajši od mene, ampak od vseh najbolj zrel. Najhujši je bil pa ravno tisti, ki je bil največ starejši od mene (5 let). Ta je bil pa mamin sinček ...
moj je 1 let pa pou starej od mene, učasih pa otročij kt 5 letn otrok sam jest ga mam še useen najraj, ker mi je humor pomemben, s preveč resnim in mirnim tipom pa neb mela kej za delat...
tudi moj je 11 let starejši od mene, pa se tako super razumema , da me leta sploh ne motijo, tudi njega ne...... prej sem vedno mela mlajše ali pa isto stare kot jaz , pa sem vedno bila razočarana, pri njemu pa nisem-na nobenen področju
Moj je starejši 6 let in se super razumema:) Ne bi hotla mlajšega, ker če gledam svoje vrstnike in sošolce na faxu so vsi polomija, kar se tiče resnosti... Res ne vem, kaj si nj s takim otrokom pomagam