Bi mu oprostile klofuto?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Če bi vas tip udaril, bi mu oprostile?!

da
29
5%
ne
368
63%
odvisno od situacije
189
32%

Skupaj glasov: 586

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

a..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

Koliko slovencev poznam, ki dvignejo roko nad svojo ženo, medtem so pijani in potem prihaja policija (tudi take slovenske sosede imam).

Kako mi bos pa to razlozila? :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

waw še dobr d mam jest normalne sosede (pa sm u stolpnc doma, tko d jih je kr velik), čeprou je velika večina taspodnih... večina so res uredu
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

Bravo ~NIA~ pijača je dober izgovor za dvig roke...

Če bi poznaja bosansko/srpsko policijo in njihovo delovanje tega nebi pisala.

Če veliko špinače boš mogla pojesti in drugih držav obiskati da ne boš takih neumnosti pisala... :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:twisted:
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:
jowko napisal/-a:Bravo ~NIA~ pijača je dober izgovor za dvig roke...

Če bi poznaja bosansko/srpsko policijo in njihovo delovanje tega nebi pisala.

Če veliko špinače boš mogla pojesti in drugih držav obiskati da ne boš takih neumnosti pisala... :wink:

ja ti pa tud ne razumeš sarkazma..
ne NOBEN izgovor ni za dvig roke in NE branim slovencev ki to počnejo, bosancev, ki imajo za to očitno pravico.
Sam sej pravm, niso vsi isti. Tko kot si vrjetno vsi južnjaki ne jemljejo te pravice in so eni čist normalni je enako pr slovencih..

aveš, sploh ne napišem nč nacionalističnga sam itk me tok poznate da mislte da sm prot njim vsem in pol sami obrenete temo da pol pade taka debata da se tema zaklene.. :twisted:

Potem pa sploh ne piši o stvareh, če nisi z njimi seznanjena!

Bosanci imajo pravico dvigniti nad žensko roko? :roll: od kje ti dobivas te informacije? Piši stvari za katere si 100% da drzijo!!!

To da te imam za nacionalistko daleč od tega! :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:?
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

~NIA~ napisal/-a:ja ti pa tud ne razumeš sarkazma..
ne NOBEN izgovor ni za dvig roke in NE branim slovencev ki to počnejo, bosancev, ki imajo za to očitno pravico.

pa so spet bosanci vse krivi ANEEE :roll: .. tko kot to rece bosanc sm js slisala tud slovenca da je tko reku. To so zame retardirani umišljeni tipi, ki so ponavadi copate (papučari) pa se samo v javnosti "hvalijo" kako mlatijo zenske, itd.. :)
sick fore v glavnem

take stvari zenske nebi smele nikoli oprostiti in pozabiti!
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

ah ja...men se zdijo ti folki mam mem...in čis nesamozavestni. moški so preveč egoistični + največkrat pijani, ženske pa debilne k to prenašajo. sj je res teško se odločt it od doma (obstajajo varne hiše,....) še najbolš je pa k se to začne da se ločš in adijo. če bi mene tip udaru mu neb ostala doužna prou nč. pač bi ga nazaj. :evil:
Love yourself. Be fatal.
papircek27
Sramežljivka
Sramežljivka

kaj naj naredim?

Neprebrana objava Napisal/-a papircek27 »

Najbolje, da moj problem napišem kar pod to temo in upam, da mi bo kdo pomagal s kakšnim nasvetom.

Pri fantu živim par mesecev. Včasih se seveda malo skregava (večinoma za neumnosti) in po pogovoru je vse ok. Pred kratkim pa sva se ravno tako kregala zaradi neumnosti (ker on pač nekaj trdi o meni, kar vem, da ni res in zato se branim in mu seveda ugovarjam - ampak ne dvigujem glasu)...Npr. trdi da sem hladna, če se pač ne smejem vedno kadar se on trudi me spravit v smeh....pač če mi ni do smeha se ne morem silit a ne? Potem pa postane tečen....No, in zadnjič sva se spet nekaj zbadala in on je zopet začel trdit stvari zame, ki ne držijo pa sem mu dala kontra in ker več nisem prišla do besede sem zamahnila z roko kao da ga ne več upoštevam oz. poslušam in se mi je zdelo že vse skupaj smešno....in kar naenkrat tip popeni, začne kričati in me udari (ne po obrazu)....kar tako brez veze.....češ da ga ne jemljem resno in take....

No nato sva se vseeno nekako pomirila in je bil ful žalosten in skesan zaradi tega....sedaj pa ne vem kaj naj si mislim o njem.....kaj si vi mislite o tem?

Prijateljicam in domačim si ne upam povedat tega in jih vprašat za nasvet, zato se obračam na vas.....
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

No, večina odgovorov bo spet v smislu "samo stran od takega tipa" - kar je mogoče res... Vendar še prej lahko narediš kaj drugega... Stvar vzemi v svoje roke, uredi vajin odnos (čutim, da ni prav lepo urejen), vprašaj ga zakaj je to naredil, je nasplošno v življenju tak (ne vem, kako zelo ga poznaš), če mogoče ve, v kaj lahko tisti njegov izbruh lahko pomeni za naprej (pač za vajino zvezo) in mu nazorno nakaži, da si dovolj močna za življenje brez njega in da te s takimi izbruhi mimogrede lahko izgubi - povej mu, da ne misliš tolerirat tega, kljub temu, da ga imaš rada. Lahko mu razložiš situacijo mnogo žensk, ki so pretepene od svojih moških in mu povej, da niti približno ne želiš postati ena izmed njih. En ogromno dolg pogovor predlagam :) . Vendar - če sama misliš, da to ne bo nikakor pomagalo ali karkoli... Ga pač zapusti.
papircek27
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papircek27 »

Tako sem mu tudi rekla, da ne mislim tolerirat takih izpadov....pa je rekel, da me ne bo več udaril. Skupaj sva od decembra, pri njem pa živim 3 mesece. K njemu sem se pa preselila zaradi službe. V tem času sem ugotovila, da je nagle jeze ampak se tudi hitro pomiri. Nikoli doslej pa ni imel takega izpada kot tokrat. Pa je rekel, da se ga ne smem bati....jaz pa sem se malček ustrašila ampak to ga še bolj znervira. Potem pa (ne vem niti zakaj, ker to ni v moji navadi) sem ga med izbruhom objela pa se je v sekundi pomiril.....ampak se bojim, da sčasoma to ne bo več dovolj....
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

papircek27 napisal/-a:Tako sem mu tudi rekla, da ne mislim tolerirat takih izpadov....pa je rekel, da me ne bo več udaril. Skupaj sva od decembra, pri njem pa živim 3 mesece. K njemu sem se pa preselila zaradi službe. V tem času sem ugotovila, da je nagle jeze ampak se tudi hitro pomiri. Nikoli doslej pa ni imel takega izpada kot tokrat. Pa je rekel, da se ga ne smem bati....jaz pa sem se malček ustrašila ampak to ga še bolj znervira. Potem pa (ne vem niti zakaj, ker to ni v moji navadi) sem ga med izbruhom objela pa se je v sekundi pomiril.....ampak se bojim, da sčasoma to ne bo več dovolj....

Tudi jaz bi se bala, ampak po drugi strani sem pa tako šibka oseba, da bi ostala z njim v zvezi :? .

Ne vem, če boš videla, da se ta njegova jeza stopnjuje, potem beži stran. Veliko se pogovarjaj z njim, da boš spoznala vse tiste njegove točke in jih skupaj poskušata odpravit. Veliko bo moral sam naredit na tem, da ne bo tako nepotrpežljiv. Oh, težko je živet s kolerikom :? .
Odgovori