Kondom
Jz tud tega ne razumem. Sama bom v prvi priliki k bom mela nekakšno možnost nehala KT jemat in se posvetla kondomov. Čeprou mi KT zagotavljajo neko varnost in se velik bol počutm k s kondomi. Sam usejn je to vnos hormonov, ki niso 100% uredu.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
missy* napisal/-a:zakaj mate sploh nekatere KT, ce pa useen sexate s kondomom, ali pa nespusti tip v vas? skoda kr neki za brezveze se filat s kemijo..
Ne vem, mogoče zarad tega, ker tabletke niso 100%? Js sicer nisem pristaš tabletk in me noben več ne prepriča, da se filam s hormoni, ampak a ni boljš da se dekleta zaščitijo še s kondomom, da so bolj zihr?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Pa čeprav jih jemlješ na minuto natančno, še vseeno niso 100%. Edina 100% zaščita je vzdržnost. Druge ni. Bolš da se punce zaščitijo dvojno, kot pa da jih kaj preseneti.
Zadnjič spremenil freaky, dne 04. Mar. 2008 16:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Jz rečmo če bi oboje uporablala (dvojna zaščita) bi potem mela naslenji argument: KT proti zanosvitvi; kondom proti spolno prenoslivimi boleznimi. Da pa bi oboje uporabljala zgolj proti zanositvi mi pa ni. Dovolj zaupam KT.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
freaky napisal/-a:Ja, to je odločitev posameznika. Punce so verjetno bolj pomirjene če uporabljajo dvojno zaščito. Kot sm pa že povedala, nč ni 100%, tudi kondomi + KT ne.
najboljš je nesexat pa boš najbolj zihr

da bi pa kt jedla, si diafragme vstavljala, kondome natikovala vsakič (sej verjetno td bankrotiraš če velik sexaš) in še kej zraven pa nikakor ne..Imam kt, in to je to.če se pa kej "prime", se bo pa prijelo, je bilo že od boga poslano z razlogom

no, seveda pa če bi sexala z nepoznanimi partnerji, pa rajš bankrotiram, kot pa da sexam brez kondoma.
Ja sj sm napisala, samo vzdržnost je 100%.
Js dam pa rajš mal več denarja in uporabljam kondome, kot pa de bi se filala s kemijo in raznimi hormoni. Vsakemu paše drugač, in če nekdo želi uporabljat kondome, KT, diafragmo, prav, samo da bo bolj sproščen med seksom.

Js dam pa rajš mal več denarja in uporabljam kondome, kot pa de bi se filala s kemijo in raznimi hormoni. Vsakemu paše drugač, in če nekdo želi uporabljat kondome, KT, diafragmo, prav, samo da bo bolj sproščen med seksom.
freaky napisal/-a:Js dam pa rajš mal več denarja in uporabljam kondome
Sej kemija je tud lahko fejst draga..lahko tud za KT nenormalno velik zapravš..tko kt sm jz za Yasminell k še niso ble zaston...tko da tle se sploh ne gre za dnar se men zdi. Kokr komu paše.
lolika69 napisal/-a:tko da tle se sploh ne gre za dnar se men zdi.
Sj ravno to sem hotela povedat, da mi ni važno če moram kondome plačevat, važno je, da se mi ni treba filat s kemijo. Nekatere tabletke vem da so plačljive, ampak recimo da jih je večina zastonj.
- metuljčica*
- Cosmofrik
missy* napisal/-a:nimam nic proti, da majo eni kondome + KT...ce je ziher je ziher...
ampak ena je rekla, da je klub kondomu in KT zanosila..torej? ni bols samo ena stvar? sicr pa odlocitev posameznika
ne vem no, to pa težko verjamem...
čeprav.. ok nobena zaščita ni 100%... ampak če uporabljaš oboje je vseeno zaščita boljša... tak je meni ginekolog rekel...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"