Formula One - F1
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana
-
- Komunikatorka
Jao tale Bridgestone me tak razjezi, ko majo za en **** gume
Če gledamo recimo lestvico prvih 10-ih al pa kaj, je jasno razvidno, da sta v tej deseterici samo eden ali dva dirkača, vsi ostali uporabljajo Michelin pneumatike...Nevem, kaj pri Ferrariju vidijo na teh "gumah", da jih še kr uporabljajo, če jim škodi vsako malo toplejše vreme

Če gledamo recimo lestvico prvih 10-ih al pa kaj, je jasno razvidno, da sta v tej deseterici samo eden ali dva dirkača, vsi ostali uporabljajo Michelin pneumatike...Nevem, kaj pri Ferrariju vidijo na teh "gumah", da jih še kr uporabljajo, če jim škodi vsako malo toplejše vreme

The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
- Komunikatorka
-
- Komunikatorka
Michael napisal/-a:go go Ferrari![]()
![]()
Jaaa, go go Michael...jz sm tok žalostna, k njegov talent ne pride do izraza zarad teh defektnih gum, k jih še kr vztrajno ohranjajo pr Ferrariju.

Mislm, sej po eni strani je blo lani kr malo dolgčas, k je vse gladko pustu za sabo, samo letos je pa spet druga skrajnost, ki pa nekako ni normalna.
Prvoščim Kimiju, Alonsotu,...vsem, da zmagajo in odlično vozijo, da pa Michaelu to ni omogočeno, je pa bedno.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Anchi napisal/-a:Jaaa, go go Michael...jz sm tok žalostna, k njegov talent ne pride do izraza zarad teh defektnih gum, k jih še kr vztrajno ohranjajo pr Ferrariju.![]()
Mislm, sej po eni strani je blo lani kr malo dolgčas, k je vse gladko pustu za sabo, samo letos je pa spet druga skrajnost, ki pa nekako ni normalna.
Prvoščim Kimiju, Alonsotu,...vsem, da zmagajo in odlično vozijo, da pa Michaelu to ni omogočeno, je pa bedno.
Ja, problem je ker Bridgstone dejansko placuje Ferrariju, da dirka z njihovimi gumami in seveda so obvezani tudi z pogodbo tko, da ne morjo kr menjat. Pa se druge tazave imajo, vzdrzljivost raznih materialov in aerodinamika. Jaz se vedno navijam za Ferrari, Forza Ferrari

Gone
Ja včeraj je bla dokaj zanimiva dirka...
Glede Alonsa: Dosedaj je mel srečo, ker je Renault letos res dober, ampak na tej progi v Monaku pa mu ni šlo najbolje. Tukaj je odvisno predvsem od voznika. So pa letos moštva res ful izenačena. Me zanima kak bo drugo leto, ko bodo spustli moč motorja...Čeprav se ne strinjam najbolj s tem...
carlitos poglej na emule, tam boš pomoje našel kaj, sicer ne v slo ampak vseeno.
Glede Alonsa: Dosedaj je mel srečo, ker je Renault letos res dober, ampak na tej progi v Monaku pa mu ni šlo najbolje. Tukaj je odvisno predvsem od voznika. So pa letos moštva res ful izenačena. Me zanima kak bo drugo leto, ko bodo spustli moč motorja...Čeprav se ne strinjam najbolj s tem...
carlitos poglej na emule, tam boš pomoje našel kaj, sicer ne v slo ampak vseeno.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.