Predstavitev deklet in moja ostra kritika

:
~
Aline - men ni všeč, ma ful podočnjake
~
Aisha - premlada mi je, pa preveč otročji fris
~
Vanessa - je kr lušna...
~
Bianca - njo je Heidi pozabla prebrat z lista, pa je že bla razočarana, da mora it domu
~
Carolin - ni mi všeč
~
Christina
~
Elena - ta ma čudne zobe
~
Gina-Lisa - njen karakter mi ni všeč. Po moje bo ta največ sranja delala. Mah, tipična platinasta bjonda, direkt s solarija. Obraz mi ni všeč, noge ma pa lepe pa hodit tut zna s petkim.
~
Gisele - ta je mnda z Brazilije. Men nč posebnega. Presuha pa je.
~
Janina - ful stara zgleda.
~
Jennifer - premlada, pa preveč anoreksična.
~
Katharina - obraz mi ne zgleda kul. Taka štorasta mi deluje, ker je prevlka (185cm).
~
Raquel - ful mi ni všeč. Predebel obraz ma, ustnic sploh nima, ko se nasmeji, se sam zobi ven vidjo.
~
Rubina - mi tut ni všeč, ker ma preveč oči izbulene.
~
Sandra - ta je pa dobesedno grda.
~
Sarah - ta mi je pa všeč. Je ful zgovorna, faca. No, hodit niti mal ne zna...na modni reviji si je nardila sramoto. Sam je Heidi rekla, da v njej neki vid in jo je naprej vzela. Navijam za njo.
~
Sophia - ta je tut lušna.
~
Taina - ni mi všeč, ker mi zgleda ko ena opica.
~
Wanda
~
Alessia - njena postava mi ful ni všeč, ker ma moški trebuh (vse tak ravno pa nič bokov).
~
Anastasia
~
Tanya
~
Tamara - ni niti mal čedna.
~
Svetlana - včeri na tv je zgledala grozno.
~
Steffi - sej je lušna, sam ma prevlke ustnice.
~
Stefanie
~
Lisa - tak kot že ona druga s kratkimi lasmi, mi je tut ta grda. al se mi zdi, al ma zamaknjen obraz v eno stran.
~
Kristin
~
Karina
~
Sabine-Marie.
To je vseh 30 deklet. Tiste, ki nism komentirala, se jih ne spomnem od včeri s tv. Sej nekaterih sploh niso kazal (se mi zdi). Preveč je blondink, nekatere so res grde (ne vem kaj oni vidijo). Pač moje mnenje. Sej vem, da sm bla zlo kritična