~NIA~ napisal/-a:mi smo se enkrat ko sm bla še mlajša (14 let) ful skregal in pol sm jima preluknala kondom z iglo. in pol je mami zanosila čez neki časa (sam nevem a zarad tega al je blo načrtovano)
Kruta
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
~NIA~ napisal/-a:mi smo se enkrat ko sm bla še mlajša (14 let) ful skregal in pol sm jima preluknala kondom z iglo. in pol je mami zanosila čez neki časa (sam nevem a zarad tega al je blo načrtovano)
Ja sigurn si ga pol tko nazaj zavila, da se ni vidl da je bil ze odprt?
Moja dva sta ločena že full dolg, tko d nikol nism mela tovrstnih problemov, da bi ju kj slišala al pa kj podobnega.. mi pa pomoje neb blo glih prijetno.
joj..he he, sj ne vem to mi je tako mim...ni lih najboljš si predstavljat. Vem pa da sexata bodoča tašča in tast od moje narbolše kolegice. Se z taščo menta o tem, kolegici je mal nerodn, ampak ve pa dost slišat o tem...ha ha ha, ful sta face tastara dva, k se tulk nategujeta
Jaz jih tut slišim... Ni prijeten. To pa zato, ker vem da med njima ni več nikakršnekoli ljubezni in privlačnosti in gre zgolj za užitke, predvsem očetove. Mami vem da ne paša, čeprav ne pove tega direkt, je pa razvidn iz njenih besed... No kakorkoli, jaz se mojemu mišku predam iz ljubezni in spolno življeje staršev ne vpliva name, čeprav bi mami privoščla kaj bolšga.