jullia_ napisal/-a:in sama zase vem, da bi šla že dosti pred prvim udarcem. v bistvu po prvem prepiru, v katerem bi se s fantom poslala v kur** in si jebala mater.
točno tako! se strinjam!
urssika: tak ti bom rekla, moj foter je živel v nasilni družini,kjer je celo življenje gledo kak mu oče mamo tepe in kak ga pije. in ker moj ata ni bil dovol močn da bi temu reko ne,pa je nadaljeval s to vzgojo! no v glavnem, vzorci se iz staršev na otroke prenašajo,vsaj v večini primerov. ne poznam tvojega fanta, sam mogoče bi blo bolše če bi se o tem pogovorila z njim! no samo svoj del zgodbe sem prispevala!

). pa s tem nočem rečt, da so si ženske same krive, ker izzivajo, ali kaj podobnega, ampak da je udarec, vsaj pomoje, posledica enega intenzivnega prepira. in moraš bit vsaj malo agresiven človek, da si se sploh sposoben tako živalsko kregat, klet in se žalit. ene zveze so v tem smislu popolnoma disfunkcionalne.  

.. Js bi ga tko butnla nazaj da bi se me za celo življenje zapomnu! Mahh, ubistvu sploh ne bi bla s takim kretenom.